معاون پارلمانی رئیسجمهور:
بخش خصوصی را از انحصاری شدن حفظ کنیم
فروزنده با اشاره به اهمیت عملیاتی کردن سیستم ها و نهادینه کردن آموزش ها در موفقیت صنعت بیمه، اظهار داشت: کاهش فرآیندها و الکترونیکی کردن آن از جمله مواردی است که در این حوزه باید با جدیت پیگیری شود.
معاون پارلمانی رئیسجمهور با اشاره به شبکه کارگزاری ها و نمایندگی بیمه و تعلق آن به مردم، گفت: نباید اجازه دهیم این بخش از صنعت بیمه انحصاری شود؛ چراکه اگر بخش خصوصی انحصاری شود و به عدهای خاص در این صنعت اجازه ورود داده شود، هرگز در خصوصیسازی موفق نخواهیم شد.
به گزارش ایلنا، لطفاله فروزنده معاون پارلمانی رئیس جمهور در نشست معاونان وزرا و مدیران کل امور مجلس دستگاه های اجرایی در بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران با اعلام این مطلب گفت: در اقتصاد، دو حوزة بانک و بیمه نقش اساسی ایفا میکنند که هنوز مسوولان و مردم آن طور که باید این دو را نشناختهاند.
معاون پارلمانی رئیس جمهور افزود: بحث بیمهای از مواردی است که هم در زمینه روابط انسانی و هم در زمینه سودرسانی بسیار حایز اهمیت است و بخش خصوصی به سمت آن تمایل ویژه ای دارد؛ استراتژی ما این است که اصل ساز وکارها را انجام دهیم و بستر خوبی هم در حال حاضر برای شرکتهای خصوصی فراهم شده است. وی افزود: حق نداریم ارباب رجوع را در صنعت بیمه ناراضی نگه داریم.
فروزنده با اشاره به اهمیت عملیاتی کردن سیستم ها و نهادینه کردن آموزش ها در موفقیت صنعت بیمه، اظهار داشت: کاهش فرآیندها و الکترونیکی کردن آن از جمله مواردی است که در این حوزه باید با جدیت پیگیری شود.
فروزنده در ادامه به بحث مدیریت سازمانی پرداخت و با بیان اینکه در نگاه مدیریتی باید از افراط و تفریط پرهیز کرد، گفت: نگاه دین، راهبردی و عقلانی است و نباید در این زمینه زیاده روی یا کوتهنظری کرد.
وی با اشاره به نقش ارزشها و باورها، رفتار سازمانی و جنگ نظریههای مدیریتی در مدیریت سازمانها، گفت: شناسایی و تامین منابع، اولویتبندی خدمات بیمهای و نگاه معادی از جمله مواردی است که باید در بحث بیمه در کشورمان مدنظر قرار داد.
مهندس کریمی رئیس کل بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران نیز در این نشست از راه اندازی بیمه تکافل در کشور خبر داد.
رئیس کل بیمه مرکزی با اشاره به اینکه یکی از خلاءهای موجود در بیمة کشور، نبود بیمه تکافل است، گفت: بیمة تکافل با استفاده از شریعت اسلام و الگوبرداری از مالزی در آینده در پورتفوی صنعت بیمه کشور جای خواهد گرفت.
کریمی اضافه کرد: بهرغم آن که ۱۱۲ نوع پوشش بیمهنامه در کشور داریم، اما جای این نوع بیمه(تکافل) در کشور خالی بود که بزودی در رشتههای بیمهای ما وارد میشود.