خبرگزاری کار ایران

جلالی در جمع خبرنگاران:

رجال سیاسی و مذهبی را برای ارائه برنامه انتخاباتی دعوت می کنیم

کد خبر : ۵۱۶۱۰

قرار شد کمیته‌ای برای تعیین شاخص‌های کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری از سوی فراکسیون رهروان تشکیل شود.

رییس فراکسیون رهروان ولایت گفت: اعضای فراکسیون رهروان ولایت بر روی مصادیق کاندیداهای ریاست جمهوری به اجماع نرسیده‌اند.

به گزارش خبرنگار ایلنا، کاظم جلالی در حاشیه برگزاری مجمع عمومی فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت با حضور در جمع خبرنگاران گفت: امروز مجمع عمومی با مشارکت اکثریت قاطع اعضا تشکیل شد و عمده بحث در ارتباط با چگونگی ورود فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت در انتخابات ریاست جمهوری بود.

وی افزود: در این مجمع حدود ۳۰ نفر از اعضاء نظرات و پیشنهادات خود را با دیگر اعضاء در میان گذاشتند و نهایتا به جمع بندی رسیدیم که همه بر روی آن توافق کردند.

جلالی تصریح کرد: مقرر شد، تلاش کنیم که فراکسیون به یک کاندیدای واحد در مجموع اصولگرایان برسد و محوریت هم با رویکرد همه اصولگرایان و جامعتین باشد.

جلالی تصریح کرد: در جمع بندی سوم به این نتیجه رسیده‌ایم کسانی که به عنوان رجل سیاسی مذهبی شناخته می‌شوند در جلسه فراکسیون حضور پیدا کنند و برنامه‌های خود را در فراکسیون ارایه دهند.و اعضاء‌ هم با آنها تبادل نظر داشته باشند و در مورد چگونگی اداره کشور با آنها سخن بگویند و بعد از ارائه نظرات همه فراکسیون تصمیمش را بگیرد.

وی افزود: شورای مرکزی فراکسیون رهروان پس از بررسی صلاحیت کاندیدا‌ها رای گیری خواهند کرد و فردی را که رای اکثریت را به دست آورده به عنوان کاندیدا معرفی می‌کنند.

وی افزود: نمایندگان در فراکسیون نظرات خود را در خصوص اضلاع مختلف بیان کردند و در رابطه با انتخابات اعم از حضور اصلاح طلبان، دولتی‌ها،مستقل‌ها و جریان اصولگرایی تحلیل‌های خود را ارایه دادند.

رییس مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی گفت: ‌برخی دوستان در خصوص اینکه شاخص بندی کنیم و براساس شاخص‌ها رییس مجلس مطلوب را مشخص کنیم نظرات را مطرح کرده و در این زمینه تصمیم گیری‌هایی انجام شد تا براساس شاخص‌ها حرکت کنیم.

جلالی بیان داشت در راستای بررسی شاخص‌ها کمیته‌ای را مامور کرده‌ایم تا شاخص‌ها را بررسی کنند و شاخص‌هایی را که مطلوب هستند در شرایط فعلی تدوین نمایند.

وی پیروی از رهبری، توانایی در اداره کردن کشور در این شرایط حساس، اهل تعامل بودن و بسیاری از موارد دیگر را از جمله شاخص‌هایی عنوان کرد که در جمع اعضای فراکسیون مطرح شد.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی گفت: ‌ فراکسیون رهروان ولایت بیان داشت که باید هر چه سریع‌تر به جمع بندی درخصوص مصداق برسیم تا عملا فرصت کار کردن برای مصداق وجود داشته باشد.

جلالی در ادامه در خصوص دیدار نمایندگان با قالیباف و اینکه آیا این دیدار به معنای انشقاق در میان اعضای فراکسیون است، گفت: ‌ اینکه اشخاص نظر کاندیداها را بشنوند هیچ دلیلی بر انشقاق نیست و طبعا فراکسیون تلاش خواهد کرد جلسات خود را با کاندیدا‌ها در قالب فراکسیون انجام دهد و کاندیدا‌ها نیز برنامه‌های آینده خود در ریاست جمهوری را در فراکسیون اعلام کنند و در ‌‌نهایت در داخل فراکسیون به یک جمع بندی واحد برسیم.

جلالی در پاسخ به سوال خبرنگار دیگری مبنی بر اینکه آیا به مصداق مشترک دست یافته‌اید گفت: بر روی مصادیق صحبت نکرده‌ایم و چگونگی رسیدن به مصداق برای ما مطرح است.

وی بیان داشت: ‌فراکسیون رهروان ولایت به دنبال این است که تا با حضور فعال در انتخابات ریاست جمهوری مشارکت حداکثری را در داخل کشور ایجاد کند و این مشارکت می‌تواند برای مسایل مختلفی که امروز در کشور و در صحنه بین المللی ایجاد شده است موثر باشد.

رییس مرکز پژوهش‌های مجلس در رابطه با اینکه جلسه بعدی فراکسیون چه زمانی است گفت: ‌ممکن است جلسه فراکسیون قبل از سال نیز برگزار شود و یا اینکه به سال آینده موکول شود.

ارسال نظر
پیشنهاد امروز