خباز در گفتوگو با ایلنا:
مشکلات کشور با تشكیل دولت فراجناحی رفع میشود
روحانی میتواند یک دولت فراجناحی را تشکیل دهد و در انتخاب کابینه خود به جای استفاده از عینک سیاسی و جناحی از عینک کارشناسی و مدیریتی استفاده كند.
ایلنا: یک نماینده ادوار مجلس گفت: جریان اصلاحطلبی و بزرگان اصلاحات هیچگاه به دنبال سهمخواهی در قبال حمایت از روحانی نبوده و نیستند و این حمایت را وظیفهای مهم برای کمک به مردم میداند لذا اعتقاد ما بر این است که روحانی با دولت فراجناحی میتواند مشکلات کشور را رفع کند.
محمدرضا خباز در گفتوگو با خبرنگار ایلنا به شخصیت اعتدالگرای روحانی اشاره کرد و افزود: روحیات رییس جمهور منتخب کاملا اعتدالگرایانه است به طوری که در سال ۷۲ او به واسطه همین روحیه معتدل و فراجناحی توانست طی یک اتفاق کم سابقه در مجلس با اخذ ۲۴۰ رای به عنوان نایب رییس مجلس انتخاب شود.
این نماینده سابق مجلس شورای اسلامی ادامه داد: اعتدال و استفاده از نیروهای کارآمد مشی رفتاری و عملکرد روحانی در طول سالهای خدمتش است و به یک شعار و یک حرف در امروز ختم نمیشود لذا من معتقد هستم که آقای روحانی میتواند یک دولت فراجناحی را تشکیل دهد و در انتخاب کابینه خود به جای استفاده از عینک سیاسی و جناحی از عینک کارشناسی و مدیریتی استفاده كند.
وی تصریح کرد: روحانی به واسطه همین رفتار معتدلانه توانسته است بسیاری از مشکلات داخلی، بین المللی و مدیریتی کشور را مرتفع سازد و امیدوار هستم که با همین روحیه و اعتقاد بتواند مشکلات پیشروی کشور را نیز برطرف کند.
خباز به بیانات رییس جمهور منتخب مبنی بر اینکه «دولت آینده وامدار هیچ حزب و گروهی نیست» اشاره کرد و گفت: روحانی با این حرفش بر همگان اعلام کرد که دولت آینده بدون گرایش سیاسی و بر مبنای شایستگیها از افراد و احزاب استفاده میکند ولی همچنان افرادی هستند که نمیخواهند این اعتدال را قبول کنند و فارغ از حل مسائل و مشکلات کشور به دنبال سهمخواهی هستند.
وی با بیان اینکه نباید به دنبال وابسته خواندن دولت به حزب و گروهی باشیم، خاطرنشان کرد: با طرح اینگونه مسائل فقط کام مردم را تلخ کردهایم و به مشکلات دامن زدهایم نباید شادی ملت را بعد از تحقق حماسه سیاسی تلخ کرد.
خباز همچنین به مواضع روحانی در مناظرههای انتخاباتی اشاره کرد و ادامه داد: روحانی همواره در این مناظرهها نیز تاکید داشت که دولت من ائتلافی نخواهد بود بلکه من یک دولت فراجناحی تشکیل خواهم داد که این حرف در واقع پیرو همان حرف آقایان ناطق نوری و هاشمی به جهت آشتی با ملت است که شاید به علت آنکه نمیخواستند حساسیت عدهای برانگیخته نشود این ارتباط به صورت عیان مطرح نشد.
وی با تاکید براینکه روحانی تحت فشار هیچ حزبی قرار نمیگیرد و در کابینه دولت خود تحت نفوذ هیچ حزبی عمل نمیکند، اظهار کرد: روحانی در انتخاب کابینه خود فقط از افراد شایسته توانمند، مدبر و معتدل استفاده خواهد کرد چنانچه که این رفتار را در طول تمام خدمتش اثبات کرده است.
وی به رفتار افراطی و نادرست برخیها بعد از اعلام نتایج انتخابات اشاره کرد و افزود: برخی فقط برای سهمخواهی جلو آمدهاند، در حالی که کشور با مشکلات متعدد داخلی و بینالمللی رو به رو است آنان بدون هیچ توجهی به این مشکلات فقط به دنبال منافع خودشان هستند و نشان میدهند که مشکلات کشور برایشان هیچ اهمیتی ندارد.
خباز تاکید کرد: اصلاحطلبان هیچگاه به دنبال سهمخواهی در قبال حمایت از روحانی نبوده و نیستند و این حمایت را وظیفهای مهم برای کمک به مردم میداند.
خباز به نقش بیبدیل اصلاحطلبان در پیروزی روحانی اشاره کرد و ادامه داد: آیت الله هاشمی و حجتالاسلام خاتمی با صدور بیانیهای از روحانی حمایت کردند و پس از اعلام نتایج نهایی نیز اعلام کردند که هرگز به دنبال سهمخواهی نیستند و تنها هدفشان تحقق حمایت از ملت بوده است.
این نماینده سابق مجلس ادامه داد: این بزرگان در زمان حمایت از حجت السلام روحانی همواره به دنبال تحقق شعار حماسه سیاسی و همچنین کمک کردن به مردم بودند و اکنون هیچ ادعایی مبنی بر سهمخواهی ندارند و اعلام کردند که اثبات و استحکام جریان اصلاحطلبی در کشور برای ما کافی بوده است.
وی با تاکید بر اینکه نباید روحانی را متصل به حزبی دانست، تصیریح کرد: طرح اینگونه حرفها فقط باعث میشود که زمان و تلاش دولت و مدیران بیجهت تلف شود؛ من معتقد هستم که اگر کسی ادعای دلسوزی برای کشور دارد میتواند پیشنهادات خود را در جهت رفع مشکلات کشور به دولت ارائه کند و از پرداختن به هرگونه موضوع حاشیهای بپرهیزد.