عضو جبهه پایداری در واکنش به اظهارات بادامچیان:
اعضای موتلفه تلاش میکنند به مصباح یزدی خط بدهند
علامه مصباح محدود به جریان خاصی نمیشود و به گفته رهبری در این دوره، خلاء شهید مطهری و علامه طباطبایی را نیز پر کرده است/جبهه پایداری از آیت الله مصباح خط میگیرد نه اینکه به ایشان خط بدهد.
عضو ارشد جبهه پایداری تاکید کرد: اعضای حزب موتلفه اگر میخواهند در عرصه سیاسی کشور تاثیرگذار باشند با تعامل با سایر گروهها چه اصولگرا و چه اصلاح طلب میتوانند به این تاثیرگذاری دست یابند.
حجت الاسلام قاسم روانبخش در گفتوگو با خبرنگار ایلنا، در واکنش به اظهارات بادامچیان مبنی بر اینکه آیت الله مصباح متعلق به همه گروهها است و نباید وی را به حزبی که حتی از کمیسیون ماده ۱۰ احزاب نیز مجوز نگرفته است، محدود کرد، گفت: علامه مصباح محدود به جریان خاصی نمیشود و به گفته مقام معظم رهبری در این دوره خلاء شهید مطهری و علامه طباطبایی را نیز پر کرده است.
وی ادامه داد: بنای جبهه پایداری از ابتدای تشکیل بر این است که با ایجاد یک شورای فقهی دیدگاه خود را به فقها و آیت الله مصباح اعلام کند، در این میان اگر علامه مصباح مصوبهای را نپذیرد جبهه پایداری نیز آن را اجرایی نخواهد کرد. بنابراین جبهه پایداری از آیت الله مصباح خط میگیرد نه اینکه به ایشان خط بدهد.
روان بخش با بیان اینکه اگر دیگر گروهها از جمله موتلفه نیز تمایل داشته باشند، میتوانند از علامه مصباح خط بگیرند، تصریح کرد: مشکل این است که این دوستان بیشتر تلاش میکنند تا به آیت الله مصباح خط بدهند در حالی که چنین امری اساسا شدنی نیست چرا که علامه مصباح شخصیتی نیست که از دیگر گروهها و افراد خط بگیرد.
وی در خصوص نداشتن مجوز جبهه پایداری نیز خاطرنشان کرد: نیازی به وجود این مجوز نیست چرا که جبهه پایداری نه یک حزب بلکه تنها یک جبهه گفتمانی است.
روان بخش با اشاره به نحوه تعامل جبهه پایداری با دیگر گروههای اصولگرا در انتخابات سال آینده یادآور شد: متاسفانه برخی از افرادی که مدعی اخلاق هستند، برخی از اصول اخلاقی را رعایت نمیکنند. به گونهای که اگرچه حزب موتلفه ماهها قبل اعلام کرده بود که به شکل مستقل در انتخابات حاضر خواهد شد اما بر اساس گذر زمان و کسب تجربه در انتخابات مجلس نهم متوجه شدند که چنین امری برای آنها امکان پذیر نیست. بنابراین اگر میخواهند در عرصه سیاسی کشور تاثیرگذار باشند با تعامل با سایر گروهها چه اصولگرا و چه اصلاح طلب میتوانند به این تاثیرگذاری دست یابند.
وی در خصوص چرایی اختلاف نظر میان گروههای اصولگرا عنوان کرد: دلیل این اختلاف نظرات این است که در عرصه سیاسی همه افراد به یک شکل فکر نمیکنند و هر فردی تفکر مستقل خود را دارد اما مهم این است که ما بتوانیم در بحثهای سیاسی اخلاق را رعایت کرده و فضای کشور را آلوده نکنیم. تنها کالای خود را عرضه کرده و در انتخابها تسلیم نظر مردم باشیم.
این عضو جبهه پایداری در خصوص احتمال ائتلاف این جبهه با دولت در آستانه انتخابات خاطرنشان کرد: جبهه پایداری بعنوان تابلوی جدیدی برای اصولگرایان مطرح شده است که با فتنه و انحراف دارای زاویه است و از سوی دیگر نباید فراموش کرد که دولت نیز حق معرفی نامزد برای انتخابات را نداشته و تنها مجری آن است. اما اگر جریان فکری از سوی آن معرفی شود و با انحراف زاویه نداشته باشد بدون تردید در چارچوب بررسی جبهه پایداری قرار نخواهد گرفت.