در گفتوگو با ایلنا عنوان شد؛
ناگفتههای مصطفوی از حاشیههای فوتبال
یک بار در تلویزیون گفتم آقای احمدینژاد من را به عنوان وزیر امور خارجه معرفی کند، جایی که در گذشته ولایتی، متکی، صالحی و حضور داشتند...
مصاحبههای مصطفوی همیشه چالشی است، چه در فوتبال باشد، یا خانهنشین. برای کسی که واهمهای از بیرون رانده شدن ندارد – که رانده شده- صراحت و صداقت بهترین سلاح است.
به گزارش خبرنگار ایلنا، این فوتبالیست کهنهکار و سرخابی، همیشه با صراحت کامل حرفهایش را میزند، بدون ویرایش و بی پرده، چراکه اگر غیر از این بود خانهنشین نبود. حرفهایش و دغدغههایش از جنس فوتبال است، فوتبالی که اوج و حضیض آن را تجربه کرده و حالا بیرون از گود، نقش تماشاگری خسته و البته ویژه را دارد که هر از گاهی چند سطری از او در رسانهای منتشر میشود، همین و بس.
در لابهلای حرفهایش میگوید دل پری دارد از این فوتبال و البته مدیرانی که به گفته او از مسیرهای غیر ورزشی بر مسند کار نشستهاند تا امثال او را خانهنشین کنند. در خط به خط گفتههای او میتوان این ناخشنودی را رصد کرد و این حرفهای و گلهها تنها مربوط به داریوش مصطفوی نیست بلکه حرف دل بسیاری از فوتبالیهاست که این کهنهکار فوتبال زبان بیان آنها شده است. گفتوگوی تفصیلی داریوش مصطفوی را با خبرنگار ایلنا در ادامه بخوانید:
عزیز محمدی در حال شیطنت است
رییس اسبق فدراسیون فوتبال با اشاره به احتمال تغییر غلامرضا بهروان از سازمان لیگ برتر فوتبال گفت: اتفاقا در این فدراسیون تنها کسی که فوتبالی است، بهروان است. در این بین عزیز محمدی در حال شیطنت است تا با فشار آوردن روی بهروان او را از فدراسیون دور کند تا خودش برگردد، در حالیکه بهروان سابقه فوتبالی زیادی دارد و با فدراسیونهای گذشته هم کار کرده و در لیگ آزادگان هم کارنامه خوبی دارد.
فشارها بر بهروان منطقی نیست
داریوش مصطفوی با بیان این مطلب اظهار کرد: اینکه از بیرون فشارهایی به بهروان وارد شود تا او استعفا دهد و عزیز محمدی برگردد منطقی نیست. فدراسیون کفاشیان و تمامی زیر دستهای او موفق نبودند، اما بهروان به تازگی به این فدراسیون آمده و مهم این است که او از دل فوتبالی بیرون آمده و به هیچوجه نمیتواند درست باشد به همین سرعت آن را تغییر داد.
روسای فدراسیونها با افکار عمومی بازی میکنند
مصطفوی همچنین با بیان اینکه روسای فدراسیونها با افکار عمومی بازی میکنند، ادامه داد: اینها به نوعی فرافکنی میکنند که کار از کار گذشته است. تیم ملی در آستانه حذف از مرحله مقدماتی جامجهانی است، تیمهای ردههای پایین هم نتوانستهاند موفق عمل کنند و این در شرایطی اتفاق افتاده که فوتبال در دست افراد بیگانه است.
اینها از بنهمام بزرگتر نیستند!
وی در ادامه متذکر شد: شما مطمئن باشید تخلفاتی که در هیات شیراز و کرمانشاه رخ داد اگر به فیفا گزارش میشد به طور اتوماتیک این روسا برکنار میشدند. اینها که از بنهمام بزرگتر نیستند. فیفا با کسی شوخی ندارد، حتی با بنهمام هم برخورد کرد، منتهی ما گزارش درست به فیفا و AFC نمیدهیم.
مجمع باید فوتبالی عمل کند
رییس اسبق فدراسیون فوتبال در خصوص اینکه در این شرایط چه کاری میتوان انجام داد تا اوضاع فوتبال سر و سامان بگیرد، گفت: باید بلافاصله با برکنار کردن کفاشیان یک مدیر فوتبالی را به عنوان سرپرست فدراسیون قرار دهند تا زمان انتخابات امور را پیش ببرد. همه چیز به تصمیم مجمع بر میگردد. مجمع باید فوتبالی عمل کند و تصمیمی بگیرد که به آینده فوتبال کشور کمک کند.
وی با اشاره به اصلاح اساسنامه در زمان کمیته انتقالی گفت: به نظر من این اساسنامه درست نبود. اینکه گروهی از طرف فیفا و گروهی از سوی رییس وقت سازمان تربیت بدنی(علیآبادی)اصلاح اساسنامه را انجام دهند به هیچوجه صحیح نبود. این اساسنامه اشکالات فنی زیادی دارد. باید در نظر گرفت در این اساسنامه رییس فدراسیون چکاره است یا اینکه در اساسنامه شرایط سنی برای کاندیداها گذاشتند که به هیچوجه صحیح نبود. رییس فیفا(بلاتر) 81 سال دارد. رییس قبلی فیفا هم 84 سال داشت. اکثر روسای فدراسیونهای فوتبال در جهان بالای 65 سال سن دارد.
کفاشیان محصول تفكر صفاییفراهانی و علیآبادی بود
مصطفوی تاکید کرد: آمدن فردی مانند کفاشیان به فدراسیون فوتبال حاصل تفکر صفاییفراهانی و محمد علی آبادی بود و ببینید با این تفکر فوتبال ما که حتی تا رده 19 دنیا چه در زمان من و چه در زمان دادکان پیش رفته بود، به کجا کشیده شده است. به نظر من هستند افرادی که وضعیت فعلی فوتبال را به شکل بهتری سر و سامان دهند. مجمع باید آدمهای فوتبالی باشند و آنها فرد فوتبالی را به عنوان رییس فدراسیون انتخاب کنند.
وی افزود: فدراسیون فوتبال در سال 2006 تصمیم گرفت اساسنامه جدیدی را با اساسنامه فیفا تدوین کند، اما این اساسنامه با اساسنامه فیفا همخوانی نداشت، چگونه میتوان باور داشت که در یک فدراسیون قدرت دبیر کل بیشتر از رییس فدراسیون باشد؟ چگونه میتوان اساسنامهای را تدوین کرد که در آن فردی که تاکنون فوتبال بازی نکرده و حتی استپ و پاس دادن را در کارنامه خودش نداشته رییس فدراسیون شود؟ رییس فدراسیونی که نمیداند حتی لیونل مسی کیست یا بزرگترین سرمربی دنیا را نمیشناسد و تاکنون هم پایش به زمین چمن نرسیده است!
اساسنامه فدراسیون فوتبال ایراد دارد
مصطفوی اضافه کرد: این اساسنامه فعلی فدراسیون فوتبال ایراد دارد. مسایل سیاسی در تدوین آن دخیل بوده است. اصلا مسخره است 3 نفر را فیفا و 3 نفر را علیآبادی تعیین کردند تا اساسنامه فدراسیون را اصلاح کنند. غفاری، صفایی فراهانی و خبیری از سوی فیفا و هاشمی، رغبتی و شهنازی هم از طرف علیآبادی تعیین شدند که برای کشوری که 75 میلیون جمعیت دارد اساسنامه تدوین کنند.
صفایی فراهانی سیاسی بود
وی افزود: من مطمئن هستم صفایی فراهانی و علیآبادی به نوعی اساسنامه را اصلاح کردند تا آدم خودشان رییس فدراسیون شود و از ترکیب فکری صفایی فراهانی و علیآبادی، علی کفاشیان بیرون آمد. صفایی فراهانی سیاسی بود و در راستای اهداف سیاسی وارد فدراسیون فوتبال شد.
رئیس اسبق فدراسیون فوتبال همچنین با بیان اینکه متاسفانه اصلاح اساسنامه توسط افراد غیر فوتبالی انجام شد، متذکر شد: امیدوارم اعضای مجمع بنشینند و با دیدی وسیع یک آدم فوتبالی را به عنوان رییس فدراسیون انتخاب کنند، نه کسی که داخل مجمع باشد و تجربه چندانی برای مدیریت فوتبال نداشته باشد. البته قبل از آن باید اصلاحی در اساسنامه صورت بگیرد.
اساسنامه فعلی نه جهانی است نه ایرانی!
مصطفوی با یادآوری دوران ریاست خود بر فدراسیون فوتبال تاکید کرد: در آن زمان من به همراه قلمسیاه اولین اساسنامه را بعد از انقلاب نوشتیم. آن اساسنامه هیچ ایرادی نداشت، اما گفتم باید اساسنامه مطابق نظرات فیفا باشد. الان هم فردی باید نه از مجمع، نه از هیات رییسه بلکه افرادی آگاه به نوشتن اساسنامه بیایند و اصلاحات لازم را انجام بدهند، افرادی مثل قلم سیاه، افرادی که به امور بینالملل آگاه باشند. ما چنین افرادی را در کشور زیاد داریم اما اساسنامه فعلی نه جهانی است نه آسیایی و نه حتی ایرانی.
تقسیم بندیهای سیاسی باید کنار برود
وی افزود: اعضای مجمع باید در فضای آزاد و مطابق معیارهای فیفا یک نفر را از بین کاندیداها برای اداره فدراسیون فوتبال انتخاب کنند و در این بین تقسیم بندیهای سیاسی باید کنار برود. امثال علی آبادیها باید کنار بروند و انتخابات به نحوی باشد که در همه جای دنیا انجام میشود.
انتخابات فوتبال کمتر از انتخابات شورای شهر نیست
مصطفوی با ارائه پیشنهادی مبنی بر اینکه ریاست فدراسیون فوتبال مانند انتخابات ریاست جمهوری با رای مردم انتخاب شود، گفت: در همه جای دنیا به دو نفر پرزیدنت میگویند؛ نخست رییس جمهور هر کشوری و نفر بعدی نیز رییس فدراسیون یک کشور است. به نظر من انتخاب رییس فدراسیون فوتبال از انتخابات شورای شهر کمتر نیست. اگر ریاست فدراسیون فوتبال را با رأی مردم انتخاب کنند، خواهیم دید مردم به چه کسی رای بدهند. اگر 500 نفر هم کاندیدا باشند خواهید دید آیا از آن 500 نفر کفاشیان بیرون میآید؟! چرا بر خلاف رأی مردم عمل میکنید؟ دموکراسی یعنی رأیی که مردم میدهند. باید به نظر مردم اهمیت داد.
کجای دنیا 8 میلیارد به کیروش میدهند؟
رییس اسبق فدارسیون فوتبال تاکید کرد: دیدیم به محمد دادکان رییس اسبق فدراسیون فوتبال هزاران تهمت و ایراد زدند. کجای دنیا 8 میلیارد تومان به کیروش پول میدهند؟ اما پول امسال قلعهنویی را چه در تراکتورسازی، چه در تیم ملی و چه در استقلال نمیدهند! کجای دنیا حق مربیان داخلی خود مانند مجید جلالی و فیروز کریمی را میخورند اما پول امسال کیروش، خوزه، دنیزلی و... به موقع پرداخت میشود؟ دنیزلی مثل برق پولش را از پرسپولیس میگیرد.
علیآبادی اصرار کرد قطبی برگردد
مصطفوی با اشاره به زمان مدیریتش در باشگاه پرسپولیس گفت: من مخالف بازگشت قطبی به پرسپولیس بودم، اما علیآبادی اصرار میکرد. علیآبادی میگفت مقامات بالا اصرار دارند قطبی برگردد. میگفتند او محبوب است. محبوبی که در دقیقه 94 به زور توانسته عنوان قهرمانی را با پرسپولیس به دست بیاورد، بعداز آن 700 - 800 میلیون پول میدهند و در آخر هم با ناکامی همه پولش را گرفته و از کشور خارج میشود اما حق امسال قلعهنویی، مایلیکهن و پیروانی داده نمیشود. پیروانی هنوز از تیم ملی طلب دارد. آقایان جرات ندارند پول مربیان خارجی را ندهند.
عقل سلیم میگوید به جامجهانی نمیرویم
این پیشکسوت فوتبال با اشاره به 3 بازی آینده تیم ملی در مقدماتی جامجهانی گفت: از این 3 بازی، 2 بازی خارج از خانه داریم که در این شرایط عقل سلیم میگوید نمیتوانیم به جام جهانی برویم، مگر اینکه دری به تخته بخورد، شاید توانستیم به جامجهانی برویم، اما اگر هم برویم برای بار سوم است که بعد از انقلاب به جامجهانی صعود میکنیم، اما باید ببینیم این صعود چه فوایدی برای فوتبال ما دارد.
خاتمی تغییرم نمیداد به دور دوم میرفتیم
وی با بیان اینکه بهترین دوران تیم ملی جامجهانی 98 بود، اذعان کرد: اگر آن تغییرات را محمد خاتمی - رییس جمهور وقت - در رأس ریاست فدراسیون فوتبال یعنی برکناری من و آمدن صفاییفراهانی ایجاد نمیکرد ما میتوانستیم به مرحله دوم صعود کنیم.امر دیگری که محقق نشد و بعید میدانم در آینده نزدیک محقق شود.
طالبی فوتبالی بود ولی کارنامه نداشت
وی در ادامه خاطرنشان کرد: آنها والدایر وییرا را که زحمت زیادی کشیده و تیم ملی را به جام جهانی برده بود برداشتند و جلال طالبی را آوردند. عقل چه میگوید؟! طالبی فوتبالی بود ولی کارنامهای نداشت. مربیان کارنامهدارتری نسبت به طالبی در فوتبال ما بودند که کسی سراغ آنها نرفت.
چسبیدهها عرصه را برای ورزشیها تنگ کردهاند
مصطفوی اضافه کرد: فوتبال ما اسیر دو تفکر درونی و بیرونی است؛ تفکر بیرونی افراد سیاسی هستند که به فوتبال حمله میکنند و میتوان به جرات گفت از اول انقلاب در برهههای مختلف و حتی ریاست فدراسیون را هم در دست گرفتند. یکسری آدمهای سیاسی در ورزش رسوخ کرده و اول انقلاب به فدراسیونهای مختلفی رفته و حکومت میکنند و کسی جرأت تغییر آنها را ندارد. در اصلاح آنها چسبیدههای ورزش هستند. در این بین چکیدههای ورزش مثل من با 69 سال سن که در رقابتهای المپیک هم بودهام، بیرون گود نشستهایم ولی چسبیدهها در طول تاریخ بعد از انقلاب همواره عرصه را برای حضور آدمهای ورزشی تنگ کردهاند و میبینید ورزش ما به چه مصیبتهایی دچار شده است.
این پیشکسوت ورزش همچنین تاکید کرد: ما در رقابتهای المپیک لندن در کشتی فرنگی به همت چند ورزشکار و مربی آنها توانستیم مدال بگیریم، یا در دوومیدانی نابغهای مثل حدادی پیدا میشود و ربطی به مدیریت ورزش ما ندارد. همچنین ما به جز رایکوف هیچگاه مربی خارجی تاثیرگذاری را در فوتبال ایران شاهد نبودیم، اما ببینید طی سالهای اخیر برای جذب مربیان خارجی چه پولهایی را هزینه کردیم و چه کسانی وارد فوتبال ما شدند اما این رشته درست نشد که بدتر نیز شد.
مصطفوی همچنین اضافه کرد: متاسفانه افرادی به فوتبال ما آمدند که باعث شدند این رشته سرخورده شود و بعد از آن هم با گرفتن پول خود از ایران رفتند یا دارند میروند و به این شکل ورزش و فوتبال ما سرانجام درخشانی نخواهد داشت. اینکه نمیشود ما یک شبه یک نفر را از حوزه دیگری به عنوان مدیرعامل باشگاه انتخاب کنیم؟!
یکسری افراد القاب و شخصیتهای کاذب ساختند
وی همچنین متذکر شد: آقایان میتوانند آمار بگیرند چه تعداد بازیکنان فوتبالی داریم که دورههای مدیریتی را به خوبی پشت سر گذاشتهاند اما دست آنها به جایی نمیرسد ولی یکسری افراد با اختصاص القابی مانند شوالیه به خود، شخصیتهای کاذب ساختند. متاسفانه در فوتبال ما یک شبه یک نفر را از حوزه دیگر به عنوان مدیرعامل باشگاه معرفی میکنند، مانند آقایی که از "ستاد سوخت" آوردند و مدیرعامل یک باشگاه مردمی کردند.
رییس فدراسیون میتوانند امثال هاشمیان باشند
وی افزود: ما در فوتبال افرادی مثل نوآموز، طاووسی، دادکان و... داریم که میتوانند کمک شایانی به فوتبال ما بکنند و کارنامه آنها مشخص است. از مدیریت جوان نیز میتوان به وحید هاشمیان اشاره کرد که بازیکن باشخصیتی بوده و در تمام دنیا دارای جایگاه ویژهای است. رییس فدراسیون فوتبال میتوانمد امثال وحید هاشمیان باشند؛ البته افرادی مانند علی دایی نیز هستند که میتوانند این قبیل پستها را در اختیار بگیرند. آیا واقعا لیاقت دایی این است که در تیمی مانند راهآهن کار کند؟ ما این نیروهای جوان را داریم و میتوانیم با تربیت آنها در بحث مدیریتی نیز از آنها استفاده کنیم. وحید هاشمیان، علی دایی، مهدی مهدویکیا، علی کریمی که فوتبال دنیا آنها را میشناسد اما ما پول این فوتبال را به کیروش دادیم و دیدیم حاصلی برای ما ندارد.
کفاشیان کارهای نیست
رییس اسبق فدراسیون فوتبال همچنین با بیان اینکه نمیدانم پشت انتخاب کیروش چه کسانی هستند، تصریح کرد: کفاشیان که کارهای نیست، نبی هم که اجازه دخالت ندارد. من نمیدانم کیروش چگونه به عنوان سرمربی تیم ملی فعالیت میکند. کیروش یکسری افراد در فیفا و AFC دارد و فدراسیون فوتبال جرات نمیکند 10 دقیقه در پرداخت پول او تاخیر داشته باشد و دیدید که نایب رییس فدراسیون فوتبال طی مصاحبهای اعلام کرد مجبور شدیم ارز فلان قیمت را بخریم تا قبل از بازی با ازبکستان پول کیروش را بدهیم تا او روی نیمکت تیم ملی بنشیند، اما آیا علی دایی هم این کار را کرد؟ یا امیر قلعهنویی هم مشابه چنین کاری را میکرد؟ به هر حال ممکن است در پرداختها 3-4 روز هم تاخیر داشته باشیم اما نباید با سرمایه تیم ملی چنین رفتاری داشته باشد.
ژوزه را به عنوان دربان هم قبول ندارم
مصطفوی که سابقه مدیریت در باشگاه پرسپولیس را دارد درخصوص عملکرد ژوزه در این تیم گفت: من ژوزه را به عنوان دربان هم قبول ندارم. متاسفانه 4 تا خبرنگار که از مسایل پشت پرده اطلاعی ندارند دائما ژوزه ژوزه یا کیروش کیروش کرده و چنین تبلیغاتی برای آنها کردند که گویی بهترینهای جهان هستند و دیگر با آنها فوتبال ما متحول خواهد شد، در حالیکه یک مربی باید با فرهنگ آن کشور آشنا باشد تا بتواند در آنجا کار کند اما اینکه پز مربیان بزرگ را بدهیم کاری پیش نمیرود. ممکن بود آنها مربیان بزرگی بودند اما برای ما فایدهای نداشتند .
این پیشکسوت فوتبال اضافه کرد: اما همین تیمها را اگر به دست مربیان داخلی بدهیم به مراتب نتایج بهتری میگیریم. فدراسیون بگوید پول تبلیغات تلویزیونی چه شد؟ متاسفانه مدیریتهای ما چند وجهی شده است. از ستاد سوخت میآورند مدیر فوتبال میکنند یا از سایر ارگانها وارد فوتبال میکنند و پولهای کلانی در اختیار آنها میگذارند اما زمانی که مدیرعامل پرسپولیس بودم یک ریال کمک نکردند و اگر حسین هدایتی نبود چطور میتوانستم از پس هزینهها بر بیایم. فوتبال ما این طور پیش نمیرود.
رییس اسبق فدراسیون فوتبال تاکید کرد: در آستانه مسابقات جام جهانی یا جام ملتها که قرار میگیریم یک مربی به ظاهر بزرگ میآورند و روزنامههای زرد هم شلوغ میکنند، برخی برنامههای تلویزیونی و رادیویی در همین راستا قدم بر میدارند و در نهایت همه کورس گذاشتیم برای عقب افتادن. هر چند، چند خبرنگار با شرف هستند که واقعیتها را بیان میکنند.
فوتبال ما به قهقرا نزدیک شده است
وی افزود: برای این عقب افتادگی همه ما از جمله خود من که حتی بیرون گود نشستهام مسوول هستم. حتی رییس جمهور هم مسوول است. علیآبادی که رییس فدراسیونی که تیم ملی را به جام جهانی برده، تغییر داده مسوول است. خودم را نمیگویم منظورم محمد دادکان است. من هیچگاه بحث خودم را مطرح نمیکنم. من میگویم به داد مملکت برسید، اگر در انتخابات ریاست جمهوری خردادماه فرد دیگری رییس جمهور شد اجازه دهند براساس مصوباتی که بوده عمل کنند. نباید در دوره آینده وزیر ورزش جدید و معاونانش باز یاران خود را بیاورند و دوباره عقبگرد دیگری داشته باشیم. ورزش و فوتبال کشور به قهقرا نزدیک شده است .
با سعیدلو و علیآبادی نمیشود ورزش را تکان داد
این پیشکسوت فوتبال اضافه کرد: در دوره 8 ساله ریاست جمهوری محمود احمدینژاد هیچ کاری برای ورزش ایران نشد، یک ورزشگاه یا یک تیم خوب نداشتیم. با آدمهایی مثل سعیدلو و علیآبادی نمیشود ورزش را تکان داد. من از خودم دفاع نمیکنم اما تحصیلاتم از سیعدلو و علیآبادی بیشتر است. یک پوئن بیشتری که نسبت به آن داشتم ورزشی و فوتبال بودن من بود، اما متاسفانه ما که شاگرد اول بودیم بیکار داریم در خیابانها قدم میزنیم اما آدمهای به ظاهر آراسته در واقع بیآراسته بیشتر پستها را گرفتهاند.
ورزش ما بعد از انقلاب رشد چندانی نداشت
مصطفوی اضافه کرد: سوای هاشمیطبا و مهرعلیزاده که در زمان حضور خود در پست ریاست سازمان تربیت بدنی یک مقدار تخصصی عمل کردند در طول 34 سال بعد از انقلاب کسی را ندیدم که به صورت تخصصی و ویژه امور ورزش را در دست بگیرد. متاسفانه ورزش ما چه به لحاظ کیفی و کمی بعد از انقلاب رشد چندانی نداشت و آن هم به دلیل مدیریتهای غیر تخصصی بود.
پیشنهاد دادم احمدینژاد من را وزیر خارجه کند
وی افزود: من یک بار در تلویزیون گفتم آقای احمدینژاد من را به عنوان وزیر امور خارجه معرفی کند، جایی که در گذشته ولایتی، متکی، صالحی و... حضور داشتند، به طوری که او خواهد گفت نمیشود این کار را انجام داد و حالا میگویم یک فرد سیاسی آوردهاید و به عنوان وزیر ورزش یا رییس فدراسیون انتخاب کردید، اگر اولی نمیشود چگونه دومی میشود. دلم برای مملکت میسوزد. نه آدم سیاسی هستم و نه میخواهم در این راستا قدم بردارم اما درست نیست افراد متخصص بیکار بمانند و غیر متخصصها امور را در دست بگیرند.
پرسپولیس دستخوش اهداف سیاسی است
این مدیر ورزشی در ادامه بار دیگر با اشاره به باشگاه پرسپولیس تاکید کرد: پرسپولیس دستخوش اهداف سیاسی است و بیشتر این مساله در زمان علیآبادی شروع شد که یکسری اعضای هیات مدیره غیر ورزشی وارد این باشگاه شدند و به جز یکی - دو نفر از آنها بقیه برای اهداف سیاسی آمدند. این رویه حتی در باشگاههای دیگری مانند ذوب آهن و سپاهان نیز وجود دارد و افراد غالبا سیاسی هستند. از سوی دیگر شخصی مانند عزیز محمدی را از سازمان لیگ بر میدارند و میرود اتحادیه فوتبال را تشکیل میدهد، از آنجا هم او را بردارند در جای دیگری برای خودش کار درست خواهد کرد. ما باید بدانیم این برادرانی که از سپاه وارد ورزش شدند بهتر است به کار خود در سپاه که دفاع از مملکت است برگردند و فوتبال را بدست فوتبالیها و ورزشیها بدهند تا آن را بسازند نه اینکه یکی از مجلس، یکی از سوخت و... وارد ورزش شوند و میبینید فوتبال ما و حتی ورزش ما به چه وضعیتی دچار شده است.
صدرنشینی استقلال حاصل درایت قلعهنویی است
مصطفوی همچنین با بیان اینکه پرسپولیس نتوانسته در حد انتظار ظاهر شود، خاطرنشان کرد: اگر میبینید استقلال توانسته صدر جدول را تصاحب کند به خاطر درایت امیر قلعهنویی است وگرنه رئال و بارسلونا را به این مدیریت بدهید نمیتوانند حتی با این تیمها نیز نتیجه بگیرد.
استقلال و پرسپولیس با مدیران تحمیلی به جایی نمیرسند
وی ادامه داد: وای به حال فوتبالی که مدیر آن اینگونه خرج میکند. آنها باید بدانند استقلال و پرسپولیس با این مدیران که به صورت تحمیلی وارد شدند به جایی نمیرسند. اگر تیمی مانند استقلال صدر جدول است به خاطر اقتدار مربی آنهااست. به نظرم حق آدمی مثل محمد مایلیکهن که الان در تیم گهر مربیگری میکند بسیار بالاست، اما به دلیل اینکه مایلیکهن به مدیران اجازه نمیدهد در کارش دخالت کند مجبور است در تیمی مانند گهر فعالیت میکند و این موضوع هیچی از ارزشهای مایلیکهن کم نمیکند.
گفتوگو: محمد زارعی