دبیر خانه كارگر مازندران عنوان كرد:
كارگران معدن بیشتر به كاهش ساعات كار رمضان احتیاج دارند یا كارمندان
چكیده: «كارگری كه در معدن كار میكند ساعات كارش در ماه رمضان همچون باقی مواقع سال است اما دولت با ابلاغ دستورالعملی ساعت كار كارمندانی كه زیر باد كولر و پشت میز كار میكنند را در ماه رمضان كاهش داده است.»
دبیر خانه كارگر در استان مازندران با انتقاد از تبعیض بین كارگران و كارمندان توسط دولت در كاهش ساعات كار ماه رمضان، گفت: كارگری كه در معدن كار میكند ساعات كارش در ماه رمضان همچون باقی مواقع سال است اما دولت با ابلاغ دستورالعملی ساعت كار كارمندانی كه زیر باد كولر و پشت میز كار میكنند را در ماه رمضان كاهش داده است.
به گزارش ایلنا از ساری، «نصراله دریابیگی» در نشست مجمع نمایندگان مجلس و تشكلهای كارگری و كارفرمایی استان مازندران با بیان اینكه امروز كارگران مازندرانی در بدترین شرایط معیشیتی قرار دارند، اظهار داشت: بن كالاهای اساسی كه به كارمندان در ایام ماه مبارك داده میشود حقی است كه باید به همه اقشار ضعیف اجتماع داده شود ولی با محرومیت كارگران از كمكهای غیرنقدی، این پرسش بوجود می آید كه مگر كارگر متعلق به این آب و خاك نیست كه هیچگونه سبد كالایی برای او تعریف نمیشود.
دبیراجرایی خانه كارگر مازندران در ادامه با انتقاد از كسر حق بیمه تكمیلی با وجود قانون الزام تامین اجتماعی، گفت: كارگران در شرایطی مورد تبعیض واقع شده و از حداقل كمك دولت به معیشتشان بیبهره ماندند كه برخلاف قوانین جاری، كارگران طی سالهای اخیر دو بار حق بیمه پرداخت میكنند. یكبار حق بیمه تامین اجتماعی از حقوقشان كسر میشود و یكبار هم باید حق بیمه تكمیلی را بپردازند كه این وضعیت در وضعیت اقتصادی امروز جامعه كارگری نه تنها ناعادلانه است بلكه كاملا بر خلاف قانون است.
دریابیگی با انتقاد از ادامه تلاش برای اصلاح قانون كار گفت: گویا همه مشكلات كار و تولید به كارگر برمیگردد و هركس از راه میرسد از قانون كار بعنوان بازدارنده توسعه صحبت به میان میاورد در حالیكه از واردات، بهره های بانكی، سوءمدیریت، عدم اجرای صحیح قانون هدفمندی یارانه ها و... سخنی نمیگویند.
دبیراجرایی خانه كارگر مازندران اضافه كرد: در شرایطی كه مشكلات اقتصادی بیداد میكند، دولت در یك اقدام غیر كارشناسی ارز مرجع را تغییر داد كه همه اینها نشانگر عدم توجه به تولید و تولید گر است.