رئیس کانون عالی کارگران بازنشسته:
دولت کارگران بازنشسته را نیز تحت پوشش بیمه طلایی قرار دهد
چکیده: «شمار اعضای خانوادههای کارگران بازنشسته تا ۵ میلیون نفر هم میرسد / جای نمایندگان این گروه از بیمه شدگان در در هیئت امنا و سایر ارکان عالی سازمان تامین اجتماعی خالیست / مراجعه بازنشستگان به مراکز درمانی بخش خصوصی از روی ناچاریاست / دولت خدمات درمانی کارگران بازنشسته را مانند سایر بازنشستگان تامین کند».
رئیس کانون عالی کارگران بازنشسته خواستار حضور نمایندهای از جامعه کارگران بازنشسته در هیئت امنای سازمان تامین اجتماعی شد.
«علی اصغر بیات» در همایش ملی روز خانواده و تکریم بازنشستگان، افزود: هم اکنون یک میلیون و ۸۰۰ هزار بازنشسته در کشور وجود دارند که با احتساب خانوادههای آنها این رقم به ۵ میلیون نفر میرسد که به همین دلیل از دولت انتظار داریم تا به استناد ماده ۱۱۳ قانون خدمات کشوری، نمایندگان کارگران بازنشسته را در هیئت امنا و سایر ارکان عالی سازمان تامین اجتماعی میسر کند.
وی با بیان اینکه از سال ۸۸ مجلس با اختصاص ۲ هزارو ۵۰۰ میلیارد تومان دولت را موظف به اجرای قانون همسان سازی حقوق کرد ه است افزود: پی گیریهای چهار ساله کانون عالی برای همسان سازی حقوق بازنشستگان به نتیجه نرسیده و مسئولان سازمان تامین اجتماعی تاکنون در برخورد با مسئله سلیقهای عمل کردهاند.
بیات در ادامه گفت: این همسان سازی باید بر اساس سنوات بیمهپردازی و سال برقراری مستمریها اعمال شود و به منظور تداوم همسان سازیهای باید هر ساله بودجهای خاص به این موضوع اختصاص یابد که در حال حاظر این امر محقق نشده است.
وی بابیان اینکه افزایش هزینههای درمان، پرداخت قبوض خدماتی وسایر هزینهها بر مشکلات مالی بازنشستگان اضافه کرده است، افزود: افزایش تورم موجود در جامعه، اجرای دقیق قانون همسان سازی را ضروری میکند، چرا که ۶۵ درصد از بازنشستگان حداقل حقوق را دریافت میکنند.
بیات در بخش دیگریاز سخنان خود با ابرازنارضایتی از نحوه پرداخت حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی اظهار داشت: بانک رفاه کارگران به عنوان متولی پرداخت حقوق بازنشستگان خدمات مناسبی را به بازنشستگان ارائه نمیدهد.
او در این خصوص اضافه کرد: هر ماهه بازنشستگان برای دریافت حقوق باید صفهای طولانی در در شعبات بانک رفاه کارگران تحمل کنند که این این وضعیت مشکلات روحی روانیزیادی را متوجه آنان کرده است.
دولت مشکلات درمانی کارگران بازنشسته را حل کند
رئیس کانون عالی بازنشستگان سراسر کشور در ادامه سخنان خود به مشکلاتدرمان بازنشستگان تامین اجتماعی اشاره کرد و افزود: در حال حاظر امکانات درمانی کشور پاسخگوی تمامی بازنشستگان نیست و سازمان تامین اجتماعی باید قانون الزام را در مورد همه بازنشستگان اجرا کند تا همه بیمه شدگان از مراکز تامین اجتماعی به صورت رایگان استفاده کنند.
با اشاره به اجرایی شدن بیمه طلایی بازنشستگان کشوری و اختصاص بودجه ۷۵۰ میلیارد تومانی برای این منظور یادآور شد: بازنشستگان تامین اجتماعی هنوز این امکان را ندارند و این انتظار از دولت وجود دارد که این بیمه مکمل رایگان را برای تمامی کازگزان بازنشسته نیز اجرایی کند.
او در این زمینه افزود: عدم اجرای قانون الزام از سوی سازمان تامین اجتماعی بازنشستگان را به سمت بیمههای درمان تکمیلی سوق داده است که این موضوع مشکلات عدیدهای را در چند سال گذشته برای بازنشستگانبوجود اورده است.
او گفت: هم اکنون تعداد زیادی از بازنشستگان ناچارا برای دریافت خدمات مناسب درمانی به بیمارستانهای خصوصی مراجعه کنند.
وی در ادامه همچنین خواستار افزایش سهمیه برای سفرهای سیاحتی و زیارتی بازنشستگان شد و عنوان کرد: بازنشستگان علاقه دارند تا در زمان فراغت خود به سفر بروند و اگر این امکان به صورت وسیع تری برایشان میسر باشد از آن استقبال میکنند.
او در بخش پایانی سخنان خود با بیان اینکه کانون عالی بازنشستگان سراسر کشور، ۲۵۶ کانون شهرستانی و ۲۰ کانون استانی دارد افزود: این کانونها در سراسر کشور امور مربوط به بازنشستگان را از طریق مسئولین پیگیری میکند.
او در خاتمه یاد آور شد: کانون بازنشستگان تامین اجتماعی با بیمهریهای دولت قبلی که با بیثباتی مدیران تامین اجتماعی همراه بد بیشترین آسیب را متحمل شد که امید واریم در دولت فعلی همه این بیمهریها با تکریم به بازنشستگان وحل مشکلاتشان جبران شود.