در گفتوگو با ایلنا مطرح شد؛
۶۷ درصد دانشآموزان ابتدایی در سیستان و بلوچستان حضوری آموزش میبینند
معاون آموزش ابتدایی استان سیستان و بلوچستان گفت: تعداد ۳۲۸ هزار و ۵۴۱ نفر از دانشآموزان ابتدایی که نزدیک به ۶۷ درصد میشوند به شکل حضوری آموزش میبینند.
«زهرا برهانزهی» معاون آموزش ابتدایی استان سیستان و بلوچستان در گفتوگو با خبرنگار ایلنا، درباره وضعیت دانشآموزان مقطع ابتدایی استان توضیح داد: در راستای دسترسی همکاران، دانشآموزان و اولیا به محتوای استاندارد، اداره تکنولوژی و گروههای آموزشی ما قبل از شروع سال تحصیلی و از مرداد ماه اقدام به تولید محتوای الکترونیکی استاندارد کرد، مطابق بودجهبندی کتب درسی ویژه دانشآموزانی که به شبکه شاد دسترسی دارند و تمامی کانالها به اطلاع ذینفعان نیز رسیده است.
وی در پاسخ به این سوال که چند درصد از دانش آموزان استان سیستان و بلوچستان آموزش حضوری و چند درصد آموزش غیرحضوری و مجازی را انتخاب کردهاند، گفت: تقریبا میتوان گفت که تعداد ۳۲۸ هزار و ۵۴۱ نفر از دانش آموزان ابتدایی که نزدیک به ۶۷ درصد میشوند به شکل حضوری آموزش میبینند.
برهانی زهی در پاسخ به این سوال که از میان دانشآموزانی که غیرحضوری هستند چه تعداد به اپلیکیشن شاد متصل شدهاند؟ گفت: تعداد ۱۸۷ هزار و ۳۶۹ نفر از دانش آموزان ابتدایی ما به شاد دسترسی دارند که معادل ۳۸ درصد میشوند و تعداد ۲۹۶ هزار و ۸۳۳ نفر از دانش آموزان معادل ۶۲ درصد به شاد دسترسی ندارند.
وی ادامه داد: برای تمامی دانش آموزانی که به شبکه شاد دسترسی ندارند در تمامی عناوین و مطابق با کتب درسی هر ماه درسنامه مکتوب تحت عنوان «راهنمای خودآموز کتاب درسی» تدوین میشود و از طریق راهبران آموزشی در اختیارشان قرار میگیرد.
برهانزهی بیان کرد: تمامی کلاسهای مدارس روستایی، عشایری و مرزی که دارای تراکم جمعیتی پایین هستند و بیماری کووید ۱۹ در آنجا شیوع نداشته است به صورت صد درصد حضوری با رعایت پروتکلهای بهداشتی و مطابق با دستورالعمل بازگشایی مدارس تشکیل میشود.
معاون آموزش ابتدایی استان سیستان و بلوچستان تاکید کرد: در تمامی مدارس شهری کلاسهای درس مطابق با دو الگو ارائه شده حضوری و مجازی مدیریت میشود. همچنین لازم است که در تمامی مدارس تدریس دروس به صورت حضوری باشد و تمرین و تکرار در بستر مجازی انجام شود.
وی با اشاره به تاثیرات شیوع کرونا در حوزه آموزشی استان سیستان و بلوچستان به ویژه در مقاطع ابتدایی گفت: قطعا شیوع بیماری به سیستم آموزشی کشور نیز خلل وارد کرده است، اما تمامی تلاش ما در استان این بوده که آموزش ادامه یابد و حتی جشنوارهها، کارگاههای توانمندسازی نیروی انسانی و …از طریق فضای مجازی مدیریت و انجام شود. از جمله میتوان به برگزاری جشنواره جابربن حیان در فضای مجازی برای اولین بار در کشور اشاره کرد.
برهانزهی با اشاره به اقداماتی که شیوع کرونا مانع از ادامه آن شد، گفت: هرساله در راستای توانمندسازی نیروی انسانی کارگاههای متعدد حضوری برای نیروهای خرید خدمات جدید الاستخدام و معلمین پایه اول برگزار میشد، اما امسال با توجه شرایط حاکم بر سیستم آموزشی این کارگاه در فضای مجازی برگزار میشود.