توجه به گنجینه عظیم ایثارگران زن باعث حل بسیاری از مشکلات جامعه میشود
رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهدا، جانبازان و آزادگان زن را گنجینه بسیار بزرگی دانست که توجه و ترویج ابعاد زندگی و شخصیت آنان میتواند باعث حل بسیاری از مشکلات جامعه شود.
به گزارش ایلنا به نقل از ایثار، سعید اوحدی روز چهارشنبه ۱۴ آبان در دومین جلسه هماهنگی برگزاری کنگره ملی و همایش سراسری بزرگداشت ۱۷ هزار زن شهیده، جانباز و آزاده با بیان اینکه این کنگره با پیشنهاد دکتر ابتکار معاون امور زنان و خانواده رییس جمهور برگزار میشود گفت: این کار باید فارغ از رویکردهای کلیشهای پیگیری و اجرا شود و نتیجه آن باید منجر به حل بخشی از مسائل امروز جامعه با کمک گنجینه عظیم ایثارگران زن شود.
وی افزود: در خصوص اهداف این کنگره باید به طور مشخص تصمیمگیری شود و به عنوان مثال اگر باید سبک زندگی ایثارگران زن ترویج شود باید به خوبی در این حوزه فعالیت شود. مقام معظم رهبری در زمانی واژه اقتدار معنوی را مطرح کردند و به بیان ایشان اقتدار معنوی باعث سربلندی و قدرت یک جامعه میشود. بسط اقتدار معنوی نیز میتواند یکی دیگر از اهداف این کنگره باشد.
معاون رییس جمهور تأکید کرد: یکی از نکات مهمی که باید در اهداف کنگره به صورت جدی مورد توجه باشد موضوع گام دوم انقلاب است. چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی نقطه عطفی در تاریخ انقلاب بود و به بیان مقام معظم رهبری وارد چله دوم انقلاب شدهایم.
دکتر معصومه ابتکار معاون امور زنان و خانواده رییس جمهور نیز در این جلسه تأکید کرد: توجه به ایثارگران و شهدای زن یک ضرورت است و امیدواریم با همکاری تمام اعضای ستاد برگزاری این کنگره بتوانیم در چهلمین سال دفاع مقدس فعالیتهای خوبی را در زمینه زنان ایثارگر داشته باشیم.
وی افزود: با توجه به اینکه به دلیل کرونا بخش مهمی از این کنگره به صورت مجازی برگزار خواهد شد، لازم است که قبل و بعد از این کنگره جریانسازی لازم را در عرصههای مختلف رسانهای، اجتماعی، هنری، فرهنگی و سایر عرصهها داشته باشیم و از جمله اقداماتی که میتوان در این مسیر انجام داد اعلام فراخوان مسابقه برای بخشهای مختلف کنگره است.
ابتکار تصریح کرد: یکی از اقدامات خوب و ماندگاری که میتوان در ارتباط با این کنگره انجام داد کاشت نهال به یاد شهدا و ایثارگران زن است. این اتفاق میتواند در زمانهای مختلف انجام شود و منحصر به زمان کنگره نباشد. قطعاً با همافزایی موجود بین دستگاهها میتوانیم یاد و خاطره شهدای زن را زنده نگه داریم و نقش عظیم آنها در دفاع مقدس را بازگو کنیم.
سردار یعقوب سلیمانی معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز در این جلسه به ارائه گزارشی از برنامهها و فعالیتهای انجام شده در خصوص برگزاری کنگره ملی و همایش سراسری بزرگداشت ۱۷ هزار زن شهیده، جانباز و آزاده و فعالیتهایی که در گذشته توسط بنیاد شهید و امور ایثارگران در زمینه بزرگداشت شهدا و ایثارگران زن انجام شده است پرداخت.
فریده اولاد قباد مشاور امور زنان بنیاد شهید و امور ایثارگران با بیان اینکه شهدای شاخص زن الگوهای خوبی برای جوانان امروز هستند گفت: جای خالی شهدای زن در بسیاری از زمینهها از جمله در کتابهای درسی و آموزشی احساس میشود و این شهدا باید بیش از پیش به مردم معرفی شوند.
سایر حاضران در این جلسه نیز به بیان نظرات و طرح پیشنهادهای خود پرداختند.