مدیرکل پشتیبانی شهرداری تهران مطرح کرد:
جزئیات پرداخت کمکهزینه تامین اقلام بهداشتی به کارگران شهرداری/ تامین ماسک برای نیروهای حوزه خدماتی برعهده پیمانکار است
مدیر کل پشتیبانی شهرداری تهران جزئیات پرداخت کمکهزینه تامین اقلام بهداشتی به کارگران شهرداری را تشریح کرد.
«حسین وزیری» مدیر کل پشتیبانی شهرداری تهران در گفتوگو با خبرنگار ایلنا درباره جزئیات کمک هزینه خرید اقلام بهداشتی برای کارکنان شهرداری گفت: از ابتدای شیوع کرونا در شهرداری تهران ستاد مبارزه با کرونا تشکیل و اداره کل پشتیبانی نیز در سه مورد از این کارگروهها حضور دارد.
او ادامه داد: یکی از اتفاقات در این ایام تنفیذ اختیار خرید اقلام بهداشتی به اداره کل پشتیبانی شهرداری تهران بود و در پی آن برای کارکنان شهرداری تهران اقلام بهداشتی خریداری میشد.
وزیری با اشاره به اقدام شهرداری در مساله گندزدایی و ضدعفونی معابر اظهار داشت: در همین راستا اداره کل پشتیبانی ماموریت خرید محلولهای سطح و دست و ماسک را برعهده گرفت و با مکاتباتی که با وزارت دفاع و وزارت صمت انجام شد، این اقلام خریداری و در اختیار همه مناطق، سازمانها و شرکتهای تابعه قرار گرفت.
مدیرکل پشتیبانی شهرداری تهران با اشاره به اینکه این اداره برای افزایش میزان سلامت همکاران در شهرداری تهران ایده کمک هزینه خرید اقلام بهداشتی را در دستور کار قرار داد، تصریح کرد: به رغم کاهش درآمدهای شهرداری تهران با رایزنی که با ستاد کرونای شهرداری تهران، سازمان مدیریت بحران و معاونت توسعه منابع انسانی و بودجه و رفاه و معاونت مالی و اقتصادی انجام شد، تامین مالی این ایده در دستور کار قرار گرفت.
پرداخت کمک هزینه خرید اقلام بهداشتی به کارگران بخش تشریفات
وزیری با بیان اینکه براساس این ایده مقرر شد، به کارکنان شهرداری کمکهزینه اقلام بهداشتی پرداخت شود، تصریح کرد: در پی این اقدام مشارکت همکاران در اجبار استفاده از ماسک جلب و به لحاظ مادی در تنگنا قرار نخواهد گرفت.
او در پاسخ به این سوال که آیا این کمک هزینه در اختیار نیروهای صف و کارگران شهرداری نیز قرار گرفته است؟ اظهار داشت: کمک هزینه اقلام بهداشتی یکی از جوامع هدفش کارگران شهرداری تهران هستند که اقدامات خدماتی و نظافتی را انجام میدهند و پیمانکاران طرف قرارداد با شهرداری موظف هستند این اقلام را در اختیار نیروی خدماتی خود قرار دهند، اما کارگرانی که شامل کادر تشریفاتی، آبدارچیها و نظافتچیها را شامل می شوند، همگی ماسک دریافت می کنند.
وزیری در پاسخ به این سوال که آیا کمک هزینه را دریافت میکنند یا خیر گفت: این گروه کارگران تشریفاتی کمک هزینه را دریافت میکنند، چرا که جزو گروههای آسیبپذیر هستند.
مدیر کل پشتیبانی شهرداری تهران درباره تعداد نیروهایی که این کمک هزینه به حساب آنها واریز شده است، گفت: بیش از ۶۰ هزار نفر از کارکنان شهرداری تهران این کمک هزینه را دریافت می کنند. سازمانهای عملیاتی از جمله بهشت زهرا، سازمان مدیریت پسماند، سازمان رفاه، مشارکتها و خدمات اجتماعی، شهروند، تاکسیرانی، پایانهها، شرکت واحد اتوبوسرانی، شرکت بهرهبرداری مترو، میادین میوه و ترهبار، سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی، شرکت ساماندهی صنایع مشاغل، اداره کل امور بانوان و سازمان پیشگیری و مدیریت بحران ماسک، محلول، دستکش و گان را مستقیما دریافت میکنند.
تامین ماسک کارگران حوزه رفت و روب بر عهده پیمانکار است
او درباره هزینههای صورت گرفته درباره تامین این اقلام گفت: تاکنون ۶۲۰ میلیارد ریال برای سلامت کارکنان و نیروهای مشغول به کار در شهرداری تهران هزینه شده است.
او در پاسخ به این سوال که ماسکها روزانه در اختیار کارگران قرار میگیرد؟ گفت: تامین ماسک کارگران حوزه رفت و روب و خدماتی که به صورت پیمانکاری کار میکنند، بر عهده پیمانکار است و پیمانکار موظف است ماسک را در اختیار نیروهای خود قرار دهد، اما در حوزه کارکنان و کارگران درون شهرداری ماسک به صورت هفتهای به آنها تحویل میشود.
ریالی از محل اعتبار کرونا به شهرداری تهران کمک نشد
وزیری در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه آیا در تامین این هزینهها وزارت صمت تاکنون همکاری داشته است یا خیر؟ گفت: علیرغم اینکه دولت وظیفه داشت در تامین اقلام بهداشتی کمک کند، حتی یک ریال از محل اعتبار تخصیص یافته کرونا به شهرداری تهران اختصاص پیدا نکرد و همه این هزینهها از منابع داخلی شهرداری تامین و پرداخت شده است.
آزمایش محلولهای ضدعفونی قبل از خرید
مدیر کل پشتیبانی شهرداری تهران درباره نظارت بر تامین اقلام بهداشتی و استاندارد، با توجه به گزارشی که اخیرا در خصوص توزیع الکلهای تقلبی در منطقه ۲۱ منتشر شد، اظهار داشت: این موضوع به دستور شهردار محترم توسط نهادهای نظارتی در حال پیگیری است، اما طی سه ماه اخیر کارگروه مبارزه با کرونا در اداره کل پشتیبانی تشکیل و مقرر شد قبل از خرید مجوزها کنترل و استعلامها صورت گرفته و نمونه برای آزمایش به اداره کل سلامت شهرداری تهران و شرکت شهر سالم ارجاع شود و اگر بنا باشد، خریدی رخ دهد، حتما این آزمایش ها انجام می شود و طی سه ماه گذشته هم هیچ گونه تخلفی گزارش نشده است.