خبرگزاری کار ایران

معاون اداری وزارت علوم تشریح کرد:

اقدامات انجام شده درخصوص افزایش حقوق و مزایای کارکنان غیرهیأت علمی

اقدامات انجام شده درخصوص افزایش حقوق و مزایای کارکنان غیرهیأت علمی
کد خبر : ۹۸۱۶۱۳

معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم بیان کرد: وزارت عتف طی مکاتبه با سازمان اداری و استخدامی و سازمان برنامه و بودجه درخواست امکان تسری بخشنامه مذکور به کارکنان وزارت عتف را مطرح کرده که سازمان برنامه و بودجه و سازمان اداری و استخدامی با آن موافقت کرده است.

به گزارش ایلنا، محمدتقی نظرپور اظهار داشت: با توجه به مفاد بخشنامه شماره ۶۹۶۴۸۸ مورخ ۳۰ /۱۱/ ۹۸ سازمان اداری و استخدامی کشور، افزایش تا پنجاه درصد امتیازات فصل دهم قانون مذکور مشروط به عدم ایجاد هرگونه بار مالی مازاد بر اعتبارات مصوب و تخصیص داده شده برای دستگاههای اجرایی مشمول قانون مدیریت خدمات کشوری امکان پذیراست، لیکن وزارت عتف مشمول ماده «۱» قانون احکام دائمی برنامه های توسعه کشور می‌باشد و بر اساس آئین نامه استخدامی اعضای غیرهیأت علمی عمل می کند. به رغم این واقعیت موضوع افزایش ضرایب فوق العاده های ماده ۲۰ آئین‌نامه و تخصیص اعتبار لازم طی نامه شماره ۳۴۶۲۴۹ مورخ ۱۴/‌۱۲/‌۹۸‬ از سوی مقام عالی وزارت به سازمان برنامه و بودجه کشور ارسال شد.

وی خاطر نشان کرد: با عنایت به مفاد نامه های شماره ۲۶۶۳۹ مورخ ۳۰/‌۰۱/‌۱۳۹۹‬ ریاست محترم سازمان امور اداری و استخدامی کشور و نامه شماره ۲۶۵۳۱ مورخ ۳۰/‌۰۱/‌۱۳۹۹‬ ریاست محترم سازمان برنامه و بودجه کشور مبنی بر موافقت افزایش حقوق و مزایای اعضای غیرهیات علمی مشمول ماده «۱» قانون احکام دائمی برنامه های توسعه کشور افزایش فوق‌العاده‌های مذکور در دستور کار هیأت های امنای دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی قرار گرفت.

معاون وزیر علوم گفت: جلسات و مکاتبات متعددی برای بهره‌مندی همکاران از مزایای بخشنامه مذکور صورت گرفت و نظر به اینکه تبصره ۳ ماده ۲۹ و ماده ۳۰ قانون برنامه پنج ساله ششم توسعه کشور مبنی بر تکلیف دولت به برقراری عدالت در نظام پرداخت و رفع تبعیض می‌باشد، وزارت عتف طی مکاتبه با سازمان اداری و استخدامی و سازمان برنامه و بودجه درخواست امکان تسری بخشنامه مذکور به کارکنان وزارت عتف را نمود. که سازمان برنامه و بودجه و سازمان اداری و استخدامی با افزایش حقوق و مزایای اعضای غیرهیات علمی مشمول ماده «۱» قانون احکام دائمی برنامه های توسعه کشور مشروط بر تأمین اعتبار مورد نیاز از محل اعتبارات اختصاصی و عمومی (هزینه ای تخصیص یافته)، صرفه جویی‌هایی قابل انجام و درآمدهای حاصل از فروش اموال و دارایی‌های منقول و غیرمنقول مازاد با رعایت ضوابط و مقررات مربوط و پس از اطمینان از تأمین منابع مذکور موافقت نمودند.

او افزود: بر این اساس موضوع افزایش ضرایب فوق العاده‌های شغل، جذب و ویژه مندرج در ماده ۲۰ آئین نامه استخدامی اعضای غیرهیأت علمی در جلسات هیأت‌های امنای دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور مطرح و فوق العاده‌های مذکور به میزان ۳۰ درصد افزایش یافت و از تاریخ ۰۱/‌۱۲/‌۹۸‬ در احکام کارگزینی اعضای غیرهیات علمی اعمال شد.

نظرپور در پاسخ به این سوال که چرا فوق‌العاده‌های شغل، جذب و ویژه موضوع ماده ۲۰ آئین نامه استخدامی اعضای غیرهیأت علمی این وزارت مانند دستگاه‌های اجرایی مشمول قانون مدیریت خدمات کشوری به میزان ۵۰ درصد افزایش نیافت؟گفت:همان طور که قبلاً اشاره شد وزارت عتف بر اساس مصوبات هیأت امنا و آئین‌نامه استخدامی اعضای غیرهیأت علمی عمل می‌کند و از آنجا که نحوه محاسبه حقوق و مزایا و رتبه بندی در آئین نامه مورد عمل در وزارت عتف با قانون مدیریت خدمات کشوری متفاوت است، اثر فوق‌العاده‌های مذکور نیز در احکام کارگزینی وزارت عتف تفاوت دارد.

معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم گفت: همچنین از آنجا که در متن نامه‌های سازمان اداری و استخدامی و سازمان برنامه و بودجه اشاره شده است، افزایش‌های مذکور مشروط بر تأمین اعتبار مورد نیاز از محل اعتبارات اختصاصی و عمومی (هزینه ای تخصیص یافته) امکان پذیر است حوزه ستادی وزارت عتف از اعتبارات اختصاصی بهره مند نمی باشد و در قانون بودجه سالیانه و در عمل نیز درآمدی از این طریق کسب نمی‌کند. بر این اساس فقط در صورت تخصیص اعتبار، افزایش مجدد ضرایب موضوع ماده ۲۰ آیین نامه استخدامی اعضای غیرهیأت علمی امکان پذیر می باشد.

وی در خصوص کمک هزینه عائله مندی و اولاد نیز توضیح داد: افزایش کمک هزینه عائله‌مندی و اولاد نیز در هیأت‌های امنای دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی مطرح و تصویب شده است و ان‌شاءالله در احکام کارگزینی کلیه موسسات اعمال خواهد شد.

معاون وزیر علوم در پاسخ به این سوال که آیا مصوبه مربوط به افزایش ضرایب فوق‌العاده‌‎های شغل، جذب و ویژه در همه دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی اعمال شده است؟ گفت:مصوبه مذکور در تمامی هیأت‌های امنای دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی به تصویب رسیده است، لیکن با توجه به استقلال دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی، اجرای آن در صورت تأمین اعتبار، بر عهده هر دانشگاه و مؤسسه آموزش عالی می‌باشد.

وی در توضیح علت اختلاف قابل توجه احکام کارگزینی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با وزارت عتف چیست؟ گفت: وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز بر اساس آئین نامه اداری و استخدامی مصوب خود عمل می کند و نحوه محاسبه حقوق و مزایا و رتبه بندی در دو آئین نامه متفاوت است لیکن موضوع این اختلاف با سازمان برنامه و بودجه مطرح و جلسات متعددی به همین منظور برگزار و مکاتباتی از جمله نامه شماره ۲۷۵۹۵۸ مورخ ۲۹/‌۰۵/‌۱۳۹۹‬ معاون محترم رئیس جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور مبنی بر اینکه درصورت تامین اعتبار از طریق سازمان برنامه و بودجه و تخصیص اعتبار مربوطه، همسان سازی حقوق و مزایای کارکنان غیرهیات علمی وزارت عتف با کارکنان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی امکان پذیرخواهد بود و و پیشنهاد افزایش حقوق قابل بررسی می باشد به این وزارت اعلام گردید.

وی  اظهار داشت: همچنین طی مکاتبه مقام عالی وزارت با معاون محترم رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور به شماره ۷۲۴۶۲/و مورخ ۲۵/‌۰۴/‌۹۹‬ تقاضای تأمین اعتبار نیز به عمل آمده است که تا کنون پاسخی دریافت نشده است.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز