افزایش یک و نیم برابری متقاضیان غُرف مواد پروتئینی در میادین میوه و تره بار
جلسه شورای واگذاری سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران با حضور افشین حبیبزاده، عضو و نماینده ناظر شورای اسلامی شهر تهران بر این سازمان برگزار شد.
به گزارش ایلنا، به نقل از روابط عمومی سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران؛ معاون بازرگانی و امور اقتصادی این سازمان از افزایش حدود یک و نیم برابری متقاضیان غُرف مواد پروتئینی میادین میوه و تره بار خبر داد و گفت: در این جلسه با حضور عضو محترم شورای شهر برگزار شد، اسناد و شرایط متقاضیان اماکن عرضه مرغ و تخم مرغ، گوشت قرمز بستهبندی شرکتی، گوشت قرمز قطعهبندی و بستهبندی در محل، انواع فرآوردههای گوشتی (سوسیس، کالباس، همبرگر و ...)، انواع قارچ خوراکی و جوانهها، مورد بررسی و رسیدگی قرار گرفت.
حسین اعرابی با اعلام اینکه ۶۳ درصد متقاضیان را اشخاص حقوقی و ۳۷ درصد را افراد حقیقی تشکیل میدهند، خاطرنشان کرد: به ترتیب، استانهای تهران، گلستان و همدان، اردبیل و البرز، بیشترین متقاضیان برای غُرف مواد پروتئینی را تشکیل دادند.
گفتنی است، تمامی میادین و بسیاری از بازارهای میوه و تره بار، علاوه بر غرفههای عرضه میوه و تره بار، دارای اماکن عرضه انواع مواد پروتئینی از جمله گوشت گوسفند، گوشت گوساله، گوشت مرغ، تخم مرغ، فرآوردههای گوشتی و نیز قارچ و جوانهها هستند.