خبرگزاری کار ایران

معاون دانشگاه تهران در گفت‌وگو با ایلنا:

پایش سلامت ۲۶ هزار دانشجوی دانشگاه تهران/ استفاده از ۴۰ درصد ظرفیت خوابگاه‌ها/ با تائید استاد و رییس دانشگاه به دانشجویان خوابگاه داده می‌شود

پایش سلامت ۲۶ هزار دانشجوی دانشگاه تهران/ استفاده از ۴۰ درصد ظرفیت خوابگاه‌ها/ با تائید استاد و رییس دانشگاه به دانشجویان خوابگاه داده می‌شود
کد خبر : ۹۷۴۷۶۵

معاون دانشجویی دانشگاه تهران درباره پایش سلامت دانشجویان دانشگاه تهران با توجه به افزایش شیوع کرونا ویروس گفت: در طرح همدلی با ۲۶ هزار دانشجوی دانشگاه تهران تماس داشتیم که گزارش نهایی از وضعیت سلامت آنها به زودی اعلام خواهد شد.

«سعید حبیبا» معاون دانشجویی دانشگاه تهران در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا، درباره وضعیت دانشجویان در خوابگاه‌ها در  موج سوم کرونا گفت: پس از اینکه ستاد ملی مقابله با کرونا تعطیلی خوابگاه‌ها و مراکز تجمعی دانشگاه‌ها را اعلام کرد، ما نیز خوابگاه‌ها را تعطیل کردیم. بعدها ستاد ملی مقابله با کرونا دوباره اعلام کرد که با رعایت پروتکل‌ها آن دسته از دانشجویانی که کارهای آزمایشگاهی و کارگاهی دارند، می‌توانند با رعایت پروتکل‌ها در آزمایشگاه و کارگاه‌ها حضور یابند. اینها در واقع افرادی بودند که پایان‌نامه‌هایشان تایید شده بود.حدود هزار دانشجوی تحصیلات تکمیلی با تایید استاد و رییس دانشگاه برای استفاده از آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌ها پذیرفته شدند و ما به آنها خوابگاه دادیم.  

وی در ادامه بیان کرد: البته استاد و رئیس دانشگاه باید ضرورت حضور فرد در دانشگاه را تایید کنند. هر تقاضایی به این شیوه باشد، ما آن را می‌پذیریم. البته ما در صدد تصمیم جدید پذیرش دانشجویان تحصیلات تکمیلی بودیم که شیوع کرونا دست ما را برای این تصمیم بست. هر زمانی که این شرایط مرتفع شود، پذیرش بیشتر دانشجویان را اعلام خواهیم کرد. فعلا برای اعلام و اجرای تصمیم جدیدمان که پذیرش بیشتر دانشجوی تحصیلات تکمیلی است، دست نگه‌داشتیم، زیرا افراد بیشتری هر روز درگیر کرونا می‌شوند.

معاون دانشجویی دانشگاه تهران اضافه کرد: البته برای دانشجویان رشته‌های کارشناسی که دروس عملی هم دارند با هماهنگی دانشکده‌ها بنا شده که تصمیماتی بگیریم که البته باز هم این تصمیمات منوط به شرایط موجود است. اکنون شرایط بحرانی شده و در حال حاضر همه بحث‌ها معطوف این است که محدودیت‌ها در تهران دوباره اعمال شود، بنابراین ما هم صبر می‌کنیم تا در زمان بهبودی اوضاع، تصمیمات جدید را اجرایی و عملیاتی کنیم.

وی با بیان اینکه حضور دانشجو در خوابگاه بنا به تشخیص و تاکید استاد برای برگزاری کلاس حضوری است، گفت: در ترم تابستان حدود هزار دانشجوی تحصیلات تکمیلی برای استفاده از کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌ها در دانشگاه حضور داشتند که در همان ترم بعضی از آنها فارغ‌التحصیل شدند، اما کارهای تحقیقاتی اکثر  آنها هنوز باقی مانده است. اگر استاد دانشگاه حضور دانشجویی را ضروری بداند، ما به آن دانشجو خوابگاه می‌دهیم.

حبییا خاطرنشان کرد: دانشجویان تحصیلات تکمیلی که باید در دانشگاه حضور داشته باشد، همچنان در حال ورود و معرفی به دانشگاه هستند، از قبل هم اعلام شده که دانشجویان برای نوشتن پروپوزال‌هایشان باید به دانشگاه بیایند و خوابگاه بگیرند.

وی در پاسخ به این سوال که آیا آماری از دانشجویان تحصیلات تکمیلی که ترجیح دادند در شهر خودشان پروپوزال را ارائه دهند، دارید؟ گفت: آمار دقیقی در این زمینه نداریم، اما دانشجویان زیادی هستند که ترجیح دادند در شهر خودشان بمانند. از میان ۴۵ هزار دانشجوی دانشگاه تهران دو سوم آن‌ها دانشجوی تحصیلات تکمیلی هستند که از این آمار همه در خوابگاه‌ها حضور ندارند و یک تعدادشان در تهران خانه اجاره کرده و یک تعدادی هم دائم در رفت و آمد از تهران به شهر خودشان هستند.

حبیبا درباره اینکه ما دستور داریم، فقط از ۴۰ درصد ظرفیت خوابگاه‌ها استفاده شود، گفت: در حال حاضر در هر اتاقِ خوابگاه اجازه حضور بیش از دو نفر را نمی‌دهیم. همان‌طور که وزارت علوم ابلاغ کرده است، ما فقط از ۴۰ درصد ظرفیت هر خوابگاه استفاده می‌کنیم تا بتوانیم پروتکل‌ها را رعایت کنیم. در مجموع ما بیش از ۱۲ هزار دانشجوی خوابگاهی داریم که البته اکنون فقط دانشجویان تحصیلات تکمیلی می‌توانند خوابگاه بگیرند.

وی درباره ساخت خوابگاه‌های جدید در دانشگاه تهران گفت: در حال حاضر ساخت یک خوابگاه ۲۹۰ نفره شروع شده است، البته قبلا فوندانسیون و ستون‌های این خوابگاه زده شده بود، اما به جهت مشکلات بودجه‌ای پروژه چندین سال خوابیده بود که با کمک خیرین از تابستان امسال مجددا راه‌اندازی شد.

معاون دانشجویی دانشگاه تهران گفت: امروز من و رئیس دانشگاه یک بازدید از پروژه داشتیم و به نظرم کارها خوب پیش رفته است و اگر مشکلات بودجه به ما اجازه دهد، می‌توانیم تا ۲۲ بهمن این خوابگاه را تحویل دهیم. همچنین در آینده نزدیک کلنگ یک خوابگاه دیگر که در کوی دانشگاه است، زده خواهد شد. این پروژه نیز ظرفیتی برای ۱۹۲ دانشجو دارد و بناست در ۴ طبقه تاسیس شود.

حبیبا در پاسخ به این سوال که آیا آماری از دانشجویان مبتلا و مشکوک به کرونا دارید یا خیر؟ گفت: ما یک طرح همدلی با دانشجو داریم،‌ در این طرح تقریبا ۳۶ هزار تماس با دانشجویان دانشگاه تهران برقرار شد که ۲۶ هزار تماس موفق بوده است.

وی تاکید کرد: من به مرکز مشاوره دانشگاه اعلام کردم که باید با تک تک دانشجویان دانشگاه تهران تماس بگیرند و جویای احوال آنها باشند، گزارش نهایی از طرح همدلی هفته آینده تکمیل خواهد شد. ما جسته و  گریخته چیزهایی شنیده‌ایم اما مورد تایید نیست و باید طبق خوداظهاری دانشجویان گزارش‌ها تکمیل و ارائه شود.

معاون دانشجویی دانشگاه تهران در پایان با اشاره به اختلال در سامانه گلستان گفت: دانشجویانی که اکنون نیاز به خوابگاه دارند، بدانند که سامانه گلستان در بخش درخواست خوابگاه با مشکل مواجه شده است. از این رو باید منتظر باشیم که حذف و اضافه دانشجویان به اتمام برسد تا سیستم سامانه گلستان مجددا راه‌اندازی شود.

انتهای پیام/
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز