رئیس اورژانس کشور:
اورژانس کشور از نظر نیروی انسانی فقیر است/ تربیت ۱۰ تا ۲۰ درصد نیروها برای عملیات ویژه
![اورژانس کشور از نظر نیروی انسانی فقیر است/ تربیت ۱۰ تا ۲۰ درصد نیروها برای عملیات ویژه](https://cdn.ilna.ir/thumbnail/Fecqkxhcn9go/YdHYY4gWkVxziNocTLLHoQVar3TrxmvO0e6SENMutiBXz7JNO2nT2KLgCR9h7O_-yMtFV2AKWHv4l_4LeI27Qq4xQIoDjB_gIQDHEiqNepRBeBVXNnV0pgzZxpNu5mZl7otfNPZWXfo,/41fcab94-46cf-4aa9-b688-0a40eb88e02b.jpg)
رئیس اورژانس کشور در مورد اورژانس بانوان گفت: برای نخستین بار در رشتهی فوریتهای پزشکی از تکنسین خانم پذیرش شده است.
به گزارش خبرنگار ایلنا، «پیرحسین کولیوند» رئیس اورژانس کشور در نشست خبری به مناسبت روز ملی اورژانس و فوریتهای پزشکی گفت: سرعت خدمت رسانی اورژانس به بیماران و مصدومان در سالهای اخیر بالاتر رفته و کارهای استقرار بالگرد اورژانس در خراسان شمالی نیز انجام شده که با چهل و ششمین پایگاه بالگرد اورژانس فعالیت خود را شروع خواهد کرد و علاوه بر این نیروهای انسانی از تیمهای عملیات ویژه برای تشکیل اورژانس بانوان تربیت شده و جالب است بدانید برای اولین بار در دانشگاه علوم پزشکی تکنسین خانم پذیرش شده است.
وی ادامه داد: برای آگاهی بیشتر قرار است کلاس درس فوریتهای پزشکی و خود امداد و دیگر امدادی برگزار شود، در نظر داشته باشیم که مهارتهای تخصصی همکارانم در اورژانس در سالهای اخیر افزایش پیدا کرده و کیفیت خدمات اورژانس پیش بیمارستانی نسبت به قبل بیشتر شده است.
کولیوند بیان کرد: سرعت کار ما افزایش پیدا کرده و حضور پرسرعت در حوادث و بلایا یکی از مزیتهای اورژانس پیش بیمارستانی است که در حال حاضر شاهد رضایت مردم در این زمینه بودیم.
وی با اشاره خدمات اورژانس در زمان کرونا، افزود: تلاشهای اورژانس در زمان شیوع کرونا وصف ناشدنی است و متاسفانه بسیاری از نیروهای ما در این مدت درگیر ویروس کرونا شدند اما با روحیهی بالا وجهادی که دارند تمام کاستیها از جمله کم بود نیروهای انسانی و مسائل دیگر را جبران میکنند.
کولیوند بیان کرد: تصممیم داشتیم که تا سال ۱۴۰۰ زمان رسیدن بر بالین بیمار را کاهش دهیم اما همین حالا در تهران به طور متوسط ۱۴ دقیقه زمان می برد، موتورلانسها هم حدود ۱۰ دقیقه به مقصد میرسند که این مدت در شهرهای کوچک تا زیر ۷ دقیقه است، که واقعا این امر با توجه به همکاری پرسنل اورژانس و کمکهای وزارت بهداشت و توسعه ناوگان زمینی، هوایی و موتوری و همچنین افزایش نیروی انسانی اتفاق افتاده است البته استفاده از نرم افزارهای جدید هم به افزایش سرعت اورژانس اثر دارد.
وی ادامه داد: حدود ۱۰ تا ۲۰ درصد نیروها را برای عملیات ویژه تربیت کردیم که برای حوادث آمادگی کامل دارند مثل حوادث تروریستی، شیمیایی، هستهای، زیستی و حتی همین کرونا. تاکنون همهی نیروهای ما آماده باش بودند، هیچکدام به مرخصی نرفتهاند و ساعت شیفتهای کاری آنها بیشتر از زمان موظفی آنها بوده است.
کولیوند افزود: هنوز اورژانس کشور از نظر نیروی انسانی فقیر است اما واقعا تاکنون هر استخدامی که برای وزارت بهداشت صورت گرفته، درصدی هم برای بخش پیش بیمارستانی در نظر گرفته شده و باتوجه به تلاش همکارانم، بخشی از این کمبودها جبران میشود.
وی ادامه داد:تحریمها بر کیفیت کار ما اثر نداشته و فقط بر روی تجهیزات و اقلام ما برای تهیه اثر داشته است حتی وقتی ماشین بنز ما نیاز به تعمیر دارد به دلیل تحریمها با ما همراهی نمیشود و خود تکنسینها دوره دیدند تا این آمبولانسها را تعمیر کنند.
رئیس سازمان اورژانس کشور ادامه داد: در اورژانس هوایی حتی انتقال اعضای پیوندی هم انجام دادیم البته این جزو وظایف ما نیست اما انجام دادیم، در زمان شیوع کرونا، اعضای پیوندی را به تهران منتقل کردیم، ما از نظر اورژانس هوایی مشکلی نداریم جز اینکه بالگرد دید در شب نداریم و امیدواریم تحریمها تمام شود تا به خدمات هم دسترسی پیدا کنیم.