خبرگزاری کار ایران

علیرضا محجوب:

قاچاقچیان پشت صحنه کولبری‌ها هستند/ دستگاه قضایی اشد مجازات را برای سوءاستفاده کنندگان از کودکان اعمال کند/ کارگران امکان تهیه ابزار آموزش مجازی را ندارند

قاچاقچیان پشت صحنه کولبری‌ها هستند/ دستگاه قضایی اشد مجازات را برای سوءاستفاده کنندگان از کودکان اعمال کند/ کارگران امکان تهیه ابزار آموزش مجازی را ندارند
کد خبر : ۹۶۸۸۴۴

دبیرکل خانه کارگر نسبت به محرومیت از تحصیل فرزندان کارگران هشدار داد.

«علیرضا محجوب» دبیرکل خانه کارگر در گفتگو با خبرنگار ایلنا، با اشاره به حادثه‌ سقوط از کوه نوجوانی که برای تهیه تلفن همراه کولبری می‌کرد، گفت: متاسفانه سوداگری و سودپرستی عده‌ای که اسباب این فجایع را فراهم می‌کنند و کسانی که پشت صحنه کولبری‌ها هستند که در حقیقت همان قاچاقچیان هستند، باعث شده است تا از ارزانترین نیروی کار برای قاچاق استفاده شود.

وی با بیان اینکه باید برابر قانون قاچاق ارز و کالا سخت‌ترین مجازات‌ها در مورد قاچاقچیان اعمال شود، ادامه داد: متاسفانه این افراد از مجازات مصون هستند و این سبب می‌شود که از ارزانترین نیروی کار برای قاچاق استفاده کنند.

محجوب ادامه داد: کودکان نیز ارزانترین و خوش‌فرمانترین نیرو برای کار هستند به این جهت سوداگران بدترین استثمار را نسبت به افرادی دارند که برطبق قانون نباید کار کنند. انتظار داریم که دستگاه قضایی اشد مجازات را برای افرادی که از کودکان برای کولبری استفاده می‌کنند، قائل شود.

دبیر کل خانه کارگر همچنین درباره هزینه‌های تحمیل شده به خانواده کارگران برای تحصیل دانش‌‌آموزان در شرایط کرونا گفت: هزینه‌های استفاده از نرم‌افزارهای آموزشی از جمله تهیه لوازمی مانند گوشی اندروید، تبلت و همچنین تامین اینترنت برای ادامه تحصیل دانش‌آموزان در حال حاضر به اندازه هزینه تحصیل در پایه‌های مختلف در مدارس غیرانتفاعی شده است. البته تلویزیون هم کلاس‌هایی را که برگزار می‌کند، اما کار اصلی را انجام نمی‌دهد.

محجوب خاطرنشان کرد: به هرحال کشور باید این هزینه سنگین را بپذیرد و اگر بناست دانش‌آموزان از طریق فضای مجازی تحصیل کنند باید هزینه اینترنت دانش‌آموزان همانطور که سال گذشته در مقطعی رایگان شد، امسال نیز همانطور شود تا خانواده‌های کارگری، خانواده‌های کشاورزی و خانواده‌هایی که درآمدهای ثابت کم دارند، بتوانند از آموزش مجازی بهره ببرند.

وی ادامه داد: امروز هزینه‌های معمول زندگی آنقدر سنگین است که خانواده‌های کارگری، کشاورزی و خانوارهایی که درآمدهای ثابت کم دارند، طاقت هزینه‌های دیگر مانند تهیه تبلت و گوشی تلفن همراه برای خانواده را ندارند و این به معنی محروم کردن کارگران و فرزندان آنها در بلند مدت از تحصیل است، چراکه معلوم نیست این کرونا تا چه زمانی ادامه داشته باشد و کی تمام شود.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز