شهرداری شهرک مروارید را فاقد ظرفیتهای شهرسازی کرده است
عضو شورای شهر تهران گفت: جدی ترین مساله محدوده شهرک مروارید این است که با توجه به روند واگذاری، شهرداری متاسفانه ۷۰ درصد سهم خود را نیز فروحته است و محدوده شهرک مروارید را فاقد ظرفیت های شهرسازی کرده است و اکنون نیز دچار مشکل مالکیت است.
به گزارش خبرنگار ایلنا، زهرا نژادبهرام در جریان دویست و سی و پنجمین جلسه شورای شهر تهران گفت: منطقه ۲۱ مسائل متنوعی دارد و اگرچه شاهد مسائل بافت فرسوده نیسیتم اماجنس مسایل آن متفاوت است.
او ادامه داد: برای مثال شهرک مروارید با داشتن ۵۹ بلوک ۲۵ تا ۲۳ طبقه و ظرفیت حدود ۵۶ هزارنفر فاقد هرگونه ظرفیتهای شهرسازی است.
عضو هیات رئیسه شورای شهر ادامه داد: حتی نوع قرارگرفتن برجها در این شهرک نیز قابل بحث است چرا که اکثرا به شکل غیر متعارف و غیر استاندارد شکل گرفته اند.
او با بیان اینکه به رقم پیگیری های انجام شده برای بهبود شهرسازی حتی برای قسمت های ساخته نشده که شامل دوازده بلوک است و از نظر ملکی نیز دچار مشکل هستند نتوانستیم کاری کنیم، گفت: جدی ترین مساله محدوده شهرک مروارید این است که با توجه به روند واگذاری، شهرداری متاسفانه ۷۰ درصد سهم خود را نیز فروخته است و محدوده شهرک مروارید را فاقد ظرفیتهای شهرسازی کرده است و اکنون نیز دچار مشکل مالکیت است.
نژادبهرام گفت: شهرک مروارید در پلاک وردآور قرار دارد که منجر به مشکلات حقوقی جدی شده است.
نژادبهرام ادامه داد: موضوع دوم در ارتباط با طرح توسعه دانشگاه علامه است و در جهت تملک و واگذاری بخشی از دهکده المپیک به خود با اهتمام شهرداری جلوی این اقدام غیراصولی گرفته شد.
او همچنین به فاضلاب منطقه نیز اشاره کرد و گفت: درخصوص فاضلاب پیرامون دریاچه چیتگر که متاسفانه ارتفاع آب در برخی از برجهای حاشیه دریاچه به حدود یک متر میرسید و خوشبختانه با تلاش کمیسیون خدمات شهری شورا و شهرداری منطقه تصفیه خانه خرگوش دره به تصویب رسید و امیدواریم در کوتاه مدت با راهکارهای جلوگیری و پیشگیری از این اتفاقات گرفته شود.