خبرگزاری کار ایران

مدیرعامل صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت تشریح کرد؛

پرداخت وام قرض‌الحسنه به خانواده‌های آسیب‌دیده از کرونا/ حمایت غذایی از مادران باردار

پرداخت وام قرض‌الحسنه به خانواده‌های آسیب‌دیده از کرونا/ حمایت غذایی از مادران باردار
کد خبر : ۹۵۴۸۰۵

مدیرعامل صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت از پرداخت ۹۵۰ میلیارد تومان تسهیلات قرض‌الحسنه به خانواده‌های آسیب‌دیده از کرونا خبر داد و گفت: ۴۰ هزار بن‌کارت برای حمایت غذایی از مادران باردار و شیرده و کودکان زیر ۶ سال صادر شده است.

به گزارش ایلنا، صندوق امداد ولایت در حالی به پنجمین سال تاسیس خود رسیده است که تنها در یکسال گذشته حدود سه هزار میلیارد تومان وام قرض‌الحسنه به مددجویان و اقشار نیازمند پرداخت کرده است.

علی عاشوری، مدیرعامل صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت در خصوص جزئیات فعالیت این صندوق توضیحاتی ارائه کرد که در ادامه می آید:

ـ در آستانه پنجمین سال تاسیس، صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت در چه جایگاهی قرار گرفته است؟

خوشبختانه در طول چهار سال گذشته، صندوق در راستای احیای سنت قرض‌الحسنه گام‌های خوبی برداشته و با پرداخت وام‌های خرد به مددجویان کمیته امداد و سایر اقشار نیازمند و آسیب‌پذیر جامعه در سر فصل‌های مختلف کارگشایی، اشتغال، مسکن و... کمک حال افراد نیازمند بوده است.

امروز صندوق امداد ولایت به جایگاهی رسیده که تنها در طول یک سال گذشته، حدود ۴۷۳ هزار فقره وام قرض‌الحسنه به ارزش تقریبی بیش از سه هزار میلیارد تومان از طریق صندوق امداد ولایت، به مددجویان و اقشار آسیب‌پذیر سراسر کشور پرداخت شده است.

ـ این وام‌ها در چه سرفصل‌هایی پرداخت شده است؟

بیشترین وام پرداختی با رقم حدودی ۱۷۰۰ میلیارد تومان در سرفصل کارگشایی پرداخت شده است که شامل امور درمان، جهیزیه، تحصیل و سایر امور مربوط به نیازهای فردی مددجویان و اقشار آسیب‌پذیر می‌شود. در دیگر سرفصل‌ها نیز، در بخش ودیعه مسکن حدود ۲۷۰ میلیارد تومان، در بخش احداث و خرید مسکن حدود ۴۰۰ میلیارد تومان و در بخش اشتغال حدود ۷۰۰ میلیارد تومان وام پرداخت شده است.

ـ در آستانه آغاز پنجمین سال فعالیت چه هدفی را دنبال می کنید؟

طبیعتا هدف اصلی صندوق افزایش پرداخت وام به جامعه مخاطب و گسترش کمک مالی قرض‌الحسنه به اقشار نیازمند و آسیب‌پذیر است. برای سال پنجم فعالیت و در کنار افزایش بودجه ۵۰ درصدی که رقم خورده، جذب سرمایه و سپرده‌گذاری خیرین در صندوق قرض‌الحسنه را با جدیت دنبال می‌کنیم.

یکی از منابع اصلی و مهم صندوق، جذب سپرده خیرین و سایر اقشار جامعه است که با جذب سپرده بیشتر و ایجاد هم‌ افزایی، می‌توانیم کمک‌رسان اقشار نیازمند جامعه باشیم. صندوق در سال گذشته حدود هزار میلیارد تومان جذب سپرده داشت که این رقم برای سال پنجم باید ۱۹۰۰ میلیارد تومان افزایش یابد و امیدواریم که به کمک خیرین این هدف‌گذاری به سرانجام برسد و افراد بیشتری از وام قرض‌الحسنه صندوق امداد ولایت برخوردار شوند.

ـ خیران و دیگر افراد داوطلب چگونه می‌توانند در صندوق امداد ولایت سپرده‌گزاری کنند؟

جذب سرمایه و در واقع سپرده‌گزاری در صندوق به دو شکل انجام می‌شود و خیرین و سایر اقشار داوطلب با مراجعه به ۳۴ شعبه فعال صندوق در ۳۱ استان کشور امکان سپرده‌گذاری در این صندوق را دارند. روش اول از طریق سپرده‌گذاری مستقیم خیرین در صندوق امداد ولایت و روش دوم از طریق پرداخت اقساط یا ضمانت وام گیرندگان. در روش دوم، در واقع افراد نیازمندی که امکان پرداخت اقساط یا ارائه ضمانت را ندارند، با تایید کمیته امداد، وام خود را از طریق سپرده‌گزاری دریافت می‌کنند و فرد نیکوکار وظیفه پرداخت اقساط یا ضمانت را بر عهده می‌گیرد.

ـ یکی از مهمترین چالش‌های کشور در ماه‌های اخیر موضوع شیوع کرونا بوده، در طول دوره شیوع این بیماری صندوق چه اقداماتی انجام داده است؟

از زمان شیوع ویروس کرونا، حدود ۹۵۰ هزار فقره وام به ارزش تقریبی ۹۵۰ میلیارد تومان به آسیب‌دیدگان کرونا و سرپرستان خانوار نیازمند پرداخت شده است. ضمن اینکه در خصوص امهال بدهی‌ها و استهمال وام‌ها نیز طبق بخشنامه بانک مرکزی اقدام کردیم و با امهال و تنفس سه ماهه اقساط، کمک‌رسان وام گیرندگان صندوق در دوره کرونا بودیم.

همچنین در همین ایام، طرح حمایت از تغذیه مادران باردار و شیرده و کودکان زیر ۶ سال در کمیته امداد آغاز شده و با هدف حمایت و کمک به مادران باردار و شیرده و کودکان زیر ۶ سال، صدور حدود ۴۰ هزار بن‌کارت اجرایی شده است.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز