رئیس شورای شهر تهران خبر داد:
آمادگی ۱۸ درصدی تهران به هنگام وقوع زلزلهای با قدرت بالای ۶.۵ ریشتر
رئیس شورای شهر تهران گفت: قرار بود سامانه هشدار سریع و لرزه نگارها به تعداد زیادی در تهران نصب شود که این اتفاق نیفتاد و در شورای شهر هیچ گزارش ویژهای نداریم که سطح آمادگی در تهران چقدر است.
به گزارش خبرنگار ایلنا، جلسه ستاد محلی پیشگیری هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران شهر تهران با حضور اسماعیل نجار، رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران، پیروز حناچی، شهردار تهران، رضا کرمی محمدی، رییس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران و جمعی از مدیران سازمان آب و فاضلاب، دادگستری تهران، نیروی انتظامی، استانداری، معاونین شهردار و دیگر مدیران برگزار شد.
محسن هاشمی رئیس شورای شهر تهران در این مراسم گفت: برای حکمی که آقای حناچی دریافت کردند به ایشان تبریک و تسلیت می گویم چرا که میدان عملیات بدون امکانات را برعهده گرفتند و به نظر می رسد امکانات را باید خودشان سازماندهی کنند.
هاشمی با بیان اینکه تهران آمادگی ۱۸ درصدی در برابر زلزله ای با قدرت بالاتر از ۶،۵ ریشتر دارد و این مساله جای تاسف دارد.
هاشمی با بیان اینکه آمادگی شورای شهر را در زمینه حمایتی و نظارتی اعلام می کنیم تا هرکس وظایف خود را به خوبی انجام دهد گفت: در این قبیل مسال اولین نکته مساله مالی است. شرکت آب و فاصلاب تهران نامه ای نوشتند و مشکلات آنها بررسی شد و کمک خوبی شد و بازتاب مثبتی نیز داشت. برای برق اضطراری نیز این مساله وجود دارد و تلاشی برای آن نشده است. برای مخابرات نیز می توان این اقدام را انجام داد که در فیش ها با اعداد و ارقام خیلی کم کار را پیش ببرند.
او همچنین به مساله اسکان و انتخاب استان های معین تهران در شرایط بحران نیز اشاره کرد و گفت: این اقدام ارزنده ای است که رها شده است. هیچ رابطه ویژه ای با این استان ها از سوی تهران برقرار نشده و جلسات جداگانه ای با هر استان که وظیفه خود را بداند وجود ندارد.
رئیس شورای شهر تهران با تاکید بر اینکه اجرای عملیات و دادن این حس به جامعه که این مساله رها نشده است باید وجود داشته باشد گفت: الان دیگر سوت زدنی در فساد خیلی جدی شده است و باید جزوه ای داشته باشیم تا عملیاتی که بین مدیران کشور در تهران تقسیم بندی شده است در اختیار همه قرار گیرد و معلوم شود چه دستگاهی کار خود را انجام نمی دهد.
هاشمی تاکید کرد: باید این کار در سطح ملی و با حضور همه انجام شود. اگر قرار است اورژانس و هلال احمر و هردستگاهی کاری کنند باید در این جزوه نوشته و مشخص شود هر دستگاهی چقدر کار انجام داده است.
او همچنین به عدم نصب سامانه هشدار سریع و لرزه نگارها نیز اشاره کرد و گفت: قرار بود سامانه هشدار سریع و لرزه نگارها به تعداد زیادی در تهران نصب شود که این اتفاق نیفتاد و در شورای شهر هیچ گزارش ویژه ای نداریم که سطح آمادگی در تهران چقدر است.
رییس شورای شهر تاکید کرد: این اقدامات به این دلیل است که بتوانیم تعداد کشته ها و مجروحین را در ۴۸ ساعت اول کم کنیم و لازم است همه دستگاه ها آمادگی را داشته باشند و مردم احساس کنند در هنگام حادثه به آنها کمک می شود.