سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی خبر داد:
صدور حکم برای ۵۶۴۰ پرونده با موضوع کرونا/ ورود ۴۰۰ هزار خودرو در بازار تا پایان تیرماه
سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی از تشکیل بیش از ۶۵۰۰ پرونده در طرح نظارتی سلامت محور با موضوع کرونا خبر داد.
به گزارش خبرنگار ایلنا، سید یاسر رایگانی، سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی در نشست خبری خود درباره پروندههای تشکیل شده در حوزه کرونا از ابتدای سال جاری تاکنون گفت: از ابتدای فروردین ماه لغایت ۱۵ تیرماه سال جاری تعداد ۶ هزار و ۵۴۵ پرونده در طرح نظارتی سلامت محور (کرونا) تشکیل شده و تعداد ۵ هزار و ۶۴۰ پرونده نیز حکم صادر شده و متخلفان به پرداخت ۷۵ میلیارد ریال جریمه نقدی در حق صندوق دولت محکوم شدند و با عملکرد ۸۶ درصدی در این زمینه تعداد یک هزار و ۱۵۴ پرونده در حال رسیدگی است.
وی ادامه داد: در این بازه زمانی تعداد ۸ میلیون و ۹۳۶ هزار عدد ماسک، ۵۶۶ هزار لیتر الکل، ۷۵ میلیون و ۴۶۱ هزار جفت دستکش یکبار مصرف و ۶۸ هزار عدد روپوش بیمارستانی در گشت های مشترک کشف شده است که بیشترین کشفیات مربوط به استان های تهران، قم، آذربایجان غربی و فارس بوده است.
سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی خاطرنشان کرد: از ابتدای فروردین ماه لغایت ۱۵ تیرماه سال جاری تعداد ۱۳۵ هزار و ۲۰۸ پرونده در حوزه های کالا و خدمات، بهداشت و دارویی و قاچاق کالا و ارز در سازمان تشکیل شده و تعداد ۱۱۹ هزار و ۹۰۴ پرونده نیز محکومه شده و متخلفان به پرداخت ۱۸ هزار میلیارد ریال محکوم شده اند.
رایگانی همچنین درباره اجرای احکام تصریح کرد: در بخش اجرای احکام در همین بازه زمانی تعداد ۹۴ هزار و ۱۳۷ پرونده به بخش اجرای احکام در حوزه های کالا و خدمات، بهداشت و دارویی و قاچاق کالا و ارز وارد شده و تعداد ۸۱ هزار و ۸۱۸ پرونده نیز مختومه شده است. مجموعا متخلفان به پرداخت ۸۰۷ میلیارد تومان در این پرونده ها در حق دولت و ۲۶ میلیارد تومان در حق شاکی جریمه شده بودند که ۱۶۵ میلیارد تومان وصول شده است.
سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی درباره به روز رسانی جرائم نیز تصریح کرد: در قانون تعزیرات حکومتی امور بهداشتی و درمانی از ماده ۱ تا ۴۰ صددرصد جرائم به روز شده اند. همچنین در حوزه جرائم گران فروشی دارو از ۹۳۰ هزار تومان تا ۱۸ میلیون تومان به روز شدهاند.
رایگانی با اشاره به نظارت بر حوزه خودرو اظهار کرد: وزیر صمت در حوزه خودرو اعلام کردند که ۱ میلیون و ۲٠٠ هزار عدد خودرو در سال جاری توزیع میشود و خواهش ما این است که این توزیعها مناسبتی و فصلی نباشد و تا پایان تیر یک سوم خودروها یعنی ۴۰۰ هزار عدد در بازار توزیع شود کما اینکه تعداد توزیع خودروها تا امروز زیر ۱٠٠ هزار عدد بوده است.
وی با بیان اینکه در حوزه خودرو شاهد افزایش قیمت ۸٠ تا ۱٠٠ درصد بین بازار و کارخانه هستیم ابراز امیدواری کرد که با توزیع به هنگام این مشکل رفع شود.
سخنگوی تعزیرات اظهار داشت: در مجموع متخلفان به پرداخت ٨٠٧ میلیارد تومان در این پرونده ها در حق دولت و ٢۶ میلیارد تومان در حق شاکی خصوصی محکوم شدند که ١۶۵ میلیارد تومان از این مبالغ تاکنون وصول شده است.
رایگانی درباره طرح نظارتی سلامت محور مقابله با بیماری کرونا گفت: از ابتدای سال جاری تا ١۵ تیر ماه ۶۵۴۵ پرونده در این خصوص تشکیل شده که ۵۶۴۰ حکم صادر شده و فقط ١۴۵ پرونده در جریان رسیدگی قرار دارد.
وی ادامه داد: متخلفان به پرداخت ٧۵ میلیارد ریال جریمه نقدی در حق دولت محکوم شدند و با عملکرد ٨۶ درصدی در این زمینه هزار و ١۵۴ پرونده در حال رسیدگی است.
رایگانی تصریح کرد: در این بازه زمان هشت میلیون و ٩٣۶ هزار عدد ماسک، ۵۶۶ هزار لیتر الکل و مشتقات، ٧۵ میلیون و ۴۶١ هزار جفت دستکش یکبار مصرف و ۶٨ هزار عدد روپوش بیمارستانی در گشتهای مشترک کشف شده که بیشترین کشفیات مربوط به استان های قم، آذربایجان غربی و فارس است.