خبرگزاری کار ایران

رایزنی شهرداری برای خرید هزار دستگاه اتوبوس

رایزنی شهرداری برای خرید هزار دستگاه اتوبوس
کد خبر : ۹۳۶۸۷۶

معاون شهردار تهران از رایزنی برای خرید هزار دستگاه اتوبوس خبر داد.

به گزارش خبزنگار ایلنا، سیدمناف هاشمی در حاشیه جلسه شورای شهر تهران با حضور در جمع خبرنگاران با اشاره به لایحه ای که امروز در صحن شورا بررسی شد، گفت: درخواست کردیم که سقف اختیاراتمان تا ۲۰ میلیارد تومان افزایش یابد که خوشبختانه با آن موافقت شد.

او با بیان اینکه اورهال یک دستگاه اتوبوس ۴۰۰ میلیارد تومان هزینه دارد گفت: تعمیر اساسی ۱۰ اتوبوس حدود چهار میلیارد تومان هزینه بر است که از حجم اختیارات شرکت واحد اتوبوسرانی بیشتر بود. حالا با مصوبه امروز شورا اختیارات مجمع ۱۰ برابر شده و می‌توانیم گام‌های بهتری در راستای نوسازی و بهسازی اتوبوس‌ها برداریم.

معاون شهردار تهران با بیان اینکه برنامه اورهال هزار دستگاه اتوبوس در دستور کار است افزود: تلاش می کنیم تا قرارداد خرید هزار دستگاه اتوبوس نو را نیز تا پایان سال به نتیجه برسانیم البته این فرایند سختی است چرا که باید کارخانجات تولید اتوبوس احیا شوند و این فرایندی زمان‌بر است.

هاشمی در مورد کمبود واگن در شبکه مترو نیز گفت: ما ۱۴۰۰ واگن کم داریم. البته در حال تنظیم قرارداد ساخت ۲۱۰ دستگاه واگن با شرکت واگن‌سازی تهران هستیم و این در حالی است که قرارداد تولید ۶۳۰ واگن نیز که سه سال پیش در دولت به تصویب رسیده بود، اخیرا با کمک بانک مرکزی به نتیجه رسیده است اما از آنجایی که ۲۴ ماه طول می‌کشد که این ۶۳۰ واگن در اختیار ما قرار گیرد، به خرید و تولید ۲۱۰ دستگاه امیدوارتر هستیم که البته باید قرارداد آن امضاء شود و پیش پرداخت را بپردازیم.

او درخصوص وضعیت طرح ترافیک گفت: اساس طرح ترافیک یک بحث انضباطی است که سابقه طولانی دارد و هدف آن کاهش تراکم خودرو و آلودگی در مرکز شهر بوده است. نبود طرح ترافیک علاوه بر تشدید آلودگی هوا، سفرهای بی‌هدف به حوزه مرکزی شهر را افزایش می‌دهد که این مسئله آسیب‌زا است و باعث نشر ویروس می‌شود اما بارها اعلام کردیم که ما در مورد وضعیت طرح ترافیک تابع تصمیمات ستاد ملی کرونا هستیم.

معاون شهردار تهران در پاسخ به این سوال که حمل و نقل عمومی در شیوع کرونا تأثیرگذار بوده یا نه؟ اظهار داشت: من نمی‌توانم در مورد علل شیوع بیماری و چرایی افزایش آمار صحبت کنم اما همان زمان بررسی‌ها نشان داده بود که با فعال شدن مشاغل و عادی شدن زندگی تا سقف ۱۰ درصد بار ترافیکی مترو و اتوبوس افزایش می‌یابد که آمارها نشان می‌دهد فعلا در همان سقف هستیم.

هاشمی گفت: شهرداری تهران از ابتدای شیوع کرونا برنامه‌های مهار خود را آغاز کرده بود و در هفته‌های اخیر نیز این موضوع تشدید شده است. در خطوط انبوه‌بر مثل مترو و اتوبوس استفاده از ماسک ۹۷ الی ۹۸ درصد است اما موضوع رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی به نیاز سفر ارتباط دارد و برای انجام این مهم باید تعداد وسایل حمل و نقل عمومی افزایش یابد.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز