خبرگزاری کار ایران

تشریح نحوه فعالیت اصناف کم‌خطر در تهران

تشریح نحوه فعالیت اصناف کم‌خطر در تهران
کد خبر : ۸۹۹۱۶۷

​معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران با اشاره به تشکیل کمیته پشتیبانی تهیه اقلام بهداشتی و راه‌اندازی مرکز پاسخگویی به اصناف، نحوه فعالیت اصناف کم خطر در تهران را تشریح کرد.

به گزارش ایلنا، حشمت‌اله عسگری در جلسه تنظیم بازار استان تهران با اشاره به فعالیت اصناف کم خطر اظهار داشت: مطابق برنامه ستاد ملی کرونا از شنبه 30 فروردین ماه برخی اصناف کم خطر در استان تهران شروع به فعالیت می‌کنند که فعالیت این واحدها ملاحظات، الزامات و مخاطرات خاص خود را دارد؛ از این رو در این جلسه هم‌اندیشی با اتحادیه‌های صنفی، اتاق اصناف و دست‌اندرکاران موضوعات مورد توجه بررسی شد.

 وی با بیان اینکه شرایط فعلی یک آزمون است و ویروس کماکان در کشور وجود دارد افزود: باید به شکلی پیش برویم که از یک سو سلامت مردم به خطر نیفتد و از سوی دیگر به تدریج فعالیت‌های اقتصادی آغاز شوند.

پیش بینی ساز و کار جدید برای اصنافی که نتوانستند در سایت وزارت بهداشت ثبت نام کنند

 معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران عنوان کرد: واحدهای صنفی مشکلاتی جهت ثبت نام در سایت وزارت بهداشت برای کسب اجازه فعالیت دارند که قرار شد هم سرعت این کار افزایش پیدا کند و هم اینکه در صورتی که برخی صنوف نتوانستند در سایت ثبت نام کنند تا قبل از روز شنبه ساز و کار جدیدی را جایگزین کنیم.

 عسگری سپس گفت: در راستای اطلاع‌رسانی شفاف به واحدهای صنفی هم و مردم مقرر شد یک مرکز پاسخگویی معرفی شود تا واحدهای صنفی که نام و نوع فعالیت آنها به طور شفاف در رسته فعالیت‌هایی که از شنبه می‌توانند فعالیت کنند، قرار ندارد نسبت به فعالیت یا عدم فعالیت از این مرکز کسب اطلاع کنند.

تشکیل کمیته پشتیبانی جهت تهیه اقلام بهداشتی مورد نیاز برای واحدهای صنفی

وی سپس تصریح کرد: واحدهای صنفی باید پروتکل‌های بهداشتی را که وزارت بهداشت به تفکیک هر فعالیت اعلام کرده، رعایت کنند که البته در این زمینه نیازمندی‌هایی جهت تهیه اقلام بهداشتی از جمله ماسک، دستکش و غیره وجود دارد و در این راستا کمیته پشتیبانی پیش‌بینی شده که وظیفه‌اش تهیه اقلام بهداشتی مورد نیاز برای واحدهای صنفی می‌باشد.

عسگری در پاسخ به سوال کمبود زمان جهت تشکیل این کمیته با توجه به انجام فعالیت اصناف از روز شنبه ادامه داد: از آنجا که مشکلی در تولید اقلام بهداشتی نداریم و واحدهای صنفی نیز در سایت وزارت بهداشت ثبت نام کرده‌اند مشکلی برای عرضه وجود ندارد و با یک اقدام مدیریتی این کمییته تشکیل و وظایف اجرایی می شود.

میزان آسیب‌پذیری واحدهای صنفی از شرایط کرونا احصا می‌شود

 وی در مورد رسیدگی و جبران خسارت به واحدهای آسیب دیده از شرایط کرونا عنوان کرد: در شرایط فعلی دغدغه اصلی ستاد ملی مقابله با کرونا، مهار این ویروس می‌باشد و موضوع دیگر جبران خسارت به فعالان اقتصادی است که به طور موازی دولت و ستاد مقابله با کرونا اقدامات خوبی را در این زمینه پیگیری و ابلاغ می‌کنند.

 معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران سپس خاطرنشان کرد: استمهال برق و گاز واحدهای تولیدی از اسفند تا پایان اردیبهشت، حق بیمه کارفرما و حمایت از واحدهای تولیدی که متاثر از کرونا دچار آسیب شدند، عملیاتی می شود.

 عسگری همچنین تصریح کرد: میزان تاثیرپذیری واحدهای مختلف از شرایط مترتب ناشی از ویروس کرونا متفاوت است که باید میزان آسیب‌پذیری واحدهای صنفی به تفکیک شناسایی و احصا شود تا بر اساس آن سیاست‌های لازم پیگیری شود که این اقدام به سرعت در استان تهران دنبال می‌شود.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز