خبرگزاری کار ایران

معاون وزیر جهاد کشاورزی خبر داد:

۲ مورد ابتلا به کووید ۱۹ در جمعیت عشایری

۲ مورد ابتلا به کووید ۱۹ در جمعیت عشایری
کد خبر : ۸۹۸۶۰۷

معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: برای جلوگیری از برخورد عشایر با مراکز جمعیتی، تصمیم به تاخیر در کوچ آنها و مکانیزه کردن آن گرفته‌ایم.

به گزارش خبرنگار ایلنا، کرمعلی قندالی در نشست اقدامات پیشگیرانه برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا در مناطق عشایر با اشاره به اهمیت کنترل این ویروس در جمعیت عشایری کشور اظهار کرد: براساس اطلاعاتی که به دست ما رسیده است دو نفر از عشایر کشور به بیماری کووید 19 مبتلا شده‌اند.

وی ادامه داد: یکی از این افراد از عشایر خراسان شمالی و دیگری از عشایر خراسان جنوبی است.

رئیس سازمان امور عشایر با تاکید بر اینکه یکی از موارد ابتلا بهبود یافته است، اظهار کرد: پس از تشخیص بیماری، هر دو فرد همراه با خانواده قرنطینه شده‌اند و اطلاعاتی که از دانشگاه علوم پزشکی به ما رسیده نشان می‌دهد که یکی از آنها به طور کامل بهبود یافته و دیگری در شرایط مناسبی به سر می‌برد.

قندالی تصریح کرد: برای جلوگیری از شیوع بیشتر احتمالی ویروس کرونا در بین جمعیت عشایری نیاز به اقداماتی است که از جمله آن می‌توان به کارگیری روش‌هایی برای جلوگیری از عشایر با مراکز جمعیتی عنوان کرد.

وی با بیان اینکه برای این مهم مکانیزه کردن کوچ و به تاخیر انداختن آن مد نظر ما است، افزود: موضوع لزوم مکانیزه کردن کوچ را به دولت اعلام کرده‌ایم و برای این امر 100 میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم.

معاون وزیر جهاد کشاورزی ادامه داد: از این اعتبار برای هر خانواده 500 هزار تومان کمک‌هزینه در نظر گرفته‌ایم تا امکان اجاره وسیله نقلیه برای کوچ را داشته باشند.

قندالی تاخیر 15 روزه تا یک ماهه کوچ را در جهت کاهش احتمال مواجهه با مراکز جمعیتی و همچنین آسیب کمتر عشایر از سیلاب عنوان کرد.

وی با تاکید بر اینکه شیوع ویروس کرونا تبعات کوتاه‌مدت و بلندمدت به دنبال خود دارد، اظهار کرد: برای تبعات کوتاه‌مدت و بلندمدت باید مدیریت‌های ویژه آن را اعمال کنیم. برای تبعات کوتاه‌مدت اقدامات عنوان شده می‌تواند موثر باشد اما برای مدیریت تبعات بلندمدت نیاز به به‌کارگیری روش‌هایی در حوزه اقتصادی است.

رئیس سازمان امور عشایر کشور گفت: تاثیرات منفی شیوع ویروس کرونا بر اقتصاد عشایر نیز مانند هر جمعیت دیگری خود را به زودی نشان خواهد داد که برای مواجهه با آن باید آماده باشیم.

قندالی در پایان سخنان خود گفت: برای کاهش تاثیر منفی شیوع ویروس کرونا بر اقتصاد عشایر تقویت حوزه‌های گردشگری و صنایع دستی و همچنین حمایت از تولیدات دامی و زراعی این جمعیت باید مد نظر قرار بگیرد.

انتهای پیام/
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز