شهردار تهران خبر داد؛
تجهیز هزار تخت نقاهتگاهی در سوله های مدیریت بحران شهرداری
شهردار تهران از تجهیز سوله های مدیریت بحران شهردای به هزار تخت نقاهتگاهی خبر داد.
به گزارش خبرنگار ایلنا، پیروز حناچی شهردار تهران که بمنظور تشریح اقدامات شهرداری در مبارزه با کرونا در دویست و پنجمین جلسه شورای شهر حضور یافت گفت: در شرایطی کشور وارد موضوع کرونا شد که شرایط سخت تحریم های ایالات متحده آمریکا را نیز پشت سر می گذاریم.
او ادامه داد: به توصیه های یکی از کشورهای اروپایی پس از اعلام کرونا با وجود آنکه قرنطینه در آن کشور اجرا نشده است، اما اقدامات متفاوتی انجام شده است. شرکت های اتوبوسی، رزروهای مسافری برای تورهای گردشگری لغو شده است. همچنین به شرکت هایی که بحران کرونا را حس کردند و باعث افت درآمدهای آنها شده است و نمی توانند کارکنان خود را نگه دارند، خسارات کامل پرداخت می شود. بعلاوه به کارگرانی که بیکار شدند خسارت کامل پرداخت می شود و به کادر پزشکی و درمانی تا پایان بحران دوبرابر حقوق پرداخت می شود.
شهردار تهران گفت: در این کشورها شرکت ها تا پایان بحران از دادن مالیات و پرداخت اقساط معاف هستند و به افراد بالای شصت سال نیز توصیه شده است که در خانه بمانند و شهرداری وظیفه دارد نیازهای آنها را تامین کند.
او تصریح کرد: در شرایط عادی و خوب اقتصادی می توانستیم اعمال قرنطینه کنیم اما پلنهای بعدی قرنظینه مثل تامین مایحتاج و جبران خسارت امکان اجرا در کشور ندارد و به همین دلیل اقدامات قرنطینه به طور کامل نمی تواند اجرا شود.
حناچی با اشاره به جلسه دو ساعته روز گذشته با رئیس جمهور گفت: این تصمیم گرفته شد که افرادی که دارای علامت هستند شناسائی شوند و کاری که اکنون وزارت بهداشت انجام می دهد به شدت پیگیری شود و رئیس جمهور معتقد بود که در مبادی ورودی شهرها باید این اقدامات انجام شود.
شهردار تهران با بیان اینکه باید از شرایط پیش آمده برای شکستن تحریم ها استفاده کرد گفت: توصیه من به اعضای شورای شهر این است که باید از این فرصت برای شکستن تحریم ها استفاده کنیم چرا که ظالمانه ترین کاری است که در حق مردم ایران در حال انجام است. بسیاری از اقداماتی که می توانیم انجام دهیم به دلیل این شرایط میسر نیست و باید فشار بیاوریم که اقدامی انسانی انجام شود.
اوبا اشاره به مکاتباتی که رئیس جمهور و آقای ظریف با جهان داشتند ادامه داد: از اعضای شورای شهر نیز می خواهم که فضایی اینچنینی را فراهم کنیم چرا که این اقدام آمریکا غیرانسانی است و همه کشورهای جهان درگیر این اپیدمی شدند و باید کاری کنیم تا کمک ها به موقع به دست نیازمندان برسد.
شهردار تهران با اشاره به جلسه ای که با کلانشهرهای ایران برگزار شد تصریح کرد: در این جلسه به تبادل تجربیات در این مدت پرداخته شد.
او با اشاره به تجربه خوب مدیریت بهشت زهرا در پنجشنبه و جمعه آخر سال گفت: صحبت هایی که مسئولین بهشت زهرا و اعضای شورای شهر و شهرداری انجام دادند بسیار موثر بود و شب جمعه گذشته تراکمی رخ نداد و باید تلاش کنیم این وضعیت را ادامه دهیم.
حناچی گفت: بعلاوه در این مدت تلاش کردیم تا به بیمارستان های درگیر موضوع کمک هایی را برسانیم. همچنین بنیاد مستضعفان کمک های خوبی را برای افرادی که در پی شیوع کرونا بیکار شدند در نظر گرفت و اقدام خوبی انجام شد.
شهردار تهران با بیان اینکه در شرایط شیوع کرونا بیشترین حوزه درگیر خدمات شهری است به سایر حوزه های مشغول نیز اشاره کرد و گفت: حوزه سلامت، اجتماعی و مدیریت بحران در این مساله درگیر هستند.
او به تجهیز سوله های بحران نیز اشاره کرد و گفت: اکنون یکی از مشکلات این است که هزار تخت نقاهتگاهی در سوله ها آماده شده است اما شهروندان هنوز از آن استقبال نمی کنند.
شهردار تهران با بیان اینکه به دولت پیشنهاد شد در میادین میوه و تره بار حداقل تعطیلی لحاظ شود گفت: ساعت کار میادین به ۱۶ ساعت اضافه شده است و سوپرمارکت های برخی از شعب شهروند نیز ۲۴ ساعته کار خواهند کرد. نحوه اطلاع رسانی به مردم باید به گونه ای باشد که بدانند در این شرایط حاد نیز این مراکز باز هستند.
حناچی با اشاره به ارسال گزارش اقدامات شهرداری تهران به ستاد ملی مبارزه با کرونا گفت: روزانه ۵هزار اتوبوس ضدعفونی می شوند و مترو نیز هر روز ضدعفونی می شود. این گزارش به ستاد ملی مبارزه با کرونا و ستاد تهران نیز ارائه شده است و آقای رئیس جمهور از اقدامات شهرداری تهران در این زمینه تشکر کردند.
شهردار تهران درخصوص استفاده از فناوری در اقدامات پیشگیری از کرونا گفت: یکی از اقداماتی که همکاران ما در فاوای شهرداری با وزارت ارتباطات انجام دادند، استفاده از فناوری در تحلیل تردد شهری از طریق بارکدها بود و با تعقیب مسیر موبایل افرادی که مبتلا به کرونا بودند به سه نقطه دست یافتند.
او گفت: آنچه را که فکر می کردیم برای مردم تهران برای کاهش تنش کرونا نیاز است اجرائی کردیم. اکنون شرایط سختی را تجربه می کنیم و مطمئن هستیم با همکاری هم از پس آن بر می آییم.