خبرگزاری کار ایران

عرفانی:

تعلیق خدمات غیراورژانسی در بیمارستان‌ها همچنان ادامه دارد

تعلیق خدمات غیراورژانسی در بیمارستان‌ها همچنان ادامه دارد
کد خبر : ۸۸۳۳۲۱

رییس اداره مراقبت مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت درباره اقلام بهداشتی مکشوفه گفت: از تعداد تولید شده و کشف و ضبط شده در بازار آن عددی که اعلام می‌شود به وزارت بهداشت تحویل داده نشده است.

به گزارش ایلنا، حسین عرفانی درباره تغییر سیاست‌ها در پذیرش بیماران کرونایی در بیمارستان‌های تهران، گفت: تا پیش از افزایش شمار مبتلایان، بیمارستان‌های مشخصی در شهر برای پذیرش بیماران مبتلا به کرونا وجود داشت اما، با افزایش بار مراجعات در روزهای اخیر کلیه بیمارستان‌های عمومی نیز مکلف شدند بیماران مشکوک به کرونا را پذیرش کرده و خدمات لازم را به آنها ارائه دهند.

وی با بیان اینکه اولویت خدمت رسانی به بیماران کرونایی است ادامه داد: ارائه خدمات غیر اورژانسی در بیمارستان‌ها به حالت تعلیق درآمده است و کلیه بیمارستان‌های خصوصی، دولتی، دانشگاهی آماده خدمت رسانی به بیماران با اولویت مبتلایان به کروناویروس هستند.

رییس ادراه مراقبت مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزار بهداشت درباره فعالیت مراکزی با عنوان نقاهت‌گاه‌های بهبودیافتگان کرونا خاطرنش کرد: قصد داریم بهبود یافتگان بیماری که خدمات درمانی بر آنها اثربخش بوده اما نیاز به مراقبت‌های بیشتر دارند، پیش از رفتن به خانه، به نقاهت‌گاه‌هایی با حضور پرستار و پزشک بفرستیم. البته این مراکز بیمارستان‌ها نیستند و اماکنی مانند اردوگاه‌های وزارت آموزش و پرورش و مکان‌های دارای استاندارد سایر نهادها به این امر اختصاص خواهد یافت.

عرفانی درباره اینکه چرا داروخانه‌ها همچنان ماسک، محلول ضدعفونی کننده و... ندارند، تصریح کرد: میزان تولید این دست اقلام پیش از بروز بیماری کرونا در کشور حجم محدودی داشت که این افزایش حجم تولید در این روزها جای تحسین و تشکر دارد، اما همچنان نمی‌تواند پاسخ‌گوی نیازهای فعلی کشور باشد. این نکته بسیار مهم است که ماسک و سایر اقلام بهداشتی در جای خود استفاده شود. اکنون با توجه به فصلی که در آن هستیم برابر آمار ۲ تا ۳ درصد مردم به شکل عادی به سرماخوردگی مبتلا می‌شوند که با رعایت اصول اولیه بهداشتی و مراقبت در منزل بیماری از آنها دور خواهد شد، پس لزومی ندارد همه‌ افراد از ماسک استفاده کنند.

وی با اشاره به افزایش تولید، واردات و کاهش تشریفات گمرکی برای اقلام بهداشتی مورد نیاز گفت: متاسفانه علیرغم افزایش تولید و کاهش تشریفات گمرکی این روزهای مردم گله مندی‌هایی نیز دارد. همچنین همکاران ما باکمبودهایی در خصوص میزان اقلام مورد نیازشان مواجه هستند. از تعداد تولید شده و کشف و ضبط شده در بازار آن عددی که اعلام می‌شود به وزارت بهداشت تحویل داده نشده است. فرایند یا در جهت تولید، توزیع و عرضه است و یا در جهت واردات، تشریفات گمرکی و عرضه که باید مورد بررسی قرار بگیرد.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز