توسط معاونت بهداشت صورت گرفت؛
تهیه راهنمای مدیریت تغذیه در کرونا ویروس (کووید ۱۹) برای استفاده عموم مردم
راهنمای مدیریت تغذیه در کرونا ویروس (کووید ۱۹) برای استفاده عموم مردم از سوی معاونت بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تهیه شد.
به گزارش ایلنا، علیرضا رئیسی، معاونت بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با توجه به شیوع بیماری کرونا و ضرورت آموزش و اطلاع رسانی صحیح به کارکنان بهداشتی و عموم مردم در این شرایط، "راهنمای مدیریت تغذیه در کرونا ویروس (COVID -19) " را تهیه و در اختیار همکاران بهداشتی سراسر کشور قرار داد.
راهنمای مدیریت تغذیه در کووید ۱۹ در فایل زیر قابل مشاهده است:
دانلود فایل: راهنمای مدیریت تغذیه در کرونا.pdf ( 609KB )