خبرگزاری کار ایران

درمانگاه‌های شهرداری تهران شبانه‌روزی شد

درمانگاه‌های شهرداری تهران شبانه‌روزی شد
کد خبر : ۸۷۹۵۱۷

مدیرعامل شرکت شهر سالم از شبانه روزی شدن برخی مراکز درمانی شهرداری تهران خبر داد.

به گزارش خبرنگار ایلنا، حمید چوبینه در نشست خبری مجازی که به منظور تشریح اقدامات شهرداری تهران برای مقابله با کروناویروس انجام شد، اظهار داشت: شهرداری تهران اولین سازمان و مجموعه‌ای بود که در کنار وزرات بهداشت آمادگی خود ر ا اعلام کرد و خیلی سریع توانست اقدامات پیشگیرانه را انجام دهد.

وی افزود: در این زمینه اقدامات ما در چند حوزه قابل ارائه است. نخست بهداشت و پیشگیری و خوشبختانه دوستان ما قبل از اعلام رسمی کرونا ویروس در کشور، در زمینه پروتکل های پیشگیری دستورالعملی ابلاغ شد و آنها را به سازمان‌های درگیر ارائه دادیم و اقدامات پیشگیرانه‌ای را انجام دادیم.

چوبینه با اشاره به اینکه از قبل برخی اقدامات مورد نیاز انجام و نسبت به دپوی برخی از لوازم مورد نیاز درمانگاه‌ها اقدام شد، گفت: ۸۰ هزار ماسک در انبار آماده داشتیم و بعد از آنکه مسئول دفتر شهردار دستورالعمل دادند که آنها را در اختیار اداره کل پشتیبانی شهرداری تهران قرار دهیم،  برای استفاده عزیزانمان که خدمات رسانی به مردم را انجام می‌ دهند ۵۰ هزار مورد دستکش، ۳۰۰ عدد محلول ضدعفونی کننده دست،‌ ۲۰۰ عدد محلول ضدعفونی کننده سطوح را از محل دپو در اختیار اداره کل پشتیبانی شهرداری تهران قرار دادیم.

او تصریح کرد: پس از آن درخواست‌هایی از برخی سازمان‌ها اعلام شد و تجهیزات لازم به آتش‌نشانی و شرکت‌های مختلف تحویل داده شد. همچنین دستگاه تب سنج در اختیار تمام ساختمان‌هایی که نسبت به آن اعلام نیاز کردند قرار گرفت.همچنین آموزش‌ها برای کارکنان شرکت واحد اتوبوسرانی و شرکت مترو برای گندزدایی مترو و اتوبوس‌های شهری انجام شد.

او با اشاره به نظارت‌های که بر اماکن پرازدحام صورت گرفته است، تصریح کرد: اقدامات درمانی در ۱۸ کلینیک درمانی متعلق به شهرداری تهران انجام می‌شود. با توجه به آنکه بار بیماری و ابتلا به کرونا به حدی سنگین است که بیمارستان‌ها و مراکز کلینیکی وزرات بهداشت جوابگوی این همه بیمار نیست‌، همکارانم در صف اول خدمت قرار گرفتند. درمانگاه‌های ما به صورت شبانه‌روزی خدمات ارائه می‌دهند. در چهار درمانگاه و از امشب در برخی از درمانگاه های دیگر با تامین نیرو به صورت شبانه‌روزی خدمات ارائه می‌دهیم.

چوبینه گفت: در چین که از لحاظ بهداشت و کنترل بهتر از ایران عمل می‌شود ۴۲.۵درصد بیماران به دلیل مراجعه به مراکز درمانی به این ویروس دچار می‌شوند.

او به خدمات‌رسانی در منزل توسط نیروهای درمانی شهرداری تهران اشاره کرد و افزود: درصورتی که کارمندان و بازنشسته‌های شهرداری تهران نیازی به پزشک داشته باشند، همکاران ما عمدتا در منازل آنها حضور پیدا می‌کنند و یا مشاوره پزشکی می‌دهند و یا از طریق اورژانس خدمات‌رسانی به آنها انجام می‌شود تا نیازی به حضور در مراکز درمانی نداشته باشند.

چوبینه گفت: شرکت شهر سالم به معاونت برنامه‌ریزی و توسعه شهرداری تهران درخواست کم شدن ساعت کار اداری و دورکاری را مطرح کرد، همچنین شهر سالم پیشنهاد داد که افراد دارای بیماری‌های خاص، زنان باردار و افرادی که دچار مشکلات پایه‌ای و ایمونولوژیک هستند در محل کار حاضر نشوند که مورد تصویب قرار گرفت و از هفته گذشته ابلاغ شد.

او ادامه داد: تا جائی که می‌شود افراد به صورت شیفتی و نوبت بندی در محل کار حاضر شوند و در جلسه‌ای که با حضور دکتر زالی به عنوان فرمانده عملیات مقابله با کرونا حضور داشتیم این مساله را مطرح کردند و در بخشنامه اخیر بر این مساله تاکید شد.

مدیرعامل شرکت شهر سالم درباره کیت‌های تشخیص کرونا نیز گفت: تشخیص علائم بالینی و اولیه در مراکز درمانی و کلینیک‌های شهرداری تهران  قابل انجام است و آنها را چه برای پرسنل شهرداری و چه برای شهروندان انجام می‌دهیم.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز