صدرالدین علیپور تاکید کرد:
جلوگیری از زبالهگردی برای پیشگیری از کرونا/ همه زبالهها باید یکجا جمع و دفن شوند/ضرورت دفن مناسب زبالههای خانگی
مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهر تهران از شهروندان تهرانی درخواست کرد تا ماسک و دستکش های خود را در کسیه های جداگانه ای قرار دهند تا ریسک ابتلای کارگران خدمات شهری به کروناویروس کاهش یابد.
به گزارش خبرنگار ایلنا، صدرالدین علیپور با اشاره به حذف فرایند پسماند با توجه به شیوع کروناویروس در شهر تهران گفت: از امروز فرایند تفکیک و بازیافت در ایستگاه های میانی پسماند و آرادکوه تعطیل شد و همه کارگرانی که در این حوزه ها کار می کنند برای به حداقل رساندن ابتلا به کرونا ویروس تعطیل شدند. همچنین به مناطق 22گانه شهر تهران ابلاغ شد که تفکیک زباله ها از مخازن تعطیل شود و این مساله از فردا یا پس فردا اجرائی می شود و همه فرایندهای اجرائی به مدت یک ماه به تاخیر خواهد افتاد.
علیپور درباره کمبود ماسک و تجهیزات بهداشت برای کارگران اظهار داشت: از هفته گذشته ابلاغ شد که کارگران به ماسک و دستکش مجهز شوند و در حال پیگیری برای اجراییشدن آن هستیم. همچنین ضدعفونی روزانه دو نوبت محل اسکان کارگری نیز در دستور کار قرار گرفت.
مدیرعامل سازمان پسماند شهرداری تهران درباره دفن پسماندهای پزشکی اظهارداشت: ناوگان حمل زباله را افزایش داده و همچنین برای زبالههای بیمارستانی بیمارستانهای ایزوله از یک ناوگان خاص استفاده میکنیم و همه زبالهها با شرایط خاص به آرادکوه منتقل و زباله بیمارستانهای معین کرونا ویروس نیز در یک محل جداگانه با خاک و آهک بیشتر و در شرایط ایزوله مناسبتری دفن میشوند.
علیپور با اشاره به اینکه برای جلوگیری از زبالهگردی نیازمند کمک دادستانی و نیروی انتظامی هستیم، تصریح کرد: اگر کسی بخواهد بهصورت غیرمجاز تفکیک از مخازن را انجام دهد، به کمک دادستانی و نیروی انتظامی نیاز داریم تا به هیچوجه مدتی که با شیوع کروناویروس مواجه هستیم زبالهگردی نداشته باشیم چراکه ممکن است پسماندهای عادی با ماسکها و دستکشها مخلوط شود، در نتیجه به هیچوجه نباید فرایند تفکیک انجام شود و همه زبالهها باید یکجا جمعآوری و دفن شوند.
او با تاکید بر اینکه اجرای این فرایند کار بزرگی است، تصریح کرد: برای دفن حداکثری چند برابر نیازمند امکانات هستیم که این کار بزرگ بود و با پیگیریهای امروز انشالله انجام میشود.
مدیرعامل سازمان پسماند از شهروندان تهران دعوت کرد در فضای خانگی دستمال، ماسک یا دستکشهای خود را در کیسههای جداگانه دربسته قرار داده و همه تلاشهای شهروندان باید در این راستا باشد که به هیچ عنوان در فضای شهر و سطح معابر و خیابانها رها نکنند چراکه آنها باید توسط کارگران خدمات شهری جمعآوری شود و عملا ریسک ابتلای کارگران را که با پسماندها بهصورت مستقیم در ارتباط هستند ایجاد کند.