خبرگزاری کار ایران

عزیزی مطرح کرد:

تشریح اهداف قراردادن قرص‌ها در کیک‌ها

تشریح اهداف قراردادن قرص‌ها در کیک‌ها
کد خبر : ۸۵۴۱۸۹

مدیرکل نظارت و ارزیابی فرآورده‌های خوراکی و آشامیدنی وزارت بهداشت گفت: قرار دادن قرص در کیک‌ها با هدف ضربه‌زدن به صنعت غذایی کشور انجام شده است.

به گزارش ایلنا، محمدحسین عزیزی امشب در گردهمایی تولیدکنندگان صنایع غذایی و بهداشتی استان خراسان‌رضوی افزود: طبق بررسی‌های دانشگاه‌های علوم‌پزشکی حتی یک‌مورد آلوده‌سازی کیک‌ها در کارخانجات، مراکز پخش رسمی و فروشگاه‌های بزرگ کشور نبوده و تمام موارد مربوط به خوداظهاری‌ها و بسته‌های خارج از موارد یاد شده بود که در این ارتباط پرونده‌هایی در دستگاه‌های قضایی در دست بررسی است.

وی ادامه داد: این عمل غیر اخلاقی توسط دشمنان با هدف ضربه زدن به تولیدات مواد غذایی در داخل و بدنام کردن صادرات ایران انجام شد که به‌دلیل اعتمادی که مردم به دستگاه‌های نظارتی دارند به اهداف شوم خود نرسید.

مدیرکل نظارت و ارزیابی فرآورده‌های خوراکی و آشامیدنی وزارت بهداشت متذکر شد: سازمان غذا و دارو با اتخاذ شیوه‌های نوین در راستای تسهیل امور مراجعان گام‌های موثر برداشته و ۹۰ درصد صدور، تمدید پروانه، گواهی بهداشت صادراتی و وارداتی به استان‌ها و شهرستان‌ها واگذار شده و کمتر از ۱۰ درصد کارها در مرکز انجام می‌شود.

عزیزی افزود: در برخی استان‌ها نیز همه موارد رعایت کیفیت، سلامت و استاندارد به‌صورت آزمایشی به برخی تولیدکنندگان برتر واگذار شده است.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز