خبرگزاری کار ایران

کیانوش جهانپور عنوان کرد:

توزیع داروهای انحصاری توسط دو یا سه شرکت پخش

توزیع داروهای انحصاری توسط دو یا سه شرکت پخش
کد خبر : ۸۳۵۶۴۳

رئیس مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت با اشاه به برگزاری جلسات استانی قرارگاه غذا، دارو و تجهیزات پزشکی، به تشریح گزارش‌های آخرین نشست این قرارگاه پرداخت.

به گزارش ایلنا، کیانوش جهانپور اظهار داشت: لزوم توزیع کنترل شده داروهای وارداتی و تولید داخل انحصاری، رفع موضوع تعیین سقف پرداخت در داروخانه‌های دولتی و ضرورت تعیین تکلیف تعهدات مالی انجام نشده سال ۹۶ دانشگاه‌ها بابت پرداخت از طریق اوراق ارائه شده از طرف بیمه‌ها بخشی از گزارشات و موارد مطرح شده در این جلسه بود.

وی افزود: بنا شد سه دانشگاه علوم پزشکی استان تهران در موارد ویژه و فوری برای رسیدگی به گزارشات تخلفات شرکت‌های پخش فارغ از حوزه نظارتی دانشگاه راسا اقدام و نتیجه را به سازمان غذا و دارو منعکس کنند. همچنین موضوع تفکیک حساب‌های دارو و تجهیزات پزشکی از سایر خدمات درمانی در بیمارستان‌ها و دانشگاه‌ها و میزان پرداخت‌های سازمان‌های بیمه گر در این حساب‌ها پیگیری می‌شود، بنابراین امور مالی دانشگاه‌ها در هر جلسه قرارگاه استان، گزارشات خود را در این زمینه ارائه خواهند کرد.

رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت افزود: برای رفع انحصار توزیع دارو توسط یک شرکت، پیشنهاد شد داروهای انحصاری توسط دو یا سه شرکت پخش توزیع شوند. همچنین نظارت بیشتر سازمان‌های بیمه‌گر بر نحوه عرضه فاکتورهای خونی و داروهای خاص از طریق سامانه TTAC و با ثبت UID انجام خواهد شد.

جهانپور یادآور شد: با توجه به یک‌پارچه و استانداردسازی اطلاعات مربوط به تجهیزات پزشکی در سایت imed و کنترل قیمت‌گذاری از سوی اداره کل تجهیزات، رایزنی لازم با شورای عالی بیمه به نحوی انجام شود که ملاک تعهد سازمان‌های بیمه‌گر صرفا سایت مذکور باشد.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به وجود دستورالعمل‌های متعدد درباره هتلینگ و شفاف نبودن قوانین در این زمینه مقرر شد که فهرست اقلام مشمول هتلینگ در بخش‌های مختلف بیمارستان توسط شورای‌عالی بیمه تعیین تکلیف شود.

رئیس مرکز روابط عمومی وزارت‌بهداشت، از جذب داروهای سهمیه‌ای هر استان به هر نحو ممکن (حتی درصورت خرید نقدی)، به روزرسانی فرمولاری هر بیمارستان و مرکز دارویی مطابق نیازهای دارویی و با اولویت تولید داخل، به روز رسانی سامانه HIS بیمارستان‌ها در راستای انطباق با سامانه‌های سازمان‌های بیمه‌گر و لزوم تفکیک ثبت کسورات دارو و لوازم از یکدیگر در این سامانه، حمایت‌طلبی از پزشکان برای اجرای پروتکل‌های دارویی و تجویز داروهای تولید داخل و نیز لزوم برگزاری نمایشگاه‌های کالاهای سلامت‌محور تولیدی برای ارتقای فرهنگ و آگاهی عمومی نسبت به اهمیت مخاطرات کالاهای قاچاق و غیر مجاز به عنوان دیگر موارد مطرح شده در نشست قرارگاه استانی دانشگاه‌های علوم پزشکی یاد کرد.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز