رئیس دانشگاه خبرداد:
رتبه نخست دانشگاه امیرکبیر در حوزه کارآفرینی
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: این دانشگاه در بحث کارآفرینی فعالیتهای بسیار خوبی انجام داده است و اکنون در این زمینه در بین دانشگاههای کشور در رتبه نخست را دارد.
به گزارش ایلنا، سیداحمد معتمدی در سیزدهمین گردهمایی اعضای هیات علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: این دانشگاه در بحث کارآفرینی اقدامات بسیار خوبی انجام داده و اکنون در این زمینه رتبه نخست را میان دانشگاه های کشور به دست آورده است.
وی با اشاره به فعالیت کارآفرینانه در دانشگاه صنعتی امیرکبیر تاکید کرد: به دلیل نتایج خوبی که در این حوزه به دست آورده ایم در حال جذب بودجه های خوبی در این هستیم.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر تاکید کرد: در حوزه مهارت افزایی نیز فعالیت های متعددی در این دانشگاه صورت گرفته اما در میانه راه قرار داریم. در مجموع می توان گفت که دانشگاه صنعتی امیرکبیر از نظر کمی و کیفی در بین ۵ دانشگاه صنعتی کشور رتبه نخست را به خود اختصاص داده است.
وی اظهار داشت: بار اصلی موفقیت های دانشگاه بر دوش اعضای هیات علمی است و باوجود تمام مشکلات مالی دانشگاه اما اعضای هیات علمی تلاش کردند که این مشکلات اثری بر فعالیت های آنها نداشته باشد.
معتمدی با بیان اینکه دانشگاه صنعتی امیرکبیر ۶ شاخص را در برنامه راهبردی خود تعیین کرده تا بتواند از دانشگاه نسل اول به نسل سوم دست برسیم، تاکید کرد: اصلاح ساختار، بازنگری برنامه آموزشی، ارتقا علمی، توسعه و تحقیقات دانش بنیان، برنامه توسعه همکاری علمی و بین المللی و برنامه توسعه فیزیکی دانشگاه ازجمله این شاخص ها است.
وی با اشاره به بازنگری ساختار دانشگاه صنعتی امیرکبیر افزود: ساختار دانشگاه باید متناسب با اهداف آن باشد در این راستا چارت دانشگاه بازنگری شد و به زودی ابلاغ می شود. در چارت جدید دانشگاه ۶ پردیس طراحی شده است که برنامه داریم بیشتر فعالیت ها را به این پردیس ها واگذار کنیم. شرح وظایف این پردیس ها به تصویب هیات امنای دانشگاه رسیده و لازم اجرا است.
وی ادامه داد: طرح بهره وری از سوی وزارت علوم مطرح شد که محور اصلی این طرح درخصوص حق التدریس ها است که دانشگاه صنعتی امیرکبیر نیز طرح خود را در این راستا به وزارت علوم ارائه کرده است.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با بیان اینکه برای رسیدن به اهداف دانشگاه باید بازنگری برنامه های درسی آغاز می شد، گفت: این رویه آغاز شده و براساس آن برنامه داریم مباحث مربوط به مهارت افزایی و کارآفرینی را در برنامه های درسی بگنجانیم.
معتمدی با بیان اینکه بیش از۵۰ درصد اعضای هیات علمی این دانشگاه دارای مرتبه دانشیاری و استادی هستند، تاکید کرد: تنها چند دانشگاه کشور این رویه را دنبال می کنند.
وی با بیان اینکه در ۵ سال گذشته ۱۲۵ عضو هیات علمی جدید در دانشگاه صنعتی امیرکبیر استخدام شده اند، افزود: در واقع به صورت سالانه حدود ۲۵ نفر در این دانشگاه جذب شده اند.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: ۱۵۰ نفر تبدیل وضعیت داشتیم و تعدادی از اساتید دانشگاه نیز بازنشسته شدهاند که درحال حاضر از توان اساتید بازنشسته در فرآیندهای آموزشی و پژوهشی استفاده میشود. همچنین درحال حاضر ۳۱ استاد همکار در دانشگاه فعالیت میکنند که برنامه داریم از توان این اساتید بیشتر در دانشگاه استفاده شود.
وی عنوان کرد: این دانشگاه در بحث پژوهش به خصوص در حوزههای ارتقا، فناوری و نوآوری فعالیتهای مختلفی انجام داده که این روند در رتبه بندی ها مشاهده می شود.