خبرگزاری کار ایران

در گفت‌وگو با ایلنا عنوان شد؛

کاهش استقبال دانش‌آموزان از رشته کُشتی/ ارائه آموزش کُشتی به مربیان ورزشی از سوی فدراسیون

کاهش استقبال دانش‌آموزان از رشته کُشتی/ ارائه آموزش کُشتی به مربیان ورزشی از سوی فدراسیون
کد خبر : ۸۳۳۶۷۷

مدیر کل دفتر تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش درباره تعامل فدراسیون کشتی با معاونت تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش گفت: فدراسیون کشتی معلمان و مربیان تربیت بدنی آموزش و پرورش را اولویت دوره‌های مربی‌گری و آموزشی قرار داده است.

«محمد جعفری» مدیر کل دفتر تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا، درباره امضای تفاهم‌نامه میان معاونت تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش و فدراسیون کشتی گفت: یکی از برنامه‌های ما در بخش دانش‌آموزی مدیریت کانون‌های ورزشی دانش‌آموزی درون مدرسه‌ای و برون مدرسه‌ای است. در همین راستا با فدراسیون کشتی این تفاهم نامه را داشتیم که در راستای تقویت کانون‌های ورزشی به ویژه کشتی با فدراسیون کشتی همکاری داشته باشیم.

جعفری در ادامه بیان کرد: در حال حاضر نام دو هزار دانش‌آموز در سامانه کانون‌های ورزشی ثبت شده و آنها در کانون‌های ورزشی دورن و برون مدرسه‌ای کشتی فعالیت می‌کنند که زیر نظر مربیان متخصص است و یا توسط معلمان تربیت بدنی که کارت مربی‌گری رشته کشتی دارند، آموزش می‌بینند. این آموزش‌ها در مجمتع‎های آموزشی و ورزشی انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه برای تقویت رشته کشتی در میان دانش‌آموزان، معاونت تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش هر استان موظف است، دانش‌آموزان را تشویق به ورزش کردن کند، گفت: با توجه به اینکه این تفاهم‌نامه بین معاونت تربیت بدنی و سلامت و فدراسیون کشتی انجام شده ما متعهد شدیم در تقویت این کانون‌ها و افزایش تعداد آنها رایزنی کنیم، به این صورت که از استان‌های مختلف می‌خواهیم بر اساس این تفاهم‌نامه، از ظرفیت‌های خود برای گسترش رشته کشتی استفاده کرده و کمک کنند و آموزش دانش‌آموزان در رشته کشتی و تداوم آن انجام شود.

مدیر کل دفتر تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش بیان کرد:‌ فدراسیون متعهد شده از طریق هیات‌ها و خانه‌های کشتی که در استان‌ها وجود دارد و تجهیز کردن وسایل ورزشی به ما کمک کنند. در حال حاضر در آموزش و پرورش معلمان تربیت بدنی داریم که در رشته کشتی متخصص هستند و حتی هیات‌ها و فدراسیون کشتی از این معلمان در داوری و مربی‌گری استفاده می‌کند. به عنوان مثال معاون تربیت بدنی و سلامت استان لرستان داور بین‌المللی کشتی است.

جعفری با اشاره به دیگر موارد این تفاهم‌نامه افزود:‌ در این تفاهم‌نامه قید شده که فدراسیون کشتی علاوه بر پروسه‎های خاص خودش، معلمان و مربیان تربیت بدنی آموزش و پرورش را در اولویت دوره‌های مربی‌گری و آموزشی قرار داده است، البته قرار نیست از معلمان و مربیان آموزش و پرورش هزینه‌ای گرفته شود.

وی در پاسخ به این سوال که با توجه به سنتی بودن ورزش کشتی آیا این نسل از دانش‌آموزان ما به این رشته علاقه‌مندی دارند و از آن استقبال می‌کنند؟ گفت: نسبت به پیشینه‌ و استقبالی که در گذشته از ورزش کشتی می‌شد، این رشته ورزشی اکنون با کاهش استقبال مواجه شده، اما از طرفی در حال حاضر می‌توان گفت که استقبال خوبی هم صورت گرفته است.

جعفری با بیان اینکه فدراسیون کشتی ظرفیت آموزش و پرورش را درک کرده است، گفت:  اگر قرار است کشتی در آینده چه در رشته فرنگی  و چه آزاد مدال آور باشد باید در آموزش و پرورش و در رده نونهالان، نوجوانان و جوانان کار کند و به همین خاطر فدراسیون کشتی متوجه شده که آموزش و پرورش، دانش آموزان و مربیان آن یک گنجینه برای آینده است. به همین دلیل فدراسیون کشتی این تفاهم‌نامه را با آموزش و پرورش بسته است. آموزش و پرورش نیز سعی می‌کند به اندازه وسع خودش کمک کند.

مدیر کل دفتر تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش در پایان گفت: کانون‌های ما در رشته کشتی فعال بوده، اما اکنون که این تفاهم‌نامه امضا شده و با ابلاغ به ۳۲ معاونت تربیت بدنی و سلامت استان‌ها، کانون‌های ما فعال‌تر خواهد شد. این اقدام بودجه خاصی نیاز ندارد، بلکه با توجه به دستور‌العمل‌هایی که در تفاهم‌نامه قید شده فعالیت‌ها در کانون‌های ورزشی انجام خواهد شد.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز