خبرگزاری کار ایران

تشریح برنامه‌های روز جهانی غذا

تشریح برنامه‌های روز جهانی غذا
کد خبر : ۸۱۹۷۳۱

برنامه‌های روز جهانی غذا با شعار ملی اصلاح الگوی تغذیه برای حفظ و ارتقاء سلامت در ۷ محور برگزار می‌شود.

به گزارش ایلنا، حسین عزیزی (مدیرکل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو)  با اشاره به اینکه روز جهانی غذا امسال با تاکید بر شعار سال ۲۰۱۹ سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد با عنوان «رفتار ما آینده ما را می‌سازد رژیم غذایی سالم برای دنیای بدون گرسنگی » برگزار می شود، عنوان کرد: ویژه برنامه های سراسری به مناسبت روز جهانی غذا با عنوان ملی اصلاح الگوی تغذیه برای حفظ و ارتقاء سلامت اجرا می شود.

وی با اشاره به ۷ محور اصلی برنامه های روز جهانی غذا، افزود:  برنامه های ویژه با عناوین ۱.کاهش قند نمک و چربی محصولات غذایی و آشامیدنی،  ۲. نشانگر های رنگی تغذیه در راستای ارتقا دانش مصرف‌کننده، ۳. نشان ایمنی و سلامت محصولات غذایی سلامت محور، ۴. مبارزه با قاچاق کالاهای سلامت در حوزه غذا، ۵. برچسب اصالت کالا و سیستم رهگیری و ردیابی در حوزه غذا، ۶. محصولات غذایی ویژه و فراسودمند، .۷ اطلاع رسانی و ارتقای آگاهی مصرف کننده در حوزه سلامت غذا برگزار خواهد شد

گفتنی است، ۱۶ اکتبر برابر با ۲۴ مهر ماه روز جهانی غذا نامگذاری شده است و امسال هفته جهانی غذا ۲۰ تا ۲۶ مهر ماه با توجه به ۷ محور اعلام شده، در سراسر کشور ، برنامه های ویژه ای برگزار می‌شود.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز