خبرگزاری کار ایران

۸۰ درصد آ‌تش‌سوزی‌های چیتگر عمدی است

۸۰ درصد آ‌تش‌سوزی‌های چیتگر عمدی است
کد خبر : ۸۱۱۷۰۹

رئیس کمیته بودجه و نظارت مالی شورای شهر تهران طی بازدید چند ساعته از مجموعه چیتگر عنوان کرد: مسئله اصلی چیتگر بحث آبیاری است و از چند سال پیش و با قطع آب چیتگر، وضعیت کنونی پاسخگوی نیاز این مجموعه نیست.

به گزارش ایلنا، مجید فراهانی گفت:  دو راهکار برای حل این موضوع با توجه به بدهی سنگین به آب منطقه ای وجود دارد.  ما به آب و فاضلاب کمک های زیادی کردیم .در صحن شورا کمک های برای توسعه تصفیه خانه ارائه شد طبیعتا در مقابل می توانستیم امتیازهایی بگیریم و مشکل چیتگر را حل کنیم.

عضو شورای شهر تهران با اشاره به تجربه موفق شهرداری منطقه ۴ بیان کرد: راه دوم مشابه کاری است که منطقه ۴ برای پارک لویزان انجام داده است از این رو تهاتر سه گانه ای صورت گرفته و قراردادی بسته شد که به ازای مجوزهایی که شهرداری می دهد، هزینه آبیاری پارک تهاتر شود.

فراهانی گفت: مسئله اصلی این است که باید بحث آب حل شود. با این وضعیت کاشت درخت فایده ندارد . وقتی آب نداریم سوال این است که چرا درخت کاشتیم. وقتی نهضت درختکاری انجام می دهیم که مشکل آب حل شود.

رئیس کمیته بودجه و نظارت مالی شورای شهر تهران با اشاره به اینکه موضوع آتش سوزی بوستان جنگلی چیتگر باید بررسی شود، اظهار کرد: بر اساس گزارشات به دست آمده آتش سوزی ها عمدی است. قضاوت نمی کنم چه کسانی این کار را انجام داده اند اما موضوع باید پیگیری شود  به خصوص اینکه بزرگترین آتش سوزی تاریخ چیتگر بوده است. به نظر می رسد تنها ۲۰ درصد آتش سوزی ها علت مردمی داشته باشد و ۸۰ درصد دیگر آتش سوزی ها هدایت شده صورت می گیرد و به منظور ضربه به مدیریت شهری صورت گرفته است.

فراهانی تاکید کرد:  از سوی دیگر در مورد چارت سازمانی صحبت هایی شد و مسئله اساسی این است که چرا شهرداری منطقه ۲۲  از سال ۹۳ تا کنون به فکر اصلاح چارت سازمانی نبوده تا بدین گونه شاهد خشک شدن بوستان جنگلی چیتگر نباشیم.

او با بیان سایر مشکلاتی که برای بوستان جنگلی چیتگر ایجاد شده، افزود: بحث شیوع آفات امر دیگری است که بر اساس آماری که داریم در حال حاضر سه هزار درخت در منطقه چیتگر آفت زده هستند که در ابتدا این تعداد ۱۰۰ درخت بود که اگر این آفات جمع آوری نشود، تعداد درخت بیشتری آسیب می بینند. مدیریت این مجموعه باید قوی باشد.

رئیس کمیته بودجه و نظارت مالی شورای شهر تهران در ادامه با اشاره به اینکه ۴۰ درصد آب های چاه های چیتگر در اختیار مجموعه سوارکاری و پارک آبی حاشیه این منطقه است، تصریح کرد: نباید زمانی که درختان چیتگر به دلیل کم آبی دچار بحران است، اجازه چنین بهره برداری ای را بدهند.

فراهانی تصریح کرد: پس از قطع آب بوستان جنگلی چیتگر، پساب شهرک شهید باقری جهت استفاده برای آبیاری درختان این بوستان استفاده می‌شود که به هیچ عنوان پاسخگوی نیاز آبی این مجموعه نیست و به عقیده من، راهکار اصلی حفظ بوستان جنگلی چیتگر، احیای لوله ۵۰۰ میلی‌متری انتقال آب است.

عضو شورای شهر تهران با اشاره به عکس‌های گرفته از سال ۸۸ از این بوستان، گفت: زمانی که عکس‌های سال ۸۸ از بوستان چیتگر را نگاه و با امروز مقایسه می‌کنیم، شاهد خشک شدن بیشتر درختان هستیم که برای جلوگیری از بیشتر شدن آن باید مشکلات برقراری مجدد آب بوستان چیتگر با جدیت دنبال شود.

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز