خبرگزاری کار ایران

پیوندی مطرح کرد:

خیریه‌ها رقیب هلال احمر نیستند/ پایان سیل، پایان امدادرسانی نیست

خیریه‌ها رقیب هلال احمر نیستند/ پایان سیل، پایان امدادرسانی نیست
کد خبر : ۷۹۹۶۷۴

رئیس جمعیت هلال‌احمر بر هم‌افزایی بیشتر با خیریه‌ها و تشکل‌های مردم نهاد تاکید کرد.

به گزارش ایلنا، علی‌اصغر پیوندی در همایش ملی خیریه‌ها و تشکل‌های مردم‌نهاد همکار با جمعیت هلال‌احمر با تشکر از خیریه‌هایی که در این مدت همراه هلال‌احمر بوده و در این مراسم ایده‌های خود را مطرح کردند، گفت: صحبت‌ها و پیشنهادهای خوبی مطرح شد و ما با تمام بضاعت در خدمت دوستان هستیم. امروز ۳۲۰ خیریه مردم نهاد حضور دارند و باید بگویم مزد واقعی شما نزد خداوند محفوظ است.

وی با اشاره به وقوع سیل در فروردین امسال تاکید کرد: در سیل ویرانگر امسال که به سیل مهربانی تبدیل شد با همدلی و انسجام دوستان، جمعیت هلال احمر با تمام توان لجستیکی و تجهیزاتی خود تلاش کرد تا حق مطلب را ادا کند. با توجه به فعالیت‌هایی که توسط نجاتگران و امدادگران انجام شد نمره مطلوب را گرفتیم و امیدواریم با هم‌افزایی یکدیگر فعالیت‌های بهتری انجام دهیم.

رئیس جمعیت هلال‌احمر گفت: جنس حادثه با گذشت زمان تغییر کرده است. پایان سیل، پایان امدادرسانی نیست. ما علاوه بر تشکر، دست نیاز به سوی همه دوستان دراز کردیم تا با هم افزایی بیشتر نیاز افراد متاثر از سیل را برطرف کنیم.

وی با اشاره به تجربیات زلزله کرمانشاه گفت: امسال ۳۱ استان درگیر سیل بود و با هم‌افزایی درونی و بیرونی داخل کشور و با همگرایی سلبریتی‌ها، سمن‌ها و خیریه‌های مردم‌نهاد خدمات مناسبی را به سیل‌زدگان ارائه کردیم.

پیوندی با تاکید بر اینکه خیریه‌ها رقیب جمعیت هلال احمر نیستند،‌ بلکه همراه و همکار ما هستند و این جمعیت به همه خیریه‌ها به عنوان دوست و همراه نگاه می‌کند. معتقدیم کارها را باید به مردم جهادی و کسانی که علاقه‌مند خدمت‌رسانی هستند بسپاریم. ایران کشوری بلاخیز است و هر لحظه باید منتظر حادثه بود؛ بنابراین در حوادث بزرگ نیازمند چنین اتحادی هستیم.

وی گفت: نذر آب یکی از زیباترین نمادهای این انسجام است، شاید در زلزله و سیل یک دولت نتواند با توان خود از این مشکل خارج شود و نیاز است دست یاری به سوی مردم دراز کند. این برای ما افتخار است که از مردم کمک می‌خواهیم و از زمان، پول و انرژی آنها برای کمک استفاده می‌کنیم. کمک کردن به دیگران فارغ از نژاد و سلیقه انجام می‌شود و این کار نیازمند تمرین و ممارست است تا در مراحل سخت کنار هم فعالیت کنیم.

رئیس جمعیت هلال احمر با بیان اینکه مسئولیت اجتماعی ما این است که از توان و دانش خود برای کمک به دیگران استفاده کنیم، افزود: تشکل‌های مردم‌نهاد نیز براساس سرمایه اجتماعی خود فعالیت می‌کنند. یک جمعیت با امکانات لجستیکی و پرسنل زیاد اگر سرمایه اجتماعی نداشته باشد، موفق نخواهد بود. بنابراین با همه اختلاف نظرها و تفاوت ایده‌ها، باید سرمایه‌های اجتماعی خود را افزایش دهیم. جوانان داوطلب ما در ۵۰۰ شعبه فعالیت می‌کنند. باید دست در دست هم دهیم و برای افزایش سرمایه اجتماعی و ایجاد شادی و طراوت برای مردم تلاش کرده و رابطه میان مردم و سمن‌ها را تقویت کنیم .

وی درباره میزان کمک‌های مردمی به سیل‌زدگان نیز توضیح داد: تا امروز ۲۲۰ میلیارد تومان به حساب‌های جمعیت هلال‌احمر واریز شده و بالغ بر ۱۶۰ میلیارد تومان ارزش کمک‌های غیر نقدی بوده است. در مرحله اول ۱۶۰ میلیارد تومان از ۲۲۰ میلیارد تومان کمک‌های نقدی را برای خرید لوازم خانگی هزینه و میان آسیب‌دیدگان توزیع کردیم و طبق برنامه در ادامه باقی پول را با بهره‌ آن به آسیب‌دیدگان خواهیم داد. سقف خانه حدود ۳۰ هزار خانوار ریخته، مابقی کمک‌ها به این خانوارها به‌عنوان کمک بلاعوض داده می‌شود تا بتوانند برای باسازی خانه خود از آن استفاده کنند.

پیوندی با اشاره به واریز حدود ۵ تا ۶ میلیون تومان به حساب هر خانوار آسیب‌دیده، گفت: وقتی این کار را انجام دهیم، گزارش شفاف آن را به تشکل‌ها و مردم اعلام خواهیم کرد. تشکل‌های مردم نهاد، مردم و ستاد اجرایی فرمان امام(ره) در تهیه لوازم خانگی سیل‌زدگان کمک کردند و دیگر لازم نیست وارد این فضا شویم.

وی گفت: در سیل اخیر بالغ بر ۱۵۱ میلیارد تومان از منابع داخلی جمعیت هلال احمر برای خدمت‌رسانی به مردم هزینه شد که در برابر خدمت گسترده مردم ناچیز بوده همچنین تمام موجودی انبارها را به سوی مردم سرازیر کردیم و امیدواریم خدمت شایسته‌ای عرضه شده و خدمتگزار کوچکی برای مردم بزرگ ایران باشیم.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز