خبرگزاری کار ایران

معصومه ابتکار:

همه دچار بحران شنیداری هستیم/ کسی برای ترویج خشونت علیه زنان از دین خرج نکند

همه دچار بحران شنیداری هستیم/ کسی برای ترویج خشونت علیه زنان از دین خرج نکند
کد خبر : ۷۹۹۲۶۲

معاون رییس‌جمهوری در امور زنان و خانواده، نگاه دین اسلام به زنان را بر محور پرورش شخصیت زن دانست و گفت: کسی برای ترویج خشونت علیه زنان از دین خرج نکند.

به گزارش ایلنا، معصومه ابتکار امروز شنبه در کارگاه آموزشی مدیریت عصبانیت و جلوگیری از خشونت خانگی در اردبیل افزود: این تصور که زن شهروند و یا جنس درجه دوم باشد، مغایر با آموزه‌های دینی و روح قانون و نظام مقدس جمهوری اسلامی است.

وی تاکید کرد: موضوع پرهیز از خشونت، رعایت حقوق همدیگر در روابط خانواده و احترام متقابل از موضوعات کلیدی در مبانی مورد نظر دینی و نظام اسلامی ایران است.

ابتکار در این کارگاه آموزشی که توسط اداره کل ورزش و جوانان استان اردبیل و سازمان‌های مردم نهاد استان برگزار شد، بیان کرد: برگزاری کلاس‌ها و دوره‌های کارگاهی برای تحکیم نهاد خانواده براساس آموزه‌های دینی و سیاست‌های کلی کشور و بر مبنای برنامه ششم توسعه و منویات مورد نظر رهبر انقلاب و ریاست‌جمهوری و با هدف تحکیم نهاد خانواده دنبال می‌شود.

وی خواستار اصلاح نگاه نادرست بنیادین به نقش زن در خانواده شد و گفت: آرامش و آسایش در خانواده در پناه یک زن اتفاق افتاده و به دست می‌آید و زن آسیب‌دیده از نظر روحی و جسمی نمی‌تواند مامن خانواده باشد.

معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده با تقدیر از برگزاری کارگاه‌های آموزشی تحکیم خانواده گفت: ورود بانوان و جوانان ایرانی در این‌گونه برنامه‌ها در قالب سیاست‌های دولت برای تحکیم خانواده و اعتلای وضعیت زنان و خانواده است. ما برای حل مساله در درون خانواده نیازمند ترویج گفت‌وگو و راه‌های مذاکره موفق و موثر هستیم چراکه گاهی اوقات برداشت‌ها و تلقی ما از موضوعات با واقعیت متفاوت است و این مساله را با گفت‌وگو می توان حل کرد.

ابتکار مبنای خانواده سالم را احترام متقابل و تصمیم و انتخاب با آگاهی کامل و نیز رعایت حقوق یکدیگر و از طریق ایجاد روابط مناسب به همراه فراگرفتن مهارت‌های ارتباطی خوب و موثر دانست و اضافه کرد: آموزش مهارت ارتباطی موثر و خوب یکی از مسائلی است که در معاونت امور زنان و خانواده نهاد ریاست‌جمهوری دنبال می‌شود.

وی با اشاره به اجرای طرح‌های کارگاهی آموزش مهارت‌های ارتباطی در خانواده در استان‌های مختلف کشور گفت: بحث تقویت مهارت‌های ارتباطی در داخل خانواده نقش موثری در جلوگیری از خشونت و تنش‌های داخل خانواده دارد.

معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده از اجرای مرحله دوم طرح گفت‌وگوی ملی در خانواده در کشور خبر داد و افزود: در این طرح به موضوع مهارت‌های ارتباطی در داخل خانواده و گفت‌وگوی متقابل و نیز ارتباط بین نسلی توجه ویژه شده است.

ابتکار خواستار آموزش تفکر نقادانه در سطح مدارس شد و ادامه داد: امروزه همه دچار بحران شنیداری هستیم به‌طوری که عده‌ای می‌گویند که ما حرف می‌زنیم ولی کسی صدای ما را نمی‌شنود و ما را درک نمی‌کند که این امر نشان می‌دهد که گفت‌وگو و کسب مهارت‌های ارتباط و تفاهم متقابل لازم است. مهارت حل و فصل اختلافات باید طوری آموزش داده شود که در کنار وجود تفاوت، زندگی آرام و سالم در نهاد خانواده ادامه یابد.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز