حسینیمنش مطرح کرد:
پراید رتبه نخست در انحراف فرمان و گازهای آلاینده را دارد/ پراید و نیسان رتبه نخست مردودیهای معاینه فنی
مدیرعامل ستاد مرکزی معاینه فنی خودروهای تهران اعلام کرد: خودرو پراید رتبه نخست را در انحراف فرمان و گازهای آلاینده دارد.
به گزارش ایلنا، سید نواب حسینیمنش با بیان اینکه در حال حاضر دو خودرو نیسان و پراید بیشترین آمار مردودی در آزمونهای مراکز معاینه فنی را از آن خود کرده و رتبه نخست را به دست آوردهاند، تصریح کرد: خودروی پر تیراژ تولید داخلی، رتبهی نخست را در مردودی از انحراف فرمان که نشاندهندهی جلوبندی ضعیف خودرو است به خود اختصاص داده است.
وی با بیان اینکه از ابتدای سال گذشته تاکنون بیش از ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار خودرو برای دریافت برگه معاینه فنی به مراکز ۱۴گانه شهر تهران مراجعه کردهاند اظهار داشت: ۲۷.۷ درصد مراجعات به مراکز معاینه فنی شهر تهران، خودروی پراید است.
مدیرعامل ستاد مرکزی معاینه فنی خودروهای تهران گفت: متاسفانه باید بگویم ۹ درصد از خودروهای پراید مراجعهکننده بیش از یک ایراد داشتهاند که بر اساس آمار پس از انحراف فرمان، درصد مردودی پرایدهای مدل ۸۴ به بالا از تست آلایندگی ۱۷ درصد و میزان آلایندگی خودروی پراید مدل ۸۴ به پایین ۴۸ درصد است.
به گفته حسینیمنش، مردودی پرایدها در تست ناهمراستایی چرخها ۱۰.۵ درصد، در تست ترمز ۶ درصد و در تست کمکفنر ۵.۷ درصد است.
وی به اظهارات رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی نیروی انتظامی مبنی بر اینکه که از سال ۹۹ شمارهگذاری خودرو سواری پراید متوقف میشود اشاره کرد و گفت: بر اساس آمار ارائهشده از سوی پلیس راهور، ۳۴ درصد از جانباختگان و مجروحان حوادث رانندگی سوار بر خودروی پراید بودهاند که بیشتر به دلیل نقص انحراف فرمان و ترمز است چرا که در کوچکترین واکنش، فرمان خودرو از دست راننده خارج میشود.
به گزارش روابط عمومی معاونت حملونقل و ترافیک شهرداری تهران، حسینیمنش گفت: اولین پراید در سال ۱۹۸۸ در شرکت فورد آمریکا تولید شد که پس از یک سال به دلیل غیراستاندارد بودن، خط تولید آن به کره فروخته شد، آنها نیز ۲ سال پس از تولید باز هم به دلیل غیراستاندارد بودن این خودرو، خط تولیدش را به ایران فروختند، اما متاسفانه شاهدیم خودرویی که در کشورهای آمریکا و کره تنها ۳ سال تولیدشده، در کشور ما بهرغم تمام اظهارات کارشناسی در غیراستاندارد بودن این خودرو بیش از ۳۰ سال است که تولید میشود و تولیدکننده قصد توقف تولید آن را نیز ندارد.