خبرگزاری کار ایران

مدیرعامل بیمه سلامت:

خبرنگاران یاوران ما در طی یک سال و نیم گذشته بودند

خبرنگاران یاوران ما در طی یک سال و نیم گذشته بودند
کد خبر : ۷۹۵۵۸۶

آیین تقدیر از اصحاب رسانه با حضور طاهر موهبتی، مدیر عامل سازمان بیمه سلامت، امروز چهارشنبه ۱۶ مرداد ۹۸ ، در ساختمان بیمه سلامت برگزار شد.

به گزارش خبرنگار ایلنا، موهبتی مدیرعامل سازمان بیمه سلامت، ضمن گرامی داشت یاد و خاطره شهید صارمی گفت: احراز فرهیختگی هر جامعه، از توجه به چند وجه حاصل می شود.  یکی توجه به بزرگان و پیشینه تمدنی یک جامعه و نخبگانی که تاثیرگذار بودند. دوم اما وضعیت اقشار نخبه ای است که می تواند نشانگر جریان تفکر در آن جامعه باشد. در شناسائی وضعیت تفکر در یک جامعه، می بایست، به مشاهده گروه های مرجع اهتمام ورزید که خبرنگاران و اصحاب رسانه جزو این گروه های مرجع طبقه بندی می شوند. بنابراین، با توجه به میزان فرهیختگی در اصحاب رسانه می توان آینده و پیشرفت جامعه را برآورد کرد.

موهبتی گفت: گزارشات رسمی در دنیا که از بررسی بسیاری از ممالک بدست آمده است، مبین آن است که رویکرد حاکمیت ها نسبت به جریان سیال خبر سختگیرانه تر می شود. این گزارشی جهانی است و ربطی به کشور ما ندارد. چرا که در همین حوزه سلامت گاه سوالات بسیار سخت و تلخی پرسیده می شود و ما مجاب به پاسخگویی هستیم و پاسخگو هم بوده ایم. ما همواره برآنیم تا سوالات چالشی تر و به همیت نقادانه بیان شود، و اینکه ما نیز پاسخگو باشیم تا مشکلات مرتفع گردند. در زمره مسئولیت مسئولان در حاکمیت است تا این ظرفیت را به خوبی بشناسند. آنها باید مسئولیت حوزه رسانه را به خوبی بشناسند و شناخت درستی از فضای گفتگو و ارتباطات پیدا بکنند. مهم ترین پرسش این است که چگونه  می توانیم صدای مردم را به موقع و به درستی بشنویم تا سبب شود، بتوانیم امکان گفتگو و نقد را مهیا کنیم.

وی افزود: یکی از مشکلات ما این است که بلافاصله در مواجهه با نقد، موضوع نقد سازنده را مطرح می کنیم.  لابد معیار سنجش نقد سازنده هم خودمان هستیم. و هرآنچه بر خلاف گفتمان و مصالح ما باشد، می گوییم این نقد سازنده نیست. بنده قلبا می گویم که شاید انسان بذات از مورد نقد بودن ناراضی شود، اما محدود کردن نقد به نقد سازنده معنایش همان خواهش ستایش شدن است. اگر نقد آنچیزی باشد که خوشایند منِ مسئول باشد، کی می تواند باعث پیشرفت و شکوفائی جامعه بشود؟

موهبتی گفت: امروز، به یاری فناوری،  بلافاصله واکنش به اخباری را که متبادر می کنیم، می بینیم. گرچه این نویدی است برای تبادل آگاهی در کشور اما به مراتب کار خبرنگاران و مسئولیت آنان را دشوار می کند. زیبائی این پدیده، یعنی فضای مجازی، استقرار همه ما در یک ساختمان شیشه در راستای خدمت به مردم است. ما بی تردید از سوی مردم در رصد هستیم. حتی اگر گروهی در فضای مجازی رسالتشان را به درستی ایفا نکنند هم این امر ارزشمند است. به استمرار زمان، نظارت همگانی و مطالبه گری همه مردم از مسئولین، ما را در خدمت رسانی به مردم یاری خواهد کرد.

موهبتی اذعان کرد: معیشت و استقلال مالی خبرنگاران  می تواند به ایفای صحیح رسالت رسانه کمک کند.  امنیت شغلی و معیشتی برای خبرنگاران به ویژه مورد همّ است چرا که خبرنگاران به مانند قضات قضاوتگران جامعه هستند. همانگونه که معیشت یک قاضی در ایفای نقش او مطمح نظر است، با همین استدلال در خبرنگاران و اهالی قلم مدنظر است.

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت گفت: خبرنگاران به واقع یاریگران ما بودند در اصلاحات دردناکی که ما طی یک سال و نیم گذشته داشتیم. جراحی در هر نظامی دردآور است و جامعه بیماری که امکان بی هوشی برای او باشد نیست. بنابراین ناچار است درد را تحمل کند. باور کنید که شما خبرنگاران تسکین درد اصلاحات ما بودید و جامعه مدیون تلاشهای شما نیز هست. شرایط امروز کشور شرایط دشواری است و بیش از هر دوره دیگری نیازمند صمیمیت، مهربانی و وفاق میان مردم هستیم. یادمان باشد سخن آقای روحانی، رییس جمهور محترم کشور را که گفت "من رییس ستاد قرارگاه خاتم الانبیا طیّ جنگ بودم و شهادت می دهم که امروز شرایط کشور از شرایط دوران جنگ سخت‌تر است". شرایط دوران جنگ هرچه بود ما بیش از امروز با هم بودیم.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز