در مراسم تودیع و معارفه معاون برنامه ریزی، توسعه شهری و امور شورا مطرح شد؛
میانگین تحقق برنامههای ۵ ساله در کشور ۳۰ درصد است
صبح امروز مراسم تودیع سکینه اشرفی معاون پیشین و حامد مظاهریان معاون جدید برنامه ریزی، توسعه شهری و امور شورای شهرداری تهران برگزار شد.
به گزارش ایلنا، به نقل از شهر نوشت، سکینه اشرفی در این مراسم گفت: با تربیت سازمان برنامه ای به شهرداری آمدم و با سابقه ۱۸ ساله وارد سازمانی شدم که با نظم و ضوابط سازمان برنامه فاصله زیادی داشت، اما دوستانی مشتاق بودند که شهرداری در این مسیر قرار بگیرد. من در هیچ حزبی نبودم به همین دلیل وقتی وارد شهرداری شدم به دنبال یک کار تیمی بودم و تیمی که انتخاب شد هم دانش و هم تجربه خوبی در حوزه های کاری خود داشت. در این دوره برای اولین بار ساختار و سازمان بودجه شهرداری تغییر کرد و ما در برابر رویه هایی که از قبل در شهرداری تهران ایجاد شده بود مقاومت کردیم.
وی در ادامه با بیان این که شهرداری تهران و شورای پنجم در یک مسیر هستند، اما باید مرزبندی های خود را هم داشته باشند، عنوان کرد: با تلاش های همکارانم امروز تعامل مناسبی با شورای شهر داریم و باهم به تفاهم در زمینه های مختلف رسیده ایم.
اشرفی با بیان اینکه معاونت برنامه ریزی سیاستگذار و مغز سازمان پیش برنده در شهرداری است، گفت: روح حاکم بر برنامه سوم شهر تهران هوشمندسازی است و این اتفاق نخواهد افتاد مگر اینکه بخش فناوری و برنامه ریزی و سیاستگذاری در کنار هم باشند. در ماده ۱۳ این برنامه نظام مشخصی برای پدیدآوری پروژه در نظر گرفتیم درحالی که پیشتر بسیاری از پروژهها بر اساس سلایق مدیران شکل میگرفت و بسیاری از مشکلات در شهر تهران بر اساس این تصمیمات سلیقهای بوده است. برای این کار دو کمیته در معاونت برنامه ریزی تشکیل شده است و هر هفته جلساتی در این زمینه برگزار می شود.
وی با بیان این که من اولین زنی بودم که در شهرداری به سمت معاونت رسیدم گفت: حضور یک زن در معاونت شهرداری تهران حضور بینظیری بوده است و شاید این سخت گیریهایی که انجام دادیم در جهت تثبیت حضور زنان بود.
در ادامه مراسم حامد مظاهریان با تقدیر از اشرفی گفت: امیدوارم جایگاه معاونت برنامه ریزی به گونهای باشد که این معاونت عقل سازمان و فیلتری برای تصمیمات شهرداری باشد. مسیر طولانی است و باید با سرعت این موضوع را پیگیری کنیم.
وی با بیان اینکه باید منابع محدود را به تقاضاهای بیشمار اختصاص دهیم، عنوان کرد: برنامه ریزی، تخصیص ها را اولویت بندی می کند و علاوه بر این باید بخش های مختلف را در این زمینه اقناع کنیم.
معاون جدید برنامه ریزی شهرداری در ادامه با تاکید بر برنامه ریزی غلتان در ساختار برنامه های بلندمدت گفت: اعتقاد دیگری که در برنامه ریزی دارم این است که نباید برنامه را دائمی و بدون تغییر بدانیم. چه کسی می داند ۵ سال دیگر چه اتفاقاتی می افتد که از الان برای آن برنامه مطلق بنویسیم. در ۵ سال آینده تحولات بسیاری اتفاق می افتد کما این که تحولات از ۵ سال قبل تاکنون بسیار بوده است. واقعیت این است که میانگین تحقق برنامه های ۵ ساله در کشور ۳۰ درصد بوه است که فاجعه است. برنامه باید بروزرسانی شود تا بتوان آن را محقق کرد.