خبرگزاری کار ایران

رئیس دانشگاه عنوان کرد:

درهای دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به روی نخبگان باز است

درهای دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به روی نخبگان باز است
کد خبر : ۷۸۶۹۸۷

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه درهای این دانشگاه به روی نخبگان و ستارگان علمی باز است، از کاهش بروکراسی متداول به منظور تسهیل درجذب نخبگان خبر داد.

به گزارش ایلنا، در جلسه رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اعضای گروه جراحی عمومی که امروز ۲۶ تیرماه برگزار شد، دکتر محمد آقاجانی با تاکید بر لزوم ارتقا آموزش و سرویس ارائه خدمات در دانشگاه اظهار داشت: آموزش رکن اصلی و ماموریت شماره یک دانشگاه است.

وی راه اندازی مرکز امور هیئت علمی، توجه خاص به استخدام اعضای هیئت علمی جدید، جذب ۳۱۷ عضو هیئت علمی در کمتر از یک سال و نیم و تدوین نقشه سه ساله جذب اعضای هیئت علمی بر اساس نقشه تمایز را از جمله اقدامات دانشگاه به منظور ارتقاء آموزش برشمرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، آموزش را فرآیندی غیرقابل اندازه گیری توصیف کرد و خاطرنشان کرد: به زودی در دانشگاه سیستم ثبت فعالیت های خالص آموزشی به صورت رسمی ثبت خواهد شد، با راه اندازی این سیستم فعالیت های آموزشی ضبط و کارنامه جامعی برای آن ارائه می شود.

وی با اشاره به فرسودگی بیمارستان های آموزشی در تهران، احداث و راه اندازی بیمارستان های آموزشی را ضروری دانست و تاکید کرد: راه اندازی و تجهیز بیمارستان جدید شهدای تجریش و اجرای پروژه بیمارستان ۱۰۰۰ تختخوابی در شرق تهران می تواند بسیاری از مشکلات حوزه آموزش را مرتفع کند.

آقاجانی به احداث هفت کلینیک تخصصی، اضافه شدن شش دستگاه سی تی اسکن پیشرفته و  چهار دستگاه شتاب دهنده، راه اندازی پیشرفته ترین مرکز درمان سرطان،  اجرای ۲۰ پروژه بهداشتی و درمانی و تجمیع پردیس مشترک دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اشاره کرد.

وی به امکان تبادل تصاویر رادیوگرافی با بالاترین کیفیت در بیمارستان های دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اشاره کرد و این اقدام را راهبردی موثر برای توسعه آموزش و پژوهش دانست.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی استقرار سیستم تبادل اطلاعات  و تجمیع داشبردهای اطلاعاتی را راه حل موثری برای  رسیدن به زبانی مشترک و همچنین دسترسی الکترونیکی به پرونده ها، گزارشات و امکانات دانشگاه ذکر کرد.

وی افزایش نسبت اعمال جراحی به کل اعمال بالینی را مورد تاکید قرار داد و گفت: بیمارستان های مرجع (ریفرال) دانشگاه نباید تبدیل به نقاهتگاه شوند چرا که نادیده گرفتن این مهم می تواند مشکلاتی را برای حوزه آموزش، ارائه خدمات و اقتصاد بیمارستانها ایجاد کند.

آقاجانی خواستار تقویت بخش های جراحی به خصوص جراحی عمومی شد و گفت: شور و نشاط آموزشی و همچنین برنامه محوری ایجاد شده در گروه های دانشگاه موضوعی دلگرم کننده است.

وی ارتقا گروه و مهارت فراگیران را ضروری دانست و با بیان این که دانشجوی پزشکی عمومی یکی از ارکان اصلی دانشگاه در آموزش است، ابراز امیدواری کرد برگزاری مستمر جلسات همفکری و تبادل نظر دوسویه  با مدیران و اساتید دانشگاه موجبات رضایتمندی فراگیران و افزایش کیفیت ارایه خدمات را فراهم آورد.

امیر محسن ضیایی معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نیز در این نشست با بیان این که برنامه آموزش دستیاری، برنامه ای مبنی بر صلاحیت است، توجه به نحوه ارزیابی دستیاران را مورد تاکید قرار داد و گفت: در بخش بالین نباید صرفا به خدمات بالینی توجه کنیم، بلکه باید به سایر صلاحیت ها در ذیل موضوع اصلی آموزش تمرکز کنیم.

ضیایی ضمن بررسی فعالیت های گروه در راستای ارتقا نتایج آزمون های بورد گفت: آموزش نیازمند ترسیم نقشه ای منظم است، باید به صورت سیستماتیک و منظم و باتوجه به توانمندی های فردی به این مهم دست یابیم.

 وی گفت: اگر تجربیات اساتید در کنار سیستم علمی و درست قرار بگیرد بی شک فرآیند انتقال دانش به صورت موثری تری شکل می گیرد.

انتهای پیام/
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز