گلپایگانی:
برنامهریزی برای تشکیل شورای تخصصی شهر تهران انجام شده است
معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران از برنامهریزی برای تشکیل شورای تخصصی شهر تهران خبر داد.
به گزارش ایلنا، نشست تخصصی چالشهای برنامهریزی در محله عودلاجان، رویکرد و نحوه مداخله در برازجان با حضور معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران، مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران، شهردار منطقه 12 و جمعی از اساتید دانشگاهی و صاحبنظران حوزه شهرسازی برگزار شد.
در این نشست گزارشی از طرح ها و برنامه های تدوین شده برای احیاء و نوسازی محله عودلاجان در طی 50 سال گذشته ارائه شد و دلایل عدم توفیق و اجرایی نشدن طرح های پیشین، ضرورت تدوین طرح جدید و یا بازنگری در طرح های مدون گذشته، فعالیت های مناسب استقرار و رویکردهای مناسب برای مداخله در اراضی رها شده در محله برازجان مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
عبدالرضا گلپایگانی، معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران و ریاست این نشست تخصصی از نکاتی که از سوی اساتید و صاحبنظران حاضر در جلسه پیرامون چالش های برنامه ریزی در محله عودلاجان ارائه شد، ابراز خرسندی کرده و گفت: ضروری است رویکردها بصورت جامع و کامل باشد و مسائل اجتماعی و اقتصادی حتماً مدنظر قرار گرفته شود چرا که پرداختن صرف به مسائل کالبدی درمان درد نه تنها محله عودلاجان بلکه سایر محدوده های تاریخی نیز نخواهد بود.
معاون شهرسازی و معماری شهرداریتهران با تأکید بر اهمیت روشنشدن مفهوم و تعریف ارزش، گفت: آیا تعریف ارزش، مشخص شدن جنبههای کالبدی، آجری، نوع پلان معماری است یا مفهوم و معنای عمیقتری دارد؟
گلپایگانی با اشاره به اینکه محله عودلاجان یا بازار تهران یکی از پنجرههایی است که ما را به ارزشهای تاریخیمان متصل میکند، تصریح کرد: بازار تهران، نمادی از سابقه کالبدی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگ ایرانی است و پاسخگویی به چگونگی برخورد و نحوه مواجهه با این محدودههای واجد ارزش، مسئلهای پیچیده و دشوار است.
معاون شهردار تهران از برنامهریزی برای تشکیل شورای تخصصی شهر تهران خبر داد و گفت: ضروری است متخصصان و افرادی که دغدغه و ریشه در مسائل شهر دارند در این شورا حضور داشته باشند نه مدیران، چراکه مدیران در دوره مدیریت کوتاهمدت خود نمیتوانند برای دامنهای گسترده و ارزشمند تصمیمگیری کنند.
گلپایگانی با تأکید بر ضروت تداوم و استمرا جلسات، تصریح کرد: متخصصان باید بیایند، همفکری کنند و مدیران را راهنمایی کنند که چگونه عملیات اجرایی انجام دهند؛ تلاش می کنیم مسائل را کاهش و اعتبار محل را افزایش دهیم. همکاران من در شهرداری منطقه نیز پیگیر مسائل هستند و راهنمایی شما اساتید و صاحبنظران قطعاً کارساز خواهد بود.