انتخاب ۴۰ مقاله برتر در کنفرانس بینالمللی ظرفیتهای راهبردی آموزههای اسلام
رییس کنفرانس بین المللی ظرفیتهای راهبردی آموزههای اسلام در تحقق همزیستی مسالمت آمیز گفت: درد و رنجی که جهان اسلام از جهل، خشونت و منازعات تحمل کرد ما را بر آن داشت تا گامهایی در راستای تحقق عقلانیت، مدارا و هم زیستی مسالمت برداریم.
به گزارش خبرنگار ایلنا، کنفرانس بین المللی ظرفیتهای راهبردی آموزههای اسلام در تحقق همزیستی مسالمت آمیز صبح امروز با حضور حجت الاسلام یونسی نماینده ویژه رییس جمهور، احمد باقری رییس دانشکده الهیات دانشگاه تهران، مصطفی ذوالفقار طلب رییس کنفرانس و جمعی از علمای دینی کشورهای اسلامی در دانشگاه تهران برگزار شد.
مصطفی ذوالفقار طلب رییس کنفرانس بین المللی ظرفیتهای راهبردی آموزههای اسلام در تحقق همزیستی مسالمت آمیز گفت: نخستین کنفرانس بین المللی با عنوان ظرفیتهای بین المللی ظرفیتهای راهبردی آموزههای اسلام در تحقق همزیستی مسالمت آمیز برگزار شد. یقینا اندیشهورزان مسلمان بر اساس آموزهها در برون رفت منازعات راهبردهایی دارند. امیدواریم این کنفرانس با همت و هم اندیشی شما فرهیختگان سرآغاز اندیشههای نوین میان اندیشمندان جهان اسلام گردد.
وی در خصوص علت و ایده این کنفرانس گفت: درد و رنجی که جهان اسلام از جهل، خشونت و منازعات تحمل کرد ما را بر آن داشت تا گامهایی در راستای تحقق عقلانیت، مدارا و هم زیستی مسالمت برداریم.
مهم ترین اهداف این کنفرانس دستیابی به راهکارهای انسجام بخش در تحقق هم زیستی مسالمت آمیز، بازشناسی ظرفیتهای اندیشمندان اسلامی، وحدت اسلامی، همشناسی و درک متقابل متفکران جهان اسلام از هم دیگر و....است.
او افزود: برنامههای اصلی این کنفرانس در دو بخش خواهد بود؛ بخش اول سخنرانی تعدادی از علمای جهان اسلام بخش دوم برگزاری مدلهای چهارگانه علمی بر اساس موضوع کنفرانس.
رییس کنفرانس بین المللی ظرفیتهای راهبردی آموزههای اسلام درباره تحقق همزیستی مسالمت آمیز گفت: شکل گیری اولیه کنفرانس در سال گذشته به همت اعضای کمیته علمی و شورای سیاست گذاری صورت گرفت و پس از تعیین اهداف و تایید محورهای کنفرانس به سرعت ۲۵۳ مقاله علمی به دبیرخانه این جشنواره رسید که پس از بررسی توسط علما و اندیشمندان تعداد ۴۰ مقاله به عنوان مقاله برتر و برگزیده انتخاب شدند. در این کنفرانس ۴۷ استاد و عالم جهان اسلام از ۲۱ کشور جهان اسلام حضور پیدا کردند. همچنین از اساتید و علمای ۱۴ استان کشور دعوت به عمل آمد. ناگفته نماند ۱۲ دانشگاه و مرکز پژوهشی در این راستا با ما همکاری داشتند.