ضعف کشورهای در حال توسعه در پیادهسازی سیاستگذاریها
رئیس مرکز علمی فناوری کشورهای غیرمتعهد و سایر کشورهای درحال توسعه گفت: کشورهای در حال توسعه ضعفهایی در پیاده سازی سیاستگذاریها و به فعل رساندن ایدههای خود دارند.
به گزارش خبرنگار ایلنا، کارگاه بین المللی سیاست گذاری ترویج علم و نو آوری STI با حضور منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، وحید احمدی مشاور وزیر علوم و رییس سازمان سیاست علمی کشور و با حضور جمعی از اندیشمندان برجسته بین المللی صبح امروز در وزارت علوم برگزار شد.
آمیناوا باندوپادیای، رئیس مرکز علمی فناوری کشورهای غیر متعهد و سایر کشورهای درحال توسعه در این نشست اظهار داشت: وقتی که ما درباره زیرساختها صحبت میکنیم هدف توسعه زیرساختها و سیاستهای مربوط به آن است. همان طور که میدانید ایران تبادلات علمی زیادی با سایر کشورها دارد. ما میدانیم که ایران از ارزشهایخوبی درحوزه علم برخوردار است و ما در زمینه آمادهسازی ایدههای نو با این کشور همکاری میکنیم.
وی ادامه داد: مراکز متعددی در تهران وجود دارند و میتوانند در اشتراک گذاری ایدهها به ما کمک کنند، مجموعهای که دراختیار ماست به یادگیری کمک میکند و منجر به پیشرفت کشورها خواهد شد.کشورهای در حال توسعه میتوانند از این ایدهها استفاذه کنند نوآوری حاصل اشتراک مسائل علمی است و میتوانیم مشکلات و معضلات را از طریق اشتراک گذاری تجربیات حل کنیم.کشورهای در حال توسعه ضعفهایی در پیاده سازی سیاستگذاریها و به فعل رساندن ایدههای خود دارند همین امر موجب شده ما به ظرفیتها توجه ویژه تری داشته باشیم.
رئیس مرکز علمی فناوری کشورهای غیرمتعهد گفت: در زمان گذشته زمانی که میخواستیم تبلیغات را به گوش مخاطبان برسانیم، با مشکلاتی مواجه بودیم اما در حال حاضر به علت پیشرفت تکنولوژی میتوانیم تبلیغات خود را به گوش مخاطبان برسانیم، پس نباید نقش تکنولوژی را در نظر گرفت. کشورهای در حال توسعه میتوانند در مرکز نم شرکت کنند و دانشمندان و محققان تبادل ایده داشته باشند، ما حدود ۱۴۰ کارگاه در این مرکز برای اعضای مختلف ارائه کردهایم هدف ما ظرفیتسازی برای کشورهایدر حال توسعه است و فرصتی برای دانشگاهها و دانشجویان است که ایده خود را به اشتراک بگذارند. این مرکز یک جایگاهی برای دانشمندان از کشورهای مختلف محسوب می شود و می توانند مقالات خود را در حوزه دغدغههای اجتماعی ارائه کنند.