خبرگزاری کار ایران

رئیس بنیاد بیماری‌های خاص در گفت‌وگو با ایلنا:

دسفوناک به تعداد همه بیماران تالاسمی تولید نمی‌شود

دسفوناک به تعداد همه بیماران تالاسمی تولید نمی‌شود
کد خبر : ۷۶۱۲۲۵

رئیس بنیاد بیماری‌های خاص گفت: ظاهرا شرکت داخلی تولید کننده داروی دسفوناک نمی‌تواند به تعداد همه بیماران تالاسمی دارو تهیه کنند.

فاطمه هاشمی (رئیس بنیاد بیماری‌های خاص) در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا در خصوص افتتاح مدرسه اتیسم ویژه دختران گفت: طی روزهای گذشته با همکاری بنیاد و انجمن پویندگان مهر مدرسه‌ای برای دختران اتیسم در منطقه ۵ در شهر تهران افتتاح شد.

وی با اشاره به کیفیت داروهای تالاسمی اظهار کرد: بیماران تالاسمی به داروهای ایرانی اعتراض دارند، داروهای خارجی هم که وارد کشور می‌شود، بیماران باید برای آن هزینه‌ای پرداخت کنند و این موضوع  برایشان مشکل ایجاد کرده که باید این مشکلات رفع شود.

رئیس بنیاد بیماری‌های خاص در خصوص داروی دسفرال و دسفوناک برای بیماران تالاسمی تصریح کرد: دسفرال خارجی و دسفوناک ایرانی است، برخی بیماران از کیفیت‌ داروی ایرانی ناراضی و برخی هم راضی هستند و ظاهرا شرکت داخلی تولید کننده این دارو به تعداد همه بیماران نمی‌تواند دارو تهیه کنند. دسفرال از خارج وارد ایران می‌شود، اما در مواقعی هم با کمبود مواجه می‌شود، متاسفانه برای این دارو هم بیماران باید پول پرداخت کنند در حالی که نباید اینگونه باشد.

وی در ادامه بیان کرد: وزیر بهداشت کار خود را به تازگی آغاز کرده است و وارث مشکلاتی هستند که در وزارتخانه وجود دارد، در حال حاضر مشکلاتی وجود دارد که نباید ایجاد می‌شد، طرح تحول سلامت خیلی برای کشور و به خصوص وزارتخانه مشکل ایجاد کرده است.

هاشمی همچنین افزود: خوشبختانه وزیر بهداشت به این مسائل واقف هستند و با توجه به اینکه در سازمان برنامه و بودجه بوده‌اند، این موضوعات را می‌دانند. من مطمئن هستم با درایت و تدبیر قدم‌های موثری را برخواهند داشت ما نیز نباید از وزیر توقع داشته باشیم چون تا پایان دوره کاری‌شان، دوران کوتاهی باقی مانده است. وزارت بهداشت یک مشکل ساختاری دارد، اما وزیر به آن مشکل ساختاری نیز توجه دارند که طی یک شب و یا دوماه رفع نخواهد شد.

وی درخصوص راه‌اندازی مراکز کلینیک ویژه بیماران خاص، عنوان کرد: در شهرهای رفسنجان، شهر بابک، بجنورد مراکز کلینیک ویژه بیماران خاص راه‌اندازی شده است. همچنین امیدواریم ساخت مرکز ویژه بیماران سرطان در تهران تا شهریورماه به پایان برسد که هزینه آن بالغ بر ۶۰۰ میلیارد تومان برآورد شده است.

هاشمی در ادامه گفت: یک بیمارستان در مسگرآباد توسط بنیاد امور بیماری‌های خاص در حال ساخت است، این مرکز درمانی در آینده نزدیک در کنار کلینیک به بیماران خاص خدمات رایگان ارائه می‌دهد.

رئیس بنیاد بیماری‌های خاص در خصوص برنامه تهران، پایتخت دیابت تصریح کرد: قرار است برنامه‌ای را با عنوان «تهران؛ پایتخت دیابت» در خانه‌های سلامت شهرداری اجرا کنیم و آموزش‌های مرتبط با سبک زندگی داده شود تا مردم به ورزش، استفاده از فضای سبز تشویق شوند، همچنین در حال طراحی اپلیکیشنی هستیم که افراد نزدیک‌ترین مرکز دیابت به خود را پیدا کنند.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز