تدبیر وزارت علوم برای رشتههای بدون بازار کار
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: مجموعه فنی و حرفهای از لحاظ آزمایشگاهی کیفیت خوبی را به دست آورده است.
به گزارش خبرنگار ایلنا، منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در پاسخ به سوال خبرنگار ایلنا مبنی بر اینکه چرا رشتههای که بازار کار ندارند زودتر از اینها حذف نشدند، گفت: بازار کار برخی از رشتهها کم بوده است و به همین دلیل حذف شده اند. بنا داریم تا این دسته از رشتهها مورد تجدیدنظر قرار گیرند و در دانشگاههای دیگر که تقاضا داشتهاند، تدریس شود.
وزیر علوم درباره انحلال و ادغام مراکز آموزشی با یکدیگر بیان کرد: به هیچ وجه انحلال و ادغام فیزیکی دو مرکز را در دستور کار نداریم بلکه ما میخواهیم چند مرکز کوچک دانشگاهی ذیل یک تابلو و در پردیسهای علمی متعدد قرار گیرند تا هم افزایی برای کیفی سازی و افزایش توان تحقیقاتی آنها افزایش داشته باشد.
وی با اشاره به وضعیت دانشگاه پیام نور، اظهار کرد: تلاشهای این دانشگاه در سال گذشته بسیار خوب بوده است و 900 نفر از اعضای هیأت علمی آن ساماندهی شدند و 300 تن دیگر هم در هیأت مرکزی جذب قرار گرفتهاند و به صورت کلی میتوان گفت که وضعیت آنها به خوبی انجام گرفته است.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری درباره رشتههای دانشگاه علمی و کاربردی، گفت: متأسفانه اولویت دانشجویان و دانش آموزان ما رشتههای علمی کاربردی نیست البته این دانشگاه تلاش میکند تا خروجیهای درست علمی مبتنی بر بازار کار ایجاد شوند تا بتوانند دانش آموزان برای ورود به بازار کار تقویت شوند و تحولاتی هم در این زمینه ایجاد شده است.
غلامی ضمن اشاره به دانشگاه فنی و حرفهای، ادامه داد: این دانشگاه در گذشته ذیل آموزش و پرورش قرار داشت و اکنون به سمت وزارت علوم آمده است و بر اساس مصوبات آموزش و پرورش اساتید حقالتدریسی در آنجا وجود داشتند که البته اکنون ساماندهی آنها در حال انجام است.مجموعه فنی و حرفهای از لحاظ آزمایشگاهی کیفیت خوبی را به دست آورده است.