مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و ترهبار خبر داد؛
اجرای استاندارد مدیریت ایمنی مواد غذایی در میادین میوه و ترهبار
مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و ترهبار شهرداری تهران از آغاز اجرای استاندارد مدیریت ایمنی مواد غذایی در میادین میوه و ترهبار خبر داد.
به گزارش ایلنا، سید سعید راد با اعلام این خبر گفت: همزمان با نهایی شدن برنامه مدیریت ایمنی مواد غذایی تحت استاندارد «ایزو ۲۲۰۰۰» در میادین میوه و ترهبار شهید لواسانی و سردار جنگل، در تلاش هستیم تا به تدریج استاندارد مذکور را در سایر میادین میوهش و ترهبار نیز اجرا کنیم.
وی با اشاره به اینکه این استاندارد، الزاماتی را برای سازمانهای مذکور ایجاد میکند تا تضمین کند که محصولات ارائه شده از سوی آنها عاری از انواع آلودگیهای میکروبی، شیمیایی و فیزیکی است، اظهار داشت: استاندارد «ایزو ۲۲۰۰۰» برنامه مدیریت ایمنی مواد غذایی و به نوعی متضمن امنیت محصول است که در سطح بینالمللی برای سازمانهای فعال در زنجیره مواد غذایی اجرا میشود.
مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و ترهبار شهرداری تهران با بیان اینکه این چرخه که از تولیدکننده تا مصرفکننده و به اصطلاح «از مزرعه یا صید تا سفره» را در برمیگیرد، از مخاطرات فرآوردههای غذایی پیشگیری کرده و متضمن سلامت محصول است، تصریح کرد: خود را موظف میدانیم محصولاتی که در میادین و بازارها عرضه میشود، علاوه بر قیمت مناسب، با استاندارد و ایمنی بالا و سلامت و کیفیت مطلوب در اختیارشهروندان قرار گیرد.
راد با تاکید بر اینکه امنیت محصول و سلامت غذایی شهروندان یکی از مهمترین اولویتهای این سازمان است، خاطرنشان کرد: افزایش کیفیت، کنترل قیمت و رعایت حقوق شهروندی، سه معیار اصلی ما در جلب رضایتمندی مردم است که استاندارد مدیریت ایمنی مواد غذایی، راهی و ابزاری برای ارتقای کیفی محصولاتی است که در میادین عرضه شده و به مصرف شهروندان میرسد.