خبرگزاری کار ایران

حسینی میلانی مطرح کرد؛

شهرداری باید به‌دنبال درآمدزا کردن حوزه پسماند باشد/وضعیت حوزه پسماند نمی‌تواند بر همان پاشنه قبل بچرخد

شهرداری باید به‌دنبال درآمدزا کردن حوزه پسماند باشد/وضعیت حوزه پسماند نمی‌تواند بر همان پاشنه قبل بچرخد
کد خبر : ۶۹۹۶۱۶

رییس کمیته محیط زیست شورای اسلامی شهر تهران اظهار داشت: با وضعیت کنونی اقتصاد شهری، دیگر وضعیت در حوزه پسماند نمی‌تواند بر همان پاشنه قبل بچرخد و شهرداری باید به‌دنبال درآمدزا کردن این حوزه باشد.

به گزارش ایلنا، رئیس کمیته محیط زیست در چهل و پنجمین جلسه این کمیته که موضوع بررسی طرح تجمیع خدمات مدیریت پسماند را در دستور کار داشت به عزم شورای پنجم به ساماندهی وضعیت پسماند و همچنین بهبود جمع‌آوری زباله در شهر تهران اشاره کرد و گفت: شورای پنجم از ابتدای آغاز به کار خود به تدوین و اجرای طرح مدیریت جامع پسماند در شهر تهران تاکید داشته و نظارت می‌کند این مطالعات با دقت و جامعیت انجام شود. در این چارچوب، از دو هفته قبل پیش مشاور نهایی طرح جامع مدیریت پسماند انتخاب شده است.

سیدآرش حسینی با اشاره به طرح تفکیک از مبدا اظهار داشت: سازمان پسماند هم‌اکنون طرح تفکیک مبدا را در قالب طرح تجمیع خدمات مدیریت پسماند دنبال می‌کند که به صورت پایلوت در سه منطقه ۱۳، ۲۱ و ۲۲ در حال اجرایی شدن است.

سخنگوی کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری بر عزم مدیریت شهری بر درآمدزا کردن پسماند شهر تهران تاکید و تصریح کرد: مدیریت شهری هم‌اینک با بدهی‌های بسیاری روبه‌رو است و هم شورای شهر و هم شهرداری ضمن بهبود کیفیت خدمت‌رسانی، به دنبال کاهش هزینه‌ها و درآمدزا کردن بخش‌های مختلف از جمله در حوزه پسماند هستند. با وضعیت کنونی اقتصاد شهری، دیگر وضعیت در حوزه پسماند نمی‌تواند بر همان پاشنه قبل بچرخد و با همان رویکرد و روال سابق ادامه داد.

در ادامه این نشست، مسئولان سازمان مدیریت پسماند و همچنین معاونان خدمات شهری مناطق ۳، ۱۳، ۲۱ و ۲۲ شهرداری تهران، هرکدام به صورت جداگانه به تشریح اقدامات انجام‌شده در طرح تجمیع خدمات مدیریت پسماند پرداختند.

پس از توضیحات مسئولان سازمان مدیریت پسماند و معاونان خدمات شهری مناطق ۳، ۱۳، ۲۱ و ۲۲ شهرداری تهران، حسینی میلانی با بیان اینکه نتایج پایلوت طرح تجمیع باید در طرح جامع پسماند مورد استفاده قرار گیرد، خطاب به دست‌اندرکاران این طرح خاطرنشان کرد: از موارد ضروری، مستندسازی اقدامات صورت‌گرفته به‌ویژه تجارب تفکیک از مبدا در حوزه پسماند است تا قابلیت ارزیابی دقیق نتایج فراهم شود.

وی به شرایط مختلف مناطق مختلف شهری در حوزه پسماند اشاره کرد و اظهار داشت:‌ الزامات و نیازهای اجرای طرح تجمیع و همچنین مطالعه طرح مدیریت جامع پسماند برای سال ۹۸ باید از هم‌اکنون مورد پیش‌بینی قرار بگیرد تا روند کاری بدون هیچ خللی تداوم پیدا کند. همچنین باید سامانه‌ای برای نظرخواهی و بررسی رضایت شهروندان از خدمات و اقدامات انجام شده فراهم شود؛ چراکه واکنش اجتماعی و میزان رضایت شهروندان باید در حوزه مدیریت شهری مد نظر قرار گیرد.

گفتنی است چهل و پنجمین جلسه کمیته محیط زیست با موضوع بررسی طرح تجمیع خدمات مدیریت پسماند با حضور رئیس و مشاوران کمیته محیط زیست و همچنین مسئولان سازمان پسماند و معاونان خدمات شهری مناطق ۳، ۱۳، ۲۱ و ۲۲ شهرداری تهران برگزار شد.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز