خبرگزاری کار ایران

حناچی در دانشکده حقوق دانشگاه تهران:

دانشگاه تهران پتانسیل ثبت جهانی دارد

دانشگاه تهران پتانسیل ثبت جهانی دارد
کد خبر : ۶۹۸۷۴۸

شهردار تهران اظهار کرد: دانشگاه تهران هم به جهت قدمت و هم با تکیه بر اهمیت وقایعی که در آن اتفاق افتاده، پتانسیل ثبت جهانی دارد.

به گزارش ایلنا، صبح امروز پیروز حناچی در مراسم افتتاح و بهره‌برداری پروژه‌های مقاوم‌سازی، بهسازی و تجهیز ساختمان دانشکده حقوق و علوم سیاسی که محمود نیلی رئیس دانشگاه تهران، عباس آخوندی وزیر سابق راه‌وشهرسازی و عباس مصلی‌نژاد خیّر فرهنگی نیز در آن حضور داشتند، شرکت کرد.

شهردار تهران در ابتدای سخنانش به همکاران خود در دانشگاه تهران تبریک گفت و اضافه کرد: مخصوصا به بنیاد جناب مصلی‌نژاد تبریک می‌گویم که اثرات خیر فعالیت‌های آن را در اقصی‌نقاط کشور می‌بینیم.

حناچی ادامه داد: سال‌ها پیش وقتی با گروهی از دانشجویان به شیراز و مسجد نصیرالملک رفتیم، وارد که شدیم با کتیبه‌ای مواجه شدیم که بر آن نوشته بود:

غرض نقشی‌ست که از ما باز ماند

که سختی را نمی بینم بقایی

مگر صاحبدلی روزی ز رحمت

کند در کار درویشان دعایی

ان‌شاءالله این کارها باقیات‌الصالحات دوستان باشد.

او افزود: باید درمورد کاری که اینجا انجام شده بگویم که دانشگاه تهران پتانسیل ثبت جهانی دارد، هم به جهت قدمت و هم با تکیه بر اهمیت وقایعی که در آن اتفاق افتاده است. ما در جهان بناهای مدرن دیگری نیز داریم که به ثبت جهانی رسیده‌اند، مثل دانشگاه کاراکاس. معماران مشهور و مهم خارجی‌ای بوده‌اند که بسیاری از بناهای این دانشگاه را طراحی کردند.

شهردار تهران ضمن اشاره به این‌که باید به مسئولین دانشگاه تهران تبریک گفت که مرمت را جایگزین بازسازی کردند، عنوان کرد: حرکتی در دنیا به‌وجود آمده که هم نشاط‌آور است و هم از قبل آن تغییرات بسیاری ایجاده شده است. مثلا یکی از بزرگترین مراکز تفریحی لندن را در ساختمانی برپا کرده‌اند که قبلا نیروگاه برق بوده است. نهضت به‌سازی به‌جای بازسازی بسیار اهمیت دارد.

حناچی در پایان خاطرنشان کرد: اجازه بدهید به بنیاد مصلی‌نژاد نیز اشاره‌ای کنم. در ابتدای دولت اول روحانی رفته بودیم کاشان. پدر من در کار فرش بوده و به همین خاطر فرش را می‌شناسم. ما را به کارگاهی بردند که فرش‌های بسیار قدیمی کاشانی در آن بافته می‌شد که مدت‌ها بود نوی آن را ندیده بودم؛ دیدم به لطف بنیاد مصلی‌نژاد صنعتی زنده شده بود که داشت منسوخ می‌شد.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز