برقراری بیمه تکمیلی ایثارگران شاغل در دستگاهها با پیگیری بنیاد شهید و امور ایثارگران
معاون بهداشت و درمان بنیاد شهید و امور ایثارگران از توافق سازمان برنامه و بودجه و دستگاههای اجرایی برای برقراری بیمه تکمیلی ایثارگران شاغل در دستگاهها و پیگیری جدی بنیاد برای موضوع بیمه تکمیلی ایثارگران بازنشسته خبر داد.
به گزارش ایلنا، عبدالرضا عباسپور در یکصد و شصت و هفتمین نشست شورای مشاورین وزرا در امور ایثارگران با اشاره به مواد 12 و 13 قانون جامع خدماترسانی به ایثارگران گفت: در این مواد شرح ارائه خدمات به ایثارگران و محدوده فعالیت دستگاهها مشخصشده است و همه مسئولان باید برای اجرای قانون تلاش کنند و در این راستا توجه به تجربه بنیاد و رضایت ایثارگران از خدمات درمانی ارائه شده ضروری است.
وی با اشاره به مشکلات بنیاد در تعامل با شرکتهای بیمه گر ادامه داد: تأخیر در پرداخت برخی هزینههای درمانی به علت مسائل مالی و زمانبر بودن بررسی بعضی اسناد پزشکی از موضوعاتی است که با اقدامات صورت گرفته مرتفع خواهد شد و دستگاهها نیز باید بهترین تصمیم و قرارداد را برای بیمه تکمیلی ایثارگران در نظر بگیرند.
معاون بهداشت و درمان بنیاد با اشاره به لزوم تأمین اعتبار لازم برای انعقاد قرارداد با شرکت بیمه گر خاطرنشان کرد: بسیاری از دستگاهها به سرعت بیمه تکمیلی ایثارگران شاغل را برقرار کردهاند و وزارت جهاد کشاورزی با هماهنگی سازمان برنامه و بودجه مشکل بیمه تکمیلی ایثارگران شاغل در این وزارت خانه را حل کرده و همچنین با تأمین اعتبار لازم برای وزارت آموزشوپرورش برای بیمه ایثارگران شاغل در این وزارتخانه موافقت شده است و پیگیری جدی برای رفع مشکل بازنشستگان صندوق بازنشستگی کشوری نیز ادامه دارد.
عباسپور با بیان اینکه بنیاد در ارائه خدمات درمانی عدالت را رعایت میکند اظهار داشت: شرح و سطح خدمات بنیاد به ایثارگران در قرارداد با شرکت بیمه گر آمده است و هر سازمانی مختار است که با هر شرکت بیمهای قرارداد بیمه تکمیلی خود را منعقد کند به این شرط که تمامی سطوح خدمات درمانی بنیاد در آن برقرار باشد.
معاون بهداشت و درمان بنیاد در پایان سخنان خود گفت: حق پرستاری از تعهدات بیمه تکمیلی خارج شده و از شهریورماه 1396، از طریق فیش حقوقی پرداخت میشود، هماکنون 51 هزار نفر جانباز و 30 هزار نفر از والدین و همسران شهدا که بیماری خاص دارند حق پرستاری دریافت میکنند و متقاضیان میتوانند درخواست خود را ارائه دهند و این خدمت به بیمه ارتباطی ندارد.
محمدرضا کشاورز مدیرعامل بیمه دی نیز در این نشست به معرفی و تشریح خدمات این شرکت به ایثارگران مطابق قرارداد منعقد شده با بنیاد پرداخت و گفت: سال گذشته بیمه دی افتخار خدمت به خانواده شاهد و ایثارگر را داشت و یکمیلیون و 700 هزار نفر از ایثارگران را تحت پوشش خود قرارداد و قرارداد منعقدشده با بنیاد با توفیق نسبی اجرایی شد و در سال جاری نیز مجدداً بیمه دی در مناقصه انتخاب شده است.
وی افزود: قطعاً به پیشنهادات،نظرات و انتقادات در زمینه ارائه خدمات بیمهای بهتر توجه خواهیم کرد و وظیفه داریم بهترین خدمات را به جامعه ایثارگری ارائه دهیم، خوشبختانه سال گذشته تنها 11 درصد مراجعه مستقیم برای پیگیری امور بیمهای توسط ایثارگران صورت گرفته و 89 درصد از مرجع درمانی خدمات را دریافت کردهاند و باید سازوکاری اندیشیده شود که نیاز به مراجعه حضوری کاهش یابد و در این راستا قراردادهایی با پست برای ارسال هر چه سریعتر مدارک پزشکی ایثارگران منعقد شده است.
نشست مشاورین وزرا در امور ایثارگران با حضور عبدالرضا عباسپور معاون بهداشت و درمان بنیاد، علی گودرزی مدیرکل دفتر برنامهوبودجه بنیاد و محمدرضا کشاورز مدیرعامل بیمه دی در ساختمان جانباز شهید رسولزاده برگزار شد و در این نشست مشاورین وزرا در امور ایثارگران به بحث و بررسی آخرین وضعیت برقراری بیمه تکمیلی ایثارگران شاغل و بازنشسته دستگاهها پرداختند.