خبرگزاری کار ایران

معاون وزیر بهداشت عنوان کرد:

کاهش ۴۰ درصدی سرطان‌ها با تغییر سبک زندگی

کاهش ۴۰ درصدی سرطان‌ها با تغییر سبک زندگی
کد خبر : ۶۸۴۱۴۰

معاون وزیر بهداشت و‌رییس سازمان غذا و دارو در همایش ملی غذا گفت: به منظور جلوگیری از ابتلا به بیماری های غیر واگیر و کاهش آنها، باید سبک زندگی اصلاح شده و به الگوی مصرف و کیفیت غذا اهمیت داده شود.

به گزارش ایلنا، غلامرضا اصغری با اشاره به اینکه هدف اول نامگذاری روزی به نام روز جهانی غذا در همه کشورها، مقابله و مبارزه با گرسنگی و معطوف کردن توجه جهان به گرسنکی و فقر است، افزود: کشور ایران دارای منابع بسیار از جمله نفت، گاز و محصولات کشاورزی متنوع است، بنابراین نمی توانیم بگوییم که در کشور فردی به دلیل گرسنگی، فقر غذا و سوء تغذیه جان خود را از دست می دهد.

وی تصریح کرد: ما و جهانیان می توانیم با قناعت و استفاده درست از نعمت ها، به گرسنگان ‌جهان و کاهش تعداد آنها کمک کنیم.

اصغری به افزایش تعداد افراد دارای اضافه وزن و چاق و افزایش بیماری های غیر واگیر از جمله فشار خون بالا، گرفتگی عروق قلبی و مغزی و سرطان ها به دلیل عدم تغییر سبک زندگی  در جامعه اشاره کرد و گفت: به منظور جلوگیری از ابتلا به بیماری های غیر واگیر و کاهش آنها، باید سبک زندگی اصلاح شده و به الگوی مصرف و کیفیت غذا اهمیت داده شود.

وی افزود: بیماری های غیر واگیر ناشی از عدم الگوی مناسب مصرف غذا، هزینه های درمانی بسیاری به نظام سلامت تحمیل می کند، بنابراین باید الگوی مصرف و رفتار غذایی اصلاح شود.

رییس سازمان غذا و دارو، سرمایه گذاران ‌حوزه صنایع غذایی را افتخار کشور دانست و تصریح کرد: ما یکی از صادرکنندگان محصولات غذایی به سایر کشورها هستیم و صنعت غذا یکی از صنایعی است که برای کشور ارز آوری دارد و این امر با تلاش مدیران و مسئولین فنی صنایع غذایی محقق شده است.

وی با اشاره به اینکه زندگی همراه با آرامش، تاثیر زیادی در کیفیت زندگی خواهد‌ داشت، خاطرنشان کرد: مشکل عمده ما بیشتر در نحوه مصرف و رفتار مردم در سبد غذایی است که نیاز به اصلاح الگوی مصرف و سبد غذایی مردم داریم.

اصغری بیماری های قلبی، سرطان و تصادفات را از عوامل اصلی مرگ و‌میر در کشور عنوان کرد و گفت: با تغییر در سبک زندگی می توانیم ۴۰ درصد سرطان ها را کاهش دهیم.

رییس سازمان غذا و دارو با اشاره به کاهش مصرف نمک و شکر در مواد غذایی تولیدی و کاهش و کنترل سموم دفع آفات به عنوان یکی از اقدامات موثر در حوزه غذا، گفت: از طریق سند ایمنی غذا که با همکاری و مشارکت دستگاه های مختلف از جمله وزارت جهاد کشاورزی، صنعت و سازمان محیط زیست و دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت تدوین شده است، می توانیم به الگوی مصرف صحیح و اصلاح سبد غذایی مردم و ارتقای کیفی سلامت آنها و جامعه دست یابیم.

وی با تاکید بر اینکه هر محصولی که در داخل کشور تولید می شود به مثابه شلیکی به اهداف پلید دشمنان کشور است، تصریح کرد: در شرایط تحریم باید متفاوت عمل کنیم و نباید اجازه دهیم که خط تولید مواد غذایی متوقف شده و یا کارگران این بخش، بیکار شوند.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز