در همایش روز آتش نشان مطرح شد:
کاهش سرعت خدمترسانی آتشنشانی تا 4 دقیقه و 13 ثانیه/در ماههای آینده اهمیت ویژهای به نظام مانیتورینگ خواهیم داد
مدیرعامل سازمان آتشنشانی گفت: در سال گذشته 7 ایستگاه به ایستگاههای سازمان اضافه شده و تعداد ایستگاه به 131 ایستگاه رسیده که این موضوع سبب کاهش سرعت خدمترسانی سازمان تا 4 دقیقه و 13 ثانیه شده است.
به گزارش خبرنگار ایلنا، مهدی داوری دولتآبادی در همایش روز آتش نشان که در مرکز همایشهای برج میلاد برگزار شد، با بیان اینکه خدمت به مردم در کلانشهری مثل تهران باعث افتخار است، اظهار داشت: رضایتمندی شهروندی بیش از 98 درصد در تهران در سایه تلاش آتش نشانها بوده است. هدف سازمان خدمترسانی با سرعت بالاست. در سال گذشته 7 ایستگاه به ایستگاههای سازمان اضافه شده و تعداد ایستگاه به 131 ایستگاه رسیده که این موضوع سبب کاهش سرعت خدمترسانی سازمان تا 4 دقیقه و 13 ثانیه شده است.
وی ادامه داد: امیدواریم در آینده تعداد ایستگاههای آتش نشانی به 145 ایستگاه برسانیم که این تعداد ایدهآل سازمان است.
وی با اشاره به اضافه شدن چهار نردبان بلند به ناوگان تجهیزاتی آتش نشانی عنوان کرد: بحث ناوگان تجهیزاتی همیشه دغدغه ما بوده است و تا کمتر از دو ماه دیگر سه نردبان 56 متری دیگر هم وارد سازمان میشود.
داوری دولتآبادی افزود: اگر حمایتهای شهرداری و شورای شهر نبود ورود این نردبانها غیرممکن بود. آقای افشانی بارها پیگیری کرد تا چهار نردبان اخیر وارد کشور شود.
مدیرعامل سازمان آتش نشانی با اشاره به مصوبه دو درصد از عوارض ساخت و ساز شهری که مستقیما به حساب آتش نشانی واریز میشود اظهار داشت: این مصوبه سبب شد تا تجهیزات لازم را خریداری کنیم. در سال گذشته هزار دست و امسال دو هزار دست لباس وارد سازمان آتش نشانی شد. همچنین خرید توربوفنهای مختلف را هم در مدت اخیر داشتهایم.
مدیرعامل سازمان آتشنشانی با بیان اینکه لازم است آتشنشانان دارای آمادگی جسمانی مناسب باشند، اظهار داشت: آتشنشانی شغلی مهارتمحور است. امسال مهارتهای آتشنشانان مورد ارزیابی قرار گرفت و تلاش میکنیم آموزش آتشنشانان مطابق استانداردهای جهانی باشد.
داوریدولتآبادی با اشاره به اعزام آتشنشانان به مسابقات جهانی کرهجنوبی گفت: 12 نفر را به این مسابقات اعزام کردیم و با وجود تعداد کم آنان این افراد، بین 52 کشور مقام پنجم را از نظر کسب مدال به دست آوردند.
وی با بیان اینکه ایمنی شهری از دیگر وظایف آتشنشانی است، عنوان کرد: سازمان آتشنشانی با رویکرد مقابلهای ایجاد شده است. من نمیتوانم سالی را تصور کنم که بگوییم آتشنشانی به لحاظ تجهیزات دیگر نیازی ندارد چراکه شرایط ساختمانها و تکنولوژی در حال تغییر است پس بهروزرسانی تجهیزات جزئی از زندگی شغلی ما است.
داوری دولتآبادی افزود: معضلات بسیاری در ساختمانهای شهر وجود دارد. ما سال گذشته از 25 هزار ساختمان بازدید کردیم. ساختمانهای قدیمی شهر و حتی ساختمانهای دولتی و بیمارستانها بعضاً دارای شرایط خوبی نیستند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: در ماههای آینده اهمیت ویژهای به نظام مانیتورینگ خواهیم داد که در واقع اتصال هوشمند ساختمانهای مهم در مرکز آتشنشانی است.
مدیرعامل سازمان آتشنشانی با اشاره به رشته مهندسی حریق اظهار داشت: این رشته با کمک دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی از مهر امسال شروع میشود و از سال آینده در سطح کارشناسی ارشد کنکور آن برگزار خواهد شد.
وی ادامه داد: در خصوص شهر زیستپذیر که یکی از برنامههای شهردار است، باید تلاشی همگانی انجام شود.
داوری دولتآبادی ضمن اشاره به اینکه فرهنگ ایمنی یکی از دغدغههای اصلی سازمان آتشنشانی است، بیان کرد: مشارکت دادن مردم در مسائل ایمنی میتواند بسیار مفید فایده باشد. امیدواریم ایمنی یکی از مطالبات شهروندان باشد. شهروندان برای انتخاب مکان زندگی فاکتورهای زیادی درنظر میگیرند اما از دید ما هنوز موضوعات ایمنی را مورد توجه قرار ندادهاند. شهروندان میتوانند هم مجری تجهیزات ایمنی باشند و هم نظارهگر تامین ایمنی.
وی در بخش دیگری از سخنان خود ضمن اشاره به وضعیت معیشتی و مسئله شغلی آتشنشانان اظهار کرد: با حمایتهای دولت در کمیسیون اصل 188 قانون اساسی، قانون سختی کار آتشنشانان اجرایی شد. امیدواریم با دستور شهردار به آنچه آتشنشانان شایسته آن هستند عمل شود.